pacific coast highway 1 usa road bear autocamper rv motorhome 2500x1667px

Det sydvestlige USA i motorhome

Om du er til storslåede nationalparker eller livlige storbyer, så åbner en rejse til det vestlige USA op for nye oplevelser. Vi lytter til dine rejselængsler og deler gerne de helt specielle steder i USA med dig.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

20 dage fra kr. 9.000

Pris pr. person ved 2 voksne og 2 børn

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Oplev USA i motorhome med storslåede ørkenområder, monumentale Grand Canyon, vilde kyststrækninger, neonoplyste spillebyer og historiske Route 66. Læg dertil hyggelige San Francisco og Los Angeles med de berømte forlystelsesparker, og du har det meste af USA samlet på én rejse til "Det vilde vesten".

Du rejser i motorhome og bor på campingpladser i nationalparkerne undervejs. På den måde er du sikret de bedste naturoplevelser og friheden til at lade dig inspirere undervejs.

Storby og nationalparker
Rejsen kan begynde med nogle dage på hotel i San Francisco, så du har tid til at opleve byen. Herefter kan du hente motorhomet og begynde rejsen ind i landet. Du kan sågar fuldende rejsen med et stop i New York på udrejsen eller hjemrejsen for at opleve denne fantastiske storby.

Det vestlige USA's imponerende nationalparker ligger relativt tæt, hvilket gør det let at komme rundt mellem de mange naturoplevelser. Besøg Yosemite med sine brusende vandfald og rå klipper, kør gennem ubarmhjertige Death Valley, udforsk de orange klippeformationer i Zion og Bryce Canyon, eller læg ruten forbi mægtige Grand Canyon.

Forlæng ferien med flere oplevelser som eksempelvis New York
Gør eventuelt stop i The Big Apple og brug nogle dage i New York City. Du kan også forlænge vores turforslag i motrorhome/autocamper med en afstikker til for eksempel Capital Reef National Park, Canyonlands National Park, Arches National Park eller Monument Valley. 

Vi CO2-kompenserer for din rejse

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser med MyPlanet

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Kort

Rejsen dag for dag

Om du er til storslåede nationalparker eller livlige storbyer, så åbner en rejse til det vestlige USA op for nye oplevelser. Vi lytter til dine rejselængsler og deler gerne de helt specielle steder i USA med dig.

Stop 1: San Francisco

I dag rejser du fra Danmark til Californien. Begynd med én eller flere dage på hotel i San Francisco, så du har tid til at udforske en af USA's mest charmerende storbyer. Besøg hyggelige Fisherman's Wharf med Pier 39, hvor søløverne holder til i solen. Lej en cykel, og tag en tur over Golden Gate Bridge til Sausalito, og sejl med færgen tilbage til San Francisco. Eller brug nogle timer på fængselsøen Alcatraz, som tilbyder en spændende sightseeingtur, hvor du får indblik i livet i fængslet og de mange kreative flugtforsøg, der har været forsøgt gennem tiden.

Det centrale San Francisco er ikke større, end at du kan gå rundt til det meste, men tag også en tur med en af de gamle sporvogne. Du kan besøge den kinesiske bydel eller North Beach, hvor du stadig kan opleve en snert af Italien. Læg også vejen forbi den smukke snoede Lombard Street, der er en af San Franciscos mest fotograferede gader. San Francisco byder desuden på gode shoppemuligheder og mange restauranter, som tilbyder mad fra alverdens køkkener og i alle prisklasser.

Stop 2: Yosemite National Park

I dag begynder eventyret for alvor. Nu står der motorhome i USA på menuen.

Efter du har fået motorhomet udleveret og fyldt køleskabet op, er du klar til flere fantastiske USA-oplevelser. Fra San Francisco går turen mod øst til Sierra Nevada-bjergene og Yosemite National Park.

Yosemite byder på imponerende vandfald, gigantiske Sequoia-træer, lodrette klippevægge, dybe dale, blomstrende højsletter, himmelstræbende bjergtoppe og mange kilometer af velafmærkede vandrestier. Yosemite Valley er hjertet af Yosemite National Park og udgangspunkt for mange aktiviteter. Yosemite Valley er fantastisk. Men overvej også en køretur til Glacier Point eller gennem højlandet ad Tioga Pass Road til smukke Tuolumne Meadows. Yosemite Valley er tilgængelig det meste af året, men forårs- og sommermånederne er det mest populære tidpunkt at besøge dalen på.

Distance: ca. 275 km fra San Francisco til Yosemite National Park.

Vi foreslår, at du benytter KOA Mariposa, campingpladserne i selve Yosemite National Park eller i nogle af de tilstødende statsskove, der ligger både vest og øst for parken. Parken er populær, så det er vigtigt at bestille pladsen i forvejen. Du kan eventuelt vælge først at campere vest for og senere øst for Tioga Pass eller ved Tuolumne Meadows.

Stop 3: Lone Pine | Death Valley

Der venter en smuk køretur forude, når turen går over Tioga-passet gennem Yosemites vilde og storslåede højland. Du når om på østsiden af Sierra Nevada-bjergene og fortsætter mod syd, hvor der venter mange spændende naturscener og historiske steder. Landevejen følger dalen det meste af vejen og skærer sig ind mellem de tre nationalparker Kings Canyon, Sequoia og Death Valley. Besøg eventuelt interneringslejren Manzanar, der ligger på en vindomsust slette for foden af bjergene. Her kan du lære mere om de 10.000 amerikanere af japansk herkomst, der blev interneret på dette barske sted under 2. Verdenskrig.

