CI_003_DK_2016

Cook-øernes perler

Nyd solen, paradisstrandene og den gæstfrie befolkning på Cook-øernes perler Rarotonga og Aitutaki.

16 dage fra kr. 31.600

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Denne rejse tager dig til nogle af Cook-øernes fineste øer Rarotonga og Aitutaki. Her venter hvide sandstrande, sol, varme og en imødekommende befolkning. Rejsen starter med syv nætter på resortet Muri Beachcomber, som ligger lige ved Muri Lagoon på øen Rarotonga. Her skal du bo i et Sea View-værelse med det turkisblå hav lige uden for døren. Start dagen med en morgendukkert eller en slentretur langs den smukke, hvide sandstrand, inden en lækker morgenmad venter på dig tilbage på hotellet. Der indgår også en udflugt, hvor du lærer meget mere om den lokale kultur.

Efter nogle skønne dage på Rarotonga, flyver du videre til den noget mindre ø Aitutaki, hvor Aitutaki Village bliver dit hjem for de kommende fem nætter. Her bliver du mødt af det imødekommende personale og en moderne og komfortabel indretning. Dagene er frie til ren afslapning i de skønne omgivelser, men inkluderet i rejsen er også en sejltur med en lækker barbecue-frokost samt rig mulighed for at snorkle og udforske livet under havoverfladen. Mødet med Cook-øerne gør indtryk, og du vil uden tvivl få lyst til mere.

Du flyver med Air New Zealand og mellemlander i Los Angeles på både ud- og hjemrejsen. Så hvorfor ikke udnytte chancen for at blive et par dage i Los Angeles, hvor der er et væld af spændende seværdigheder og fantastisk shopping. Spørg din rejsekonsulent om, hvilke muligheder der er.

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011
Telefonen er åben hverdage kl. 9-17.

staff-dk.png

Vi CO2-kompenserer for din rejse

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Kort

Rejsen dag for dag

Nyd solen, paradisstrandene og den gæstfrie befolkning på Cook-øernes perler Rarotonga og Aitutaki.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag forlader du Danmark og begiver dig mod sol, varme og hvide sandstrande på Cook-øerne Rarotonga og Aitutaki. Eventyret kan begynde!

Dag 2: Ankomst Rarotonga

Efter en mellemlanding i Los Angeles når du på dag to Rarotonga på Cook-øerne. Du bydes velkommen i lufthavnen og bliver kørt de cirka 20 minutter til resortet Muri Beachcomber, hvor du skal bo de kommende syv nætter. Efter du har tjekket ind, kan du i ro og mag udforske omgivelserne og nyde de smukke udsigter på dette skønne sted.

Dag 3-8: Rarotonga/Muri Beachcomber

Du har nu en hel uge med sol, badning og skøn afslapning foran dig. Muri Beachcomber ligger ved Muri Lagoon og er omgivet af en smuk frodig have. Resortet er familieejet og har kun 22 værelser, der bidrager til den intime og private stemning på stedet. Fra dit Sea View værelse har du det turkisblå hav, stranden og de svajende palmer som nærmeste nabo. På hotellet finder du også et dejligt pool-område, og du kan deltage i aktiviteter som kajaksejlads, snorkling og paddleboarding. Der er med andre ord alle muligheder for at kombinere både skøn afslapning med sjove aktiviteter i de eksotiske omgivelser. Morgenmad indgår i prisen under hele besøget, og en aften kan du også opleve resortets show, hvor du lærer om Rarotongas kultur og historie på en interessant og underholdende måde. Samtidig kan du nyde en god middag, som består af lokale delikatesser. Familier med børn er naturligvis også velkomne på Muri Beachcomber.

Dag 9: Rarotonga - Aitutaki

I dag er det blevet tid til at forlade ét paradis og opleve et nyt, når du flyver fra Rarotonga til den noget mindre ø Aitutaki. Flyrejsen tager cirka 50 minutter, så snart er du fremme ved smukke Aitutaki Village, hvor du kan se frem til at tilbringe de kommende fem nætter.

Dag 10-13: Aitutaki/Aitutaki Village

Med kun 12 bungalows lige ved den smukke, hvide sandstrand flankeret af høje slanke palmer, tilbyder Aitutaki Village ægte idyl. Her kombineres dybtfølt gæstfrihed med moderne komfort, og resortet er det ideelle sted at koble af og bare nyde dette skønne sted. Morgenmad er inkluderet hver dag, og du vil hurtigt opleve, hvordan maden bare smager bedre i så smukke omgivelser. Der venter dig også et Lagoon Cruise, hvor du kan snorkle i det turkisblå hav og nyde en barbecue-frokost ombord på båden.

Dag 14: Afrejse Aitutaki og Rarotonga

I dag er det blevet tid at forlade Cook-øerne for denne gang. Nyd en sidste morgenmad på resortet, inden det er tid til at køre mod lufthavnen. Herfra flyver du tilbage til Rarotonga, videre til Los Angeles og hjem til Danmark.

Dag 15: Mellemlanding i Los Angeles

Ligesom på udrejsen mellemlander du i Los Angeles. Det er muligt at forlænge rejsen med et par dage i Los Angeles, en kør-selv ferie i Californien eller noget helt andet, inden turen går tilbage til Danmark. Snak med din rejsekonsulent om mulighederne.

Dag 16: Ankomst Danmark

Du lander i Danmark ingen efter en skøn ferie med sol, strand og afslapning i paradiset Cook-øerne.

Vis alle dage

Pris

16 dage fra kr. 31.600

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
Fiji Island - Fiji Princess.jpg

4 dages krydstogt ved Fiji

Oplev vidunderlige sandstrande, lokal kultur og snorkel med ufarlige revhajer, på dette eventyrlige krydstogt ved Fiji.

4 dage fra kr. 7.700

Fiji - Palm trees hanging over stunning lagoon with blue sky

5 dages krydstogt ved Fiji

Udforsk vidunderlige tropestrande, uberørte koralrev og afsidesliggende landsbyer på dette krydstogt ved Fiji.
 

5 dage fra kr. 9.500

Fiji - first Landing - Beach Shot (Custom)

Oplev tropeparadiset Fiji

Forlæng rejsen til Australien med den ultimative badeferie i det tropiske paradis Fiji.

5 dage fra kr. 4.400

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
CI_095_DK_2016.jpg

Jorden rundt - Japan, New Zealand, Cook-øerne & USA

 • Vilde og charmerende storbyer
 • Store naturoplevelser
 • Strandferie på Cook-øerne

34 dage fra kr. 36.900

rsz_aitutaki_0746_DK

Rarotonga, Atiu og Aitutaki

 • 3 øer på én rejse
 • Sol, strand og afslapning
 • Smukke naturoplevelser

16 dage fra kr. 37.900

Cook islands 1

New Zealand og Cookøerne

 • Autocamper i New Zealand
 • Sol og strand på Cook Islands
 • Perfekt for familien

26 dage fra kr. 27.400

fiji 1

New Zealand med Hongkong og Fