Afrika - gamedrive - familie.jpeg

Sydafrika i børnehøjde

Sydafrika er ikke kun for voksne. Du finder også store oplevelser i børnehøjde. Fokus er naturligvis ofte på dyreoplevelser. De fleste safariudbydere kræver, at børn er over 6 år, før de kan deltage på en almindelig safari. 

Flere lodges har specialiseret sig i familie-oplevelser. Her er et par forslag til oplevelser i Sydafrika, der vil gøre hele familien glad. 

Familievenlige RiverBend Lodge

Skal det være lidt mere lækkert og endnu mere børnevenligt, kan vi varmt anbefale RiverBend Lodge beliggende i Addo Elephant National Park. RiverBend er ejet af et ungt par med små børn, og de ved derfor præcis, hvad en børnefamilie har brug for.

Oplev delfiner, elefanter og aber

Bugten omkring Knysna og Plettenberg er hjemsted for de fascinerende sydlige rethvaler og legesyge delfiner. Tilbage på land besøger du Monkeyland, der er hjemsted for en lang række af verdens truede primater. De fleste af aberne går frit rundt, og sammen med en guide går du en tur gennem skoven. Slutteligt besøger du The Elephant Sanctuary, hvor du både kan røre ved, ride på og fodre disse rolige kæmper.

Hils på elefanterne

Elephant Whispers lidt udenfor Hazyview er hjem for 6 elefanter, som lærer lokale og turister en hel masse om disse venlige "kæmper". Fra morgenstunden møder du ved elefant-staldene og er med til at vække elefanterne. De skal børstes og lave morgengymnastik, før de skal ud at gå en morgentur - med dig på ryggen.

Kom med til anden verden

uShaka Marine World i Durban indbyder til hygge og leg for både børn og voksne. Forlystelsesparken består af 4 sektioner med strand, butikker, vandrutsjebaner og et akvarium. Akvariet, Sea World, er det 5. største akvarium i verden og huser både hajer, delfiner, sæler og pingviner. Der er daglige delfin- og sæl-shows samt pingvinfodring.

Et par gode tip

  • Husk at børn bliver hurtigere trætte end voksne. Ha' god tid til oplevelserne - og mellem oplevelserne.
  • Langt de fleste guesthouses, B&B's og lodges i Sydafrika har en pool. Brug gerne en "overliggerdag" på at pjaske i poolen.
  • Vælg safariområder og - lodges som har stor erfaring i børnesafari. Er børnene glade, er de voksne som regel også. Og omvendt.

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011
Telefonen er åben hverdage kl. 9-17.

staff-dk.png

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011
Telefonen er åben hverdage kl. 9-17.

staff-dk.png