I mere end 70 år har Hollywood optaget westernfilm omkring den lille by Lone Pine. Så tag en tur ad Movie Road, og kig op mod Mt. Whitney, der med sine 4.400 m er det højeste bjerg i de 48 sammenhængende stater.

Distance: ca. 300 km fra Yosemite Valley til Lone Pine.

Vi foreslår, at du bor på Boulder Creek RV Resort lige syd for Lone Pine eller BLM Turtle Creek lige vest for Lone Pine. Alternativt er Furnace Creek Campground i Death Valley en mulighed fra september til maj.

Stop 4: Las Vegas

Turen fra Lone Pine til spillebyen Las Vegas går enten via Barstow og Mojave-ørkenen eller via Death Valley National Park, der byder på rå og ubarmhjertige landskaber. Her finder du Badwater Basin, som ligger 85,5 m under havets overflade. Stedet er dermed det laveste punkt i den vestlige verden, og det kan mærkes. Her er ulideligt varmt i sommermånederne, hvor temperaturen ofte ligger på 45-50 grader celcius.

I Las Vegas er der altid et mylder af mennesker. Det er en sjov by fyldt med neonlys, stjerner, underholdning, butikker og spektakulære kasinoer med forskellige temaer, hvor du kan spille, spise sig mæt i enorme buffeter eller opleve de mange spektakulære shows. Las Vegas er en forunderlig og dragende kontrast til den vilde natur, som omgiver den, og her er masser at lave. Også for dem, der ikke ønsker at spille.

Distance: ca. 500 km fra Lone Pine til Las Vegas (via Barstow).

Vi foreslår, at du overnatter i KOA Circus Circus eller Oasis Las Vegas Resort.

Stop 5: Zion National Park

Landskaberne ændrer gradvist karakter på vejen mod Zion National Park, hvor vandrestier snor sig ind mellem mægtige orange klippevægge. Jo længere ind i kløften, du kommer, jo mere snæver bliver den. Helt inde i bunden er der kun få meter mellem de høje klippevægge, der rejser sig mod en høj blå himmel. Du kan også udfordre dit mod på gåturen til Angels Landing eller tage en af de mange andre gode gåture i området. Gratisbussen i Zion er obligatorisk, da det ikke længere er tilladt at køre i dalen. Bussen har ni stoppesteder ved forskellige udsigtspunkter og ved mange af de gode vandrestier.

Distance: ca. 250 km fra Las Vegas til Zion National Park.

Vi anbefaler campingpladsen Watchman, som ligger lige ved Zion National Park.

Stop 6: Bryce National Park

Bryce Canyon National Park er blevet beskrevet som både et videnskabeligt laboratorium og et barns legeplads. Det er under alle omstændigheder et unikt sted, som byder på fantastiske naturoplevelser for både børn og voksne. Nationalparken dækker over et storslået område med forunderlige orange sandstenssøjler formet af vind, regn, sne og frost, hvilket har sikret den kælenavnet Lille Grand Canyon. Undgå at skulle kæmpe om parkeringspladser, og tag i stedet den gratis shuttlebus rundt i parken. Den har 12 stoppesteder og dækker området ganske godt. Besøg udsigtspunkterne Sunrise, Sunset og Inspiration, eller snør vandreskoene og udforsk kløftens mange gode vandreruter.

Distance: ca. 200 km fra Zion til Bryce Canyon National Park.

Vi foreslår, at du bor på Ruby's Inn RV Park lige udenfor parken eller på North Campground og Sunset Campground inde i Bryce National Park.

Stop 7: Grand Canyon NP

Endnu et af turen højdepunkter venter ved Grand Canyon. Det er et utroligt syn at stå på sydsiden af kløften og kigge ned i den dybe uendelighed. Længe har Grand Canyon fortryllet folk fra hele verden, og det er let at se hvorfor. Få landskaber på Jorden er så smukke som kløften i Grand Canyon National Park. Her har Colorado-floden i årtusinder skåret sig gennem sandstensklipperne og skabt et prægtigt landskab af enorme dimensioner. Det er værd at stå tidligt op og nyde solopgangen over kløften, når solens første spæde stråler møder de orange landskaber. Overvej en uforglemmelig helikoptertur over Grand Canyon. Du kan også udforske kløften fra ryggen af et mulddyr eller selv prøve kræfter med de mange vandrestier ned i kløften.

Distance: ca. 475 km fra Bryce Canyon til Grand Canyon Village.

Du kan eksempelvis overnatte på Mather campingpladsen eller Trailer Village.

Stop 8: Kingman | Barstow

Du rejser mod vest til Kingman i Arizona og eventuelt videre til Barstow i Californien ad Route 66. Den legendariske 4.000 km lange Route 66 bandt tidligere Chicago sammen med Los Angeles, og den kom hurtigt til at stå som symbol på den amerikanske drøm og friheden i egen bil. Ikke meget af den oprindelige vej har overlevet til i dag, men turen vest for Seligman er en af de længste tilbageværende strækninger. Her kommer du forbi Hackberry General Store, hvor du har mulighed for at nyde en kølig "Route 66 root beer", mens du ser på biler fra en svunden tid. Vejen fortsætter tæt forbi Hualapai Indian Reservation og videre til Kingman. Ved Kingman bør du overveje en afstikker til spøgelsesbyen Oatman, der også ligger på den historiske Route 66.

