USA - New York - Central Park.jpeg

Sommerferie i New York og Det Østlige USA

Kombinér storbyferie i New York og Washington D.C. med natur i Shenandoah National Park og badeferie ved Virginia Beach.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

15 dage fra kr. 18.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Mærk suset i New York, og oplev mylderet i de travle gader mellem skyskraberne, inden turen går med tog til Washington D.C. Her har du god tid til at opleve alle de ikoniske regeringsbygninger samt nogle af de mange andre ting, USA’s hovedstad har at byde på. I bil fortsætter rejsen til Shenandoah National Park, hvor du indlogeres på et hotel med en fantastisk udsigt. Parken er fyldt med vandrestier, så der er rig mulighed for at udforske de skovklædte dale og brusende vandfald. Rejsen slutter med badeferie ved Virginia Beach, der også byder på rig mulighed for flere naturoplevelser i de omkringliggende naturområder.

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011
Telefonen er åben hverdage kl. 9-17.

staff-dk.png

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

USA - New York City - Skyline - 9
New York

The Big Apple, som New York også kaldes, er en ægte amerikansk storby med alt hvad det indebærer af kontraster. Her vil du møde kulturer fra hele verden, se charmerende historiske bygninger side om side med højhuse af glas og stål, samt møde både ufattelig rigdom og fattigdom.

New York – Byen, der aldrig sover

Ordsproget taler sandt; New York sover aldrig. Så du kommer ikke til kede dig. Sejl ud til Frihedsgudinden, nyd udsigten fra toppen af Empire State Building, shop i de mange butikker, og besøg et par af de berømte museer. Men tag dig også tid til at nyde den særlige stemning i byens gader, og besøg eksotiske bydele som Chinatown, Little Italy og Harlem, der alle er med til at give New York sin unikke karakter.

Bo centralt på Manhatten

Vi anbefaler, at du indlogerer dig på et centralt beliggende hotel på Manhattan. Så er du tæt på alt det, New York har at tilbyde, og du undgår at bruge tid på transport til og fra de steder, hvor tingenen sker.

Kombinér New York med andre oplevelser

Det er oplagt at kombinere et besøg i New York med oplevelser i det vestlige USA, en tur til Niagara Falls og Toronto i Canada eller måske et krydstogt i Caribien. Mulighederne er mange, og vi hjælper gerne med ideer til kombinationsmuligheder.

USA - Washington DC - Det hvide hus 2.jpeg
Washington D.C.

Magtens absolutte centrum krydret med museer i topklasse finder du i Washington DC.

 

Washington D.C. byder på amerikansk historie i massevis samt en perlerække af smukke regeringsbygninger. Men du finder også charmerende Georgetown og shopping i verdensklasse i USA’s hovedstad.

Washingtons monumenter og ikoniske bygninger

Nogle af USA’s mest ikoniske bygninger såsom Det Hvide Hus og Capitol, hvor kongressen holder til, finder du i Washington D.C. Capitol tårner sig op for enden af den store park, National Mall, som er særlig smuk om foråret, når de mange kirsebærtræer i parken blomstrer. I området omkring The Mall finder du flere imponerende monumenter opført til minde om fremtrædende amerikanske præsidenter. Oplev blandt andet det smukke, hvide Washington Monument og Lincoln Monument.

Charmerende Georgetown

Besøg den hyggelige bydel Georgetown, hvor du finder et stort udvalg af butikker, restauranter og caféer. Stil den værste shoppetrang, nyd den hyggelige stemning, og spis en god middag på en af de mange restauranter.

Smithsonian Institutions museer

Vi anbefaler dig at besøge et eller flere af The Smithsonian Institutions museer. Med i alt 19 forskellige museer om alt fra indianere til rumfart, kan du nemt få flere dage til at gå med udstillingerne. Der er noget for enhver smag, og så er entréen tilmed gratis.

Rejsen dag for dag

Kombinér storbyferie i New York og Washington D.C. med natur i Shenandoah National Park og badeferie ved Virginia Beach.

Dag 1: Danmark – New York

Fra Danmark flyver du via Bruxelles til New York, hvor du ankommer samme dag på grund af tidsforskellen. Vel fremme indlogeres du på et centralt beliggende hotel i hjertet af Manhattan, hvorfra resten af dagen er fri til at slappe af oven på flyrejsen og få de første indtryk af denne fantastiske storby.