En god alternativ rute er via Lake Havasu City til Joshua Tree National Park, Palm Springs, San Diego og Los Angeles.

Distance: ca. 275 km fra Grand Canyon til Kingman, Arizona og yderligere 330 km til Barstow i Californien.

Vi anbefaler en overnatning i Fort Beale RV Park ved Kingman, Blake Ranch ved Kingman, KOA Kingman eller KOA Barstow.

Stop 9: Los Angeles

Los Angeles er uoverskuelig stor. Men det er også en spændende by med sin helt egen charme. Byen består af 24 forstæder, der tilsammen er på størrelse med Sjælland. Det hele er bundet sammen af et omfattende motorvejsnet, der gør det nemt at komme rundt. Besøg for eksempel Venice Beach, Disneyland og Universals Studios. Santa Monica Pier, Getty Center, Hollywood, Walk of Fame og Beverly Hills er også et besøg værd. Der er med andre ord meget at se og opleve i Los Angeles. Så vælg nogle områder og oplevelser ud, som du vil koncentrere dig om under dit besøg.

Distance: ca. 175 km fra Barstow til Anaheim

Vi foreslår, at du bor på en af de tre campingpladser ved Disneyland i Anaheim, Dockweiler State Beach lige ved Los Angels International Airport, Walnut RV Park i det nordvestlige Los Angeles, Malibu Creek State Park lige uden for Los Angeles eller Malibu RV Park vest for Los Angeles.

Stop 10: Highway 1 | Solvang

Turen fra Los Angeles nordpå til San Francisco ad Highway 1 byder på mange spændende stop. Nordvest for Los Angeles finder du et lille stykke Danmark. I 1911 stiftede en gruppe danskere kolonien Solvang, der byder på danske navne, bagere og masser af dansk nostalgi i amerikansk udgave.

Fra San Luis Obispo snor Highway 1 sig nordpå langs den dramatiske californiske kyst mod San Francisco. Stillehavets bølger slår ind mod den rå og spektakulære klippekyst, der gemmer på øde strande og små skjulte bugte. Køreturen er en stor oplevelse i sig selv, og langs vejen passerer du mondæne badebyer og små hyggelige historiske byer. Gør et stop ved Hearst Castle, der var avis-rigmanden William Randolph Hearts paladsagtige villa. Specielt den flotte swimmingpool designet efter romersk forbillede er imponerende. Lige nord for Hearst Castle ligger der ofte søelefanter på stranden. Forude venter også charmerende Carmel, der blev grundlagt i 1904 af en gruppe kunstnere og forfattere som kreativt værested. Mange af Carmels indbyggere er stadig kunstnere, malere, musikere, forfattere og skuespillere såsom Clint Eastwood, der i en periode var byens borgmester. Monterey er også et hyggeligt bekendtskab. Byens historie går tilbage til 1770, hvor den blev grundlagt som en spansk udpost. Siden tog fiskeriet over, og i begyndelsen af 1900-tallet var Monterey den havn på den vestlige halvkugle, hvor der blev landet flest sardiner. I dag er de gamle fabrikker og haller bygget om til restauranter, gallerier og små unikke butikker. Monterey Bay Aquarium hører til blandt de bedste akvarier i verden.

Distance: ca. 750 km fra Los Angeles langs Highway 1 til San Jose. Vi foreslår et par campingstop undervejs.

Vores forslag til camping langs Highway 1 og i Solvang er Flying Flags RV Resort ved Solvang, Morro Dunes Travel Trailer Park & Resort, Pismo Coast Village RV Resort, San Simeon State Park, State Parks langs highway 1, Marina Dunes Beach Resort og KOA Santa Cruz.

Stop 11: San Jose | San Francisco

Det er tid at aflevere motorhomet. Det er derfor praktisk at bo tæt på udlejningsstationen. Vi foreslår at du bor i San Jose, hvorfra der blot er en times kørsel til det sted, hvor motorhomet skal afleveres. Efter aflevering af motorhomet kan hjemrejsen begynde. Eller bliv et par dage i San Francisco og nyd denne skønne by.

Bo for eksempel på Coyote Valley Resort & RV, Parkway Lakes RV Park eller Garden City RV Park.

Vis alle dage

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011
Telefonen er åben hverdage kl. 9-17 og i weekenden kl. 10-15.

 

staff-dk.png

Priseksempel

20 dage fra kr. 9.000

Pris pr. person ved 2 voksne og 2 børn

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
USA - New York - The Ride

The Ride i New York

Der venter dig en bustur rundt i New York med et hav af optrædener fra dansere, sangere og musiker i gaderne.

2 timer fra kr. 500

USA - New York - New York City - gade.jpg

The New York Pass

The New York Pass er til dig, der vil opleve det bedste, New York har at byde på, mens du sparer både tid og penge under dit besøg.