Dag 2 – 4: New York

Med tre hele dage til rådighed, har du god tid til at udforske New York. Få overblikket over herlighederne fra toppen af Empire State Building, og se skyskraberne fra vandsiden på en sejltur til Frihedsgudinden. Nyd stemningen blandt fortravlede forretningsfolk på Wall Street, og få pulsen ned med en picnic i Central Park side om side med de lokale newyorkere. Du kan også få kreditkortet luftet i byens tusindvis af butikker, mens kulturinteresserede kan glæde sig til udstillinger i verdensklasse på Museum of Natural History, The Met og Guggenheim.

Eller oplev nogle af byens andre sider. Tag til gospel-koncert i Harlem, gå over Brooklyn Bridge til det hippe område DUMBO, og oplev byen fra en ny vinkel i parken High Line, der er lavet på gamle, hævede jernbanespor.

Byen bliver om muligt endnu mere stemningsfuld, når mørket falder på og lysene tændes på Broadway og ved Times Square. Også når sulten melder sig, er du i de bedste hænder. For New York byder på alt fra nogle af verdens bedste gourmet-restauranter til klassiske amerikanske diners, hvor ikke meget synes at have ændret sig de seneste 50 år. Muligheder er der masser af, og det er helt op til dig, hvordan du vælger at bruge tiden.

Dag 5: Med tog til Washington

Helt andre oplevelser venter i dag, når du stiger på toget i New York med kurs mod Washington D.C. Det er en fin køretur, der viser en anden side af USA, og efter cirka tre en halv times kørsel triller du ind i nationens hovedstad. Her bliver du indlogeret for de kommende tre nætter på et godt hotel i gåafstand fra National Mall og de ikoniske regeringsbygninger.

Dag 6-7: Washington D.C.

Washington D.C. ligner overhovedet ikke New York. Her er skyskraberne erstattet af smukke neoklassicistiske bygninger, hvor det politiske liv udspiller sig i magtens korridorer. Du kender uden tvivl de ikoniske regeringsbygninger fra TV og film. Men det gør kun oplevelsen endnu større, når du står foran Det Hvide Hus, Capitol eller Lincoln Memorial.

Washington D.C. er dog meget mere end storpolitik. Det er en rigtig hyggelig by fyldt med spændende seværdigheder. Oplev eksempelvis historiens vingesus på Arlington-kirkegården, hvor helte og berømtheder ligger begravet. Eller oplev byens puls og folkeliv i bydelen Georgetown, hvis historiske stenhuse er indrettet med spændende specialbutikker og hyggelige caféer. Du kan også gå på eventyr på Smithsonians 19 museer, hvor du ganske gratis kan dykke ned i alt fra de nordamerikanske indianere og afrikansk kunst til rumfart.

Dag 8: Washington D.C. til Shenandoah

Nyd den sidste morgen i Washington D.C., inden lejebilen hentes, og du triller vestpå mod Shenandoah National Park. Du kan eventuelt overveje at køre en omvej forbi den historiske plantage Mount Vernon, der var hjem for USA's første præsident George Washington. I dag er den smukke plantage og den omkringliggende park indrettet som museum, der fortæller om denne vigtige personlighed i amerikansk historie. Vel fremme ved Shenandoah indlogeres du på et komfortabelt hotel, der ligger med en fantastisk udsigt højt oppe på en bjergside.

Distance: ca. 150 km fra Washington D.C. til Shenandoah

Dag 9: Shenandoah National Park

Med sine skovklædte dale, brusende vandfald og smukke klippeformationer indbyder Shenandoah til oplevelser i den vilde natur. Der er gode muligheder for vandreture i nationalparken eller en picnic i de grønne omgivelser, som byder på et rigt plante- og dyreliv. Sortbjørne ses af og til på jagt efter føde i skovbunden, og i trækronerne holder næsten 200 forskellige fuglearter til.

Dag 10: Shenandoah – Virginia Beach

Læg naturen bag dig og sæt kurs mod kystbyen Virginia Beach. Det er en spændende tur, der tager dig igennem landdistrikter og byer, der sjældent får besøg af turister. Vel fremme i Virginia Beach indlogeres du for de kommende fire nætter. Herefter er resten af dagen fri til at udforske området. Et godt sted at starte kunne være en gåtur langs den lange, brede strand ud mod Atlanterhavet. Her står det hurtigt klart, hvorfor dette område er populært blandt amerikanere.