1 dag fra kr. 1.020

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - snorkling 9.jpg

Snorkeltur fra Key West

Udforsk det rige liv under havoverfladen på denne snorkeltur med katamaran fra Key West.

3 timer fra kr. 350

USA - New York City - Skyline - 7

Sejltur rundt om Manhattan

Oplev New Yorks skyskrabere, broer og forskellige bydele fra søsiden på en flot sejltur rundt om Manhattan.

1 dag fra kr. 260

USA - Californien - San Francisco - Golden Gate - 6

Sejltur på San Francisco Bay

Stå til søs, og oplev San Franciscos seværdigheder og smukke beliggenhed fra bugten.

1 dag fra kr. 210

USA - Florida - Miami - Skyline - 2.jpg

Miami hop-on hop-off busser

Oplev det bedste af Miami med hop-on hop-off busserne, der stopper ved alle byens spændende seværdigheder.

48 timer fra kr. 325

USA - Florida - Miami Beach - 2_1

Miami hop-on hop-off bus og sejltur

Udforsk Miamis seværdigheder med hop-on hop-off busserne, og oplev byen fra søsiden på en smuk sejltur.

48 timer fra kr. 455

USA - Californien - Los Angeles - Rodeo Drive.jpeg

Los Angeles hop-on hop-off busser

Oplev det bedste af Los Angeles i byens Hop-on/Hop-off busser, som har over 70 stoppesteder i byen.

24 timer fra kr. 380

USA - Hawaii - Maui - Luau - Dans_1.jpg

Lokal Luau fest på Hawaii

Intet besøg på Hawaii er komplet uden at opleve en ægte Hawaiiansk Luau fest.

4 timer fra kr. 815

USA - new york - now york city - brooklyn bridge.jpg

Helikopter-tur over New York

Flyv i helikopter over New York, og oplev byens mest berømte seværdigheder fra luften.

15 minutter fra kr. 1.785

USA - New York - Hard Rock Cafe.jpeg

Hard Rock Café

Kom tæt på rockens store stjerner på legendariske Hard Rock Café i New York, Orlando, Las Vegas eller Hollywood.

1 frokost fra kr. 260

USA - Louisiana - New Orleans - Oak Alley Plantation (Custom).jpeg

Guidet tur på Oak Alley Plantation

Under dette besøg på Oak Alley Plantation får du indblik i livet i Louisiana i 1800-tallet.

5 timer fra kr. 470

USA - Nevada - Las Vegas - Wolfgang Puck.jpeg

Guidet tur og gourmet på The Strip

Nyd lækker mad på udvalgte restauranter i Las Vegas på denne guidede rundtur i byen. 

3 timer fra kr. 1.035

USA - District of Columbia - Washington D.C - Abraham Lincoln.jpg

Guidet cykeltur i Washington D.C.

Oplev USA’s hovedstad på en tre timer lang guidet cykeltur rundt til byens største seværdigheder.

3 timer fra kr. 300

USA - New York - Skyline.jpg

Forlæng rejsen med stop i New York

Forlæng din rejse i USA med en storbyferie i New York.

3 dage fra kr. 510

USA - Californien - San Francisco - Sporvogn - 3.jpg

Få rabat med San Francisco CityPASS

Få rabat på fire af San Franciscos største attraktioner samt ubegrænset kørsel i sporvogn med dette CityPASS.

9 dage fra kr. 695

usa_-_new_york_-_new_york_city_-_skyline_-_frihedsgudinden_-_temarejser.jpg

Få rabat med New York CityPass

Hop køen over og få adgang til nogle af de aller største attraktioner i New York City.

1 billet fra kr. 990

USA - Illinois - Chicago - North Avenue Beach.jpg

Få rabat med Chicago Citypass

Oplev fem af Chicagos største attraktioner til en særlig lav pris med Chicago Citypass.

1 billet fra kr. 725

USA - Massachusetts-Boston.jpg

Få rabat med Boston CityPass

Få rabat på fire af Bostons største attraktioner til en særligt god pris med et Boston City Pass.

1 billet fra kr. 440

USA - Hawaii - Maui - Hana - Natur - Vandfald - 2.jpg

Dagstur langs Mauis vilde Hana-kyst

Oplev dramatiske kyster, brusende vandfald og hyggelige småbyer på denne dagstur langs Mauis vilde østkyst.

1 dag fra kr. 1.225

USA - californien - San francisco - golden gate - cykel 1.jpeg

Cykeltur over Golden Gate Bridge

Oplev San Franciscos vartegn, Golden Gate Bridge, på to hjul og fortsæt eventuelt til hyggelige Sausalito.

24 timer fra kr. 215

USA - Illinois - Chicago - Downtown River_0.jpg

Chicago byrundtur

På denne guidede byrundtur i Chicago oplever du det bedste af denne ofte oversete storby.

5 timer fra kr. 360

USA - Massachusetts - Boston.jpg

Boston hop-on hop-off bus

Udforsk historiske Boston med byens glimrende hop-on hop-off busser.

24 timer fra kr. 300

RCCL-allure-big

8 dages krydstogt i Caribien

Oplev det fantastiske østlige Caribien på et 7 nætter langt krydstogt ombord på Allure of the Seas.

8 dage fra kr. 5.900

usa - new york city- central park - biking.jpeg

Central Park på cykel

Oplev stemningen i New Yorks Central Park på denne cykeltur med en lokalkendt guide.

2 timer fra kr. 310

USA - Florida - Everglades - Alligator - 2_0

Go Miami Card

Hop køen over med et Go Miami Card og få adgang til mere end 40 fantastiske seværdigheder i Miami.

1 dag fra kr. 560

USA - Florida - Orlando - Kennedy Space Center - 4.jpg

Kennedy Space Center i Florida

Besøg Kennedy Space Center, og få et fascinerende indblik i NASA og amerikansk rumfart.

1 dag fra kr. 390

disney-world-secrets1215_0

Disney World i Orlando

Oplev Disneys fire meget forskellige forlystelsesparker i Orlando, som også byder på oplevelser for voksne.

2 dage fra kr. 2.180

USA - Florida - Florida Keys

Dagstur til Key West fra Miami

Oplev den caribiske stemning i hyggelige Key West på en spændende dagstur fra Miami.

1 dag fra kr. 520

USA - Californien - Napa Valley (2).jpg

Vintur til Napa Valley og Sonoma

Besøg de berømte vinområder Napa Valley og Sonoma på denne dagstur fra San Francisco.

1 dag fra kr. 785

USA - Californien - San Francisco - Golden Gate - 8

San Francisco Multi Pass

Upplev det bästa av San Franciscos sevärdheter på en biljett. Välj mellan 1, 2, 3 eller 5-dagars giltighetstid.

2 dage fra kr. 810

USA - Louisiana - New Orleans - Dampbaad - 2 (Custom)

Jazz cruise i New Orleans

Oplev Sydstaterne på den helt rigtige måde; ombord på en hjuldamper i New Orleans til lyden af blød jazz.

2 timer fra kr. 335

USA - Washington D.C. - hop on hop off

Hop-on hop-off bus i Washington D.C.

Med Washington D.C.'s hop-on hop-off busser får du det store overblik over USA's spændende hovedstad.

24 timer fra kr. 405

pearl harbor memorial

Guidet rundtur på Oahu

Tag med på en guidet tur gennem Oahus frodige landskaber til dramatiske bjerge, hyggelige småbyer og smukke strande. 

1 dag fra kr. 760

USA - Florida - Miami.jpg

Guidet byrundtur og sejltur i Miami

Udforsk multikulturelle Miami med en lokalkendt guide, og oplev byen fra søsiden på en smuk sejltur.

5 timer fra kr. 415

USA - Arizona - Grand Canyon - hilikopter.jpg

Grand Canyon fra Las Vegas

Flyv i helikopter fra Las vegas til Gran Canyon.

4 timer fra kr. 3.245

USA - New York City - Harlem - Gospel - 1.jpg

Gospel i Harlem

Oplev bydelen, Harlem, på en guidet vandretur, der fuldendes med en medrivende gospel koncert.

4 timer fra kr. 475

USA - Florida - Everglades - Alligator - 4.jpg

Dagstur til Everglades fra Miami

Udforsk sumpområderne i Everglades National Park i airboat, og kom tæt på de fascinerende alligatorer.

1 dag fra kr. 340

USA - Florida - Orlando - Universal - 1.jpg

Universal Studios Orlando

En fantastisk dag med vilde forlystelser og et fascinerende kig bag kulisserne i filmens magiske verden.
 

2 dage fra kr. 2.180

USA - Hawaii - Oahu - Honolulu - USS Arizona Memorial - 1.jpg

Udflugt til Pearl Harbor fra Honolulu

Oplev historiens vingesus på denne udflugt til den amerikanske flådebase Pearl Harbor fra Honolulu.

4 timer fra kr. 265

USA - New York - New York city - brooklyn bridge.jpg

Pizzatur og seværdigheder i Brooklyn

Smag på de berømte pizzaer, og besøg de mange filmlokationer og seværdigheder, Brooklyn kan tilbyde.

5 timer fra kr. 560

USA - Arizona - Grand Canyon - Helikopter - 4

Grand Canyon helikoptertur

Grand Canyons storhed opleves allerbedst på en helikoptertur ind mellem de stejle klippevægge.

25 minutter fra kr. 1.770

USA - New York City - Times Square - 9.jpg

New Yorks hop-on hop-off busser

Oplev alt det bedste af New York med byens hop-on hop-off busser, der stopper mere end 50 steder i storbyen.
 

48 timer fra kr. 505

USA - Californien - Monterey Bay - hval

Hvaltur på Monterey Bay

Oplev det rige liv i Monterey Bay i Californien på denne hvalsafari med guide.

3 timer fra kr. 400

USA - AJaleo

Gourmet-rundtur i Las Vegas

Der venter en aften fyldt med nye sanseindtryk, når du besøger nogle af Las Vegas’ bedste restauranter.
 

3 timer fra kr. 1.645

USA - New York City - Skyline - 9

Empire State Building

Oplev den ikoniske udsigt over Manhattans skyskrabere fra 86. etage af Empire State Building.

1 entré fra kr. 285

USA - Californien - San Francisco - Golden Gate - 7.jpg

Deluxe Sunset Cruise i San Francisco

Oplev San Francisco på smukkeste vis fra en båd på bugten ved solnedgang.