Distance: ca. 375 km fra Shenandoah til Virginia Beach

Dag 11-13: Virginia Beach

Du har tre hele dage til at nyde stranden og de omkringliggende områder. Slap af i det gyldne sand, shop i de mange restauranter, og nyd udsigten over havet og byen fra den klassiske badebro, der fører fra kysten ud i havet. Har du lyst til flere naturoplevelser ligger Back Bay National Wildlife Refuge og False Cape State Park lige syd for byen, og inde i landet lokker vådområdet Great Dismal Swamp National Wildlife Refuge med oversvømmede skove og et rigt dyre- og fugleliv. Disse vådområder er det største intakte levn fra et økosystem, der engang dækkede store dele af Virginia og North Carolina. Du kan også komme tæt på hajer, havskildpadder og et væld af andre havdyr i Virginia Aquarium & Marine Science Center. Eller oplev krigsfly fra de to verdenskrige på Military Aviation Museum. Mulighederne er mange. Men det er naturligvis også helt i orden bare at slappe af i solen og nyde udsigten over havet.

Dag 14: Hjemrejse

Fra Virginia Beach går turen tilbage mod Wasthington D.C. Her afleveres bilen i lufthavnen, og hjemrejsen begynder.

Dag 15: Ankomst til Danmark

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark.

Vis alle dage

Priseksempel

15 dage fra kr. 18.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
USA - New York - New York City - gade.jpg

The New York Pass

The New York Pass er til dig, der vil opleve det bedste, New York har at byde på, mens du sparer både tid og penge under dit besøg.

1 dag fra kr. 1.020

USA - New York City - Skyline - 7

Sejltur rundt om Manhattan

Oplev New Yorks skyskrabere, broer og forskellige bydele fra søsiden på en flot sejltur rundt om Manhattan.

1 dag fra kr. 260

USA - New York City - Harlem - Gospel - 1.jpg

Gospel i Harlem

Oplev bydelen, Harlem, på en guidet vandretur, der fuldendes med en medrivende gospel koncert.

4 timer fra kr. 475

USA - District of Columbia - Washington D.C - Abraham Lincoln.jpg

Guidet cykeltur i Washington D.C.

Oplev USA’s hovedstad på en tre timer lang guidet cykeltur rundt til byens største seværdigheder.

3 timer fra kr. 300

USA - Washington D.C. - hop on hop off

Hop-on hop-off bus i Washington D.C.

Med Washington D.C.'s hop-on hop-off busser får du det store overblik over USA's spændende hovedstad.

24 timer fra kr. 405

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
USA new england vermont church AdobeStock_128258362 2500 px

New Englands højdepunkter

 • Nyd historiske Boston
 • Oplev smuk natur og klippekyster
 • Besøg hyggelige små byer

13 dage fra kr. 11.700

USA - Massachusetts - Boston - Beacon Hill - 2.jpg

Det østlige USA i bil

 • Boston, Washington og New York
 • Mageløse Niagara Falls
 • Historie og kultur

13 dage fra kr. 11.400

USA - Washington D.C. - Capitol (2).jpg

New York og Washington

 • Hold storbyferie i New York
 • Oplev magtens centrum
 • God tid

9 dage fra kr. 8.200

USA - New York - Skyline.jpg

New York og Las Vegas

 • Mærk suset i New York
 • Neonoplyste Las Vegas
 • Store naturoplevelser

9 dage fra kr. 7.800

USA - Amtrek Vacations - togrejser - tog og smukke landskaber

USA med tog – Kyst til kyst

 • Udforsk USA med tog
 • Afslapning på toget
 • God tid på egen hånd

13 dage fra kr. 21.000

mexico.jpeg

New York og Mexico

 • Kultur, gourmet og shopping i New York
 • All inclusive hotel i Mexico
 • Maya-ruiner og kultur

13 dage fra kr. 15.200

USA - New York City - Brooklyn Bridge - 2 (1).jpg

Smuttur til New York

 • God tid til at opleve storbyen
 • Shop, gå på museer og spis godt
 • Du bor centralt på Manhattan
   

6 dage fra kr. 5.500

RCCL-oasis_aerial064-jpg

Krydstogt i Caribien via New York og Miami

 • Kultur og shopping i New York
 • Sol og strand i Caribien
 • Udsøgt mad og drikke ombord
   

14 dage fra kr. 17.700

Miami-sunset

Florida og New York

 • Sightseeing i New York
 • Nyd sol, sand og vand i Miami
 • Mød krokodiller i Everglades
   

10 dage fra kr. 8.800

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011
Telefonen er åben hverdage kl. 9-17.

staff-dk.png