4 timer fra kr. 590

Alaska - Katami National park - bjørn

Bjørnetur i Katmai fra Anchorage

Oplev den smukke natur i Kaimai national Park på denne heldagstur fra Anchorage.

1 dag fra kr. 7.680

royal_Enchantment_ship_GR-R-Bar_Detail_016

4 dages krydstogt i Bahamas

Tag på et krydstogt rundt i Bahamas på et 4 dage langt krydstogt med Navigator of the Seas.
 

4 dage fra kr. 4.400

USA - Florida - Airboat ride - Foto Visit Florida

Everglades med airboat

Udforsk Everglades National Parks sumpområder i airboat, og oplev det rige dyreliv og den fascinerende natur.

3 timer fra kr. 160

USA - Californien - LA - Universal Studios

Universal Studios Hollywood

En fantastisk dag med vilde forlystelser og et kig ind bag kulisserne i filmens magiske verden.

1 dag fra kr. 760

USA - Californien - Santa Monica - Pier - (2).jpg

Santa Monica cykeltur

Tag med på en guidet cykeltur ved Santa Monica og Venice Beach, og lær området at kende med en lokal guide.

3 timer fra kr. 440

Afrika - Serengeti - dyr - Leopard (2).jpg

San Diego Zoo

San Diego Zoo er en af verdens største dyreparker, så her venter store dyreoplevelser for alle.

1 entré fra kr. 450

USA - Sequoia.jpg

Kæmpetræer og vingårde

Gå en tur blandt kæmpetræerne i Muir Woods, og besøg vingårde i Napa og Sonoma på denne tur fra San Francisco.

1 dag fra kr. 970

Christmas Lights Tour - 11.jpg

Julelys i Brooklyn

Oplev nogle af de mest fantastiske juledekorationer og lysshows i Brooklyns gader

5 timer fra kr. 395

USA - Californien - San Francisco - Huse (2)

Hop-on hop-off bus i San Francisco

Udforsk San Franciscos kvarterer og seværdigheder med byens hop-on hop-off busser.

24 timer fra kr. 375

Canada - Newfoundland - St. John's - hval

Isbjerge og hvalsafari ved St. John’s

Oplev isbjerge og pukkelhvaler ved St. John's i Newfoundland på en to timer lang sejltur.

2 timer fra kr. 480

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
usa-florida-boern4
Bilopgradering og 500 kr/person

Den store Florida rejse i bil

 • To uger med egen bil
 • Skøn familieferie
 • Masser af sol og strand

17 dage fra kr. 8.700

USA - Arizona - Natur - Monument Valley (3)_0
Bilopgradering og 500 kr/person

Højdepunkter i det vestlige USA

 • Nationalparker og storbyer
 • Overnat i Death Valley
 • Route 66 og Highway 1

15 dage fra kr. 14.800

USA new england vermont church AdobeStock_128258362 2500 px
Bilopgradering og 500 kr/person

New Englands højdepunkter

 • Nyd historiske Boston
 • Oplev smuk natur og klippekyster
 • Besøg hyggelige små byer

13 dage fra kr. 11.700

USA - Wyoming - Yellowstone - Pool_0.jpg
Bilopgradering og 500 kr/person

USA's vilde vest og Yellowstone

 • Fra Wyoming til New Mexico
 • Oplev ørken, gejsere og bjerge
 • Nyd friheden i egen bil

16 dage fra kr. 15.200

USA - Utah - Zion National park (2)
Bilopgradering og 500 kr/person

Strand, by og natur i det vestlige USA

 • God tid til at opleve USA
 • Den perfekte familieferie
 • Storby og naturoplevelser

21 dage fra kr. 18.100

USA - Californien - San francisco - huse.jpeg

Den store USA rejse

 • New York og Washington D.C.
 • Farverige Las Vegas
 • Highway 1 med San Francisco

20 dage fra kr. 23.950

texas - boots 2000x1300px_1
Bilopgradering og 500 kr/person

Texas i bil

 • Oplev USA’s Vilde Vest
 • Musik, historie og kultur
 • Væk fra de gængse turistruter

14 dage fra kr. 17.600

USA - New York - Central Park.jpeg
Bilopgradering og 500 kr/person

Sommerferie i New York og Det Østlige USA

 • Tre hele dage i New York
 • Vild natur i Shenandoah
 • Badeferie ved Virginia Beach

15 dage fra kr. 18.900

USA - Hawaii - Oahu - Hanauma Bay - 1.jpg
Bilopgradering og 500 kr/person

Krydstogt ved Hawaii og Highway 1

 • Klassiske Highway 1
 • Hawaiis dramatiske natur
 • Krydstogt med masser af aktiviteter

17 dage fra kr. 32.000

usa-florida-fort lauderdale

Krydstogt i Caribien og Florida

 • Forlystelsesparker i Orlando
 • Krydstogt i Caribien
 • Shopping i Miami

14 dage fra kr. 16.900

pool-beach-at-the-don-cesar-hotel

Krydstogt for par i Caribien og St. Pete Beach

 • Krydstogt i kahyt med balkon
 • Strandhotel i St. Pete Beach
 • Paradisøer i Caribien
   

15 dage fra kr. 23.700

USA - camper

Florida i motorhome

 • Natur, strand og forlystelser
 • Masser af sol og sjov for familien
 • Bestem selv ruten i autocamper

16 dage fra kr. 6.500

USA - Florida - Orlando - rutchebane.jpeg
Bilopgradering og 500 kr/person

Familieferie i Orlando og Kissimmee

 • Orlandos forlystelsesparker
 • Perfekt familieferie
 • Fantastisk outlet shopping

9 dage fra kr. 5.100

USA - Hawaii - Maui - Tropical Beach.jpg

San Francisco og Hawaii

 • Kombinér storby med badeferie
 • Se Alcatraz og Golden Gate 
 • Nyd Hawaiis strande og natur
   

11 dage fra kr. 15.800

kauai-hawaii

Hawaiis højdepunkter

 • 3 eksotiske Hawaii øer
 • Tropiske strande og vulkaner 
 • Rundtur på Hawaii Island i bil

14 dage fra kr. 17.000

USA - Massachusetts - Boston - Beacon Hill - 2.jpg
Bilopgradering og 500 kr/person

Det østlige USA i bil

 • Boston, Washington og New York
 • Mageløse Niagara Falls
 • Historie og kultur

13 dage fra kr. 13.900

USA - Washington D.C. - Capitol (2).jpg

New York og Washington

 • Hold storbyferie i New York
 • Oplev magtens centrum
 • God tid

9 dage fra kr. 8.200

USA - Louisiana - New Orleans - Oak Alley Plantation (Custom).jpeg
Bilopgradering og 500 kr/person

I bil gennem Sydstaterne

 • Nyd USA’s sydstatscharme
 • Lær mere om Sydens historie
 • Tag på en musikalsk rejse

16 dage fra kr. 15.600

USA - Alaska - Bjoern - Natur - 2.jpg
Bilopgradering og 500 kr/person

Kør-selv i Alaska

 • Oplev verdens sidste vildmark
 • Bestem selv rute og tempo
 • Mød elge og bjørne i fri natur

16 dage fra kr. 27.300

USA - New York - Skyline.jpg

New York og Las Vegas

 • Mærk suset i New York
 • Neonoplyste Las Vegas
 • Store naturoplevelser

9 dage fra kr. 7.800

USA - Louisiana - New Orleans - trumpet.jpg
Bilopgradering og 500 kr/person

Blues fra Chicago til New Orleans

 • Musik og kultur i Sydstaterne
 • Kør ad Route 66
 • Storbyferie i Chicago

16 dage fra kr. 16.100

USA - nevada - las vegas (3).jpg
Bilopgradering og 500 kr/person

Det vestlige USA i bil

 • Dramatiske nationalparker
 • Fascinerende storbyer
 • Frihed i egen bil

16 dage fra kr. 14.800

rsz_usa_-_florida_-_fort_myers

Familieferie i Fort Myers

 • Floridas hyggeligste strandhotel
 • En af USA's bedste strande
 • Orlandos forlystelsesparker

9 dage fra kr. 8.200

USA - Wyoming - Yellowstone - Bjorn - 1

Oplev USA's dyreliv

 • Delfiner og søløver i Monterey
 • Bjørne og bisoner i Yellowstone
 • Søkøer og alligatorer i Florida

16 dage fra kr. 16.900

USA-florida-kissimmee-poolvilla-middag-compressor
Bilopgradering og 500 kr/person

Florida i poolvilla

 • Perfekt for familier og vennepar
 • Bo i egen villa med privat pool
 • Orlandos forlystelsesparker

9 dage fra kr. 5.500

monument valley.jpeg
Bilopgradering og 500 kr/person

Route 66 i bil

 • Et ægte road trip på Route 66
 • Tid ved Grand Canyon
 • Nostalgi og storbyer

17 dage fra kr. 18.900

USA - Arizona - Grand Canyon 9 (2)_0
Bilopgradering og 500 kr/person

Vandreferie i det sydvestlige USA

 • God tid til vandreture undervejs
 • Fantastiske nationalparker
 • Kør ad Utahs smukkeste vej

15 dage fra kr. 14.500

USA - Wyoming - Grand Teton National Park - 6
Bilopgradering og 500 kr/person

Yellowstone naturrejse i bil

 • Bjørne og bison i Yellowstone
 • Indianere og cowboys
 • Ørkenklipper i Arches og Bryce

16 dage fra kr. 10.600

USA - Florida - Miami Beach - Lifeguard - 1.jpg
Bilopgradering og 500 kr/person

Det bedste af Florida i bil

 • Floridas højdepunkter
 • Sol, strand og forlystelsesparker
 • 100% frihed i egen bil

11 dage fra kr. 6.900

USA - Alaska - Bjoern - Grizzly.jpg
Bilopgradering og 500 kr/person

Yukon og Alaska i bil

 • Oplev uberørte vildmarker
 • Besøg charmerende små byer
 • Nyd friheden i egen bil

15 dage fra kr. 26.700

USA - Louisiana - New Orleans - Huse - Temarejser.jpg
Bilopgradering og 500 kr/person

Jazz, natur og plantager i Sydstaterne

 • God mad og musik i New Orleans
 • Smukke plantageejendomme
 • Historiske steder og museer
   

10 dage fra kr. 13.100

texas - longhorn - 2500x1300px

USA med tog – Texas

 • Historiske San Antonio
 • Rumcenteret i Houston
 • Frihed på egen hånd

9 dage fra kr. 13.000

Amtrak - tog 3.jpg

USA med tog – Natur og storbyer

 • Afslappet rejseform med tog
 • Tre fantastiske nationalparker
 • Mormonbyen Salt Lake City
   

11 dage fra kr. 18.300

USA - Amtrek Vacations - togrejser - tog og smukke landskaber

USA med tog – Kyst til kyst

 • Udforsk USA med tog
 • Afslapning på toget
 • God tid på egen hånd

13 dage fra kr. 21.000

North American Vacation Homes - USA - Florida - Fort Myers - udefra 2

Poolvilla ved Fort Myers og Sanibel

 • Egen villa med pool
 • Skønne strande
 • Masser af aktiviteter

9 dage fra kr. 8.500

beach playa del carmen2 _592128740

New York og Mexico

 • Kultur, gourmet og shopping i New York
 • All inclusive hotel i Mexico
 • Maya-ruiner og kultur

13 dage fra kr. 15.200

USA - Illinois - Chicago - Downtown River_0.jpg

USA med tog – Sydstaterne

 • Oplev Sydstaterne med tog
 • God tid på egen hånd
 • Meget inkluderet i prisen

10 dage fra kr. 15.100

USA - hawaii - honolulu.jpeg

Den store Hawaii rejse

 • Besøg fire af Hawaiis øer
 • Frodig natur og vulkanlandskaber
 • Tropiske badestrande

18 dage fra kr. 22.000

USA - New York City - Brooklyn Bridge - 2 (1).jpg

Smuttur til New York

 • God tid til at opleve storbyen
 • Shop, gå på museer og spis godt
 • Du bor centralt på Manhattan
   

6 dage fra kr. 5.500

RCCL-oasis_aerial064-jpg

Krydstogt i Caribien via New York og Miami

 • Kultur og shopping i New York
 • Sol og strand i Caribien
 • Udsøgt mad og drikke ombord
   

14 dage fra kr. 17.700

USA - Nevada - Las vegas - runners on course 3

Halvmaraton eller 10 km i Las Vegas

 • En uforglemmelig løbsoplevelse
 • Neonoplyste Las Vegas
 • Underholdning i verdensklasse

4 dage fra kr. 7.500

Miami-sunset

Florida og New York

 • Sightseeing i New York
 • Nyd sol, sand og vand i Miami
 • Mød krokodiller i Everglades
   

10 dage fra kr. 8.800

USA - oregon - Heceta Head Lighthouse.jpeg
Bilopgradering og 500 kr/person

Oregon - det ukendte USA

 • Storslåede naturoplevelser
 • Mikrobryggerier og cowboykultur
 • Historiske byer
   

14 dage fra kr. 16.000

beach_playa_del_carmen_589750286_0

Florida og Mexico

 • Floridas højdepunkter i bil
 • All inklusive og shopping i Mexico
 • Maya-ruiner og mexicansk kultur
   

14 dage fra kr. 13.800

Marina Naples Bay Resort - Naples florida

Lej lejligheder og huse i USA & Canada

Huse med pool i Florida 
Storbylejligheder i hele USA
Perfekt for storfamilier
8 dage fra kr. 3.395.

8 dage fra kr. 3.395

USA - Louisiana - New Orleans - French Quarter - 1
Bilopgradering og 500 kr/person

New Orleans og badeferie i Florida

 • USA’s sydstater og solrige Florida
 • Smukke naturområder
 • Frihed med egen bil

12 dage fra kr. 13.900

Miami-sunset

Familieferie i Miami

 • Legendarisk strandliv
 • Shopping i verdensklasse
 • God tid til afslapning
   

9 dage fra kr. 5.900

florida-Fort-Lauderdale.jpg

Familieferie i Fort Lauderdale

 • En flot og bred badestrand
 • God tid til afslapning
 • Mange udflugtsmuligheder

9 dage fra kr. 8.200

USA - nevada - las vegas (2).jpg
Bilopgradering og 500 kr/person

Det vestlige USA - The Grand Tour

 • Highway 1 along the Pacific Ocean
 • Sunset over the Grand Canyon
 • Las Vegas and San Francisco

22 dage fra kr. 20.900

USA - californien - highway 1 - biler_0
Bilopgradering og 500 kr/person

USA & Canada på én billet

 • Du rejser til USA og Canada
 • Få flere stop på samme flybillet
 • Fly, 3-4 overnatninger og billeje
   

14 dage fra kr. 9.275

USA - wyoming - Yellowstone - buffalo.jpeg
Bilopgradering og 500 kr/person

Nordvestlige USA og Canada i bil

 • Road trip i USA og Canada 
 • Imponerende nationalparker
 • Nyd stemningen i storbyerne
   

16 dage fra kr. 14.800

USA - Alaska - Eagle - 2 (Custom)_0

Krydstogt til Alaska og kør-selv i Canada

 • Perfekt rejse for naturelskere
 • Kør-selv i nationalparkerne
 • Slut af med et krydstogt til Alaska
   

16 dage fra kr. 21.100

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011
Telefonen er åben hverdage kl. 9-17 og i weekenden kl. 10-15.

 

staff-dk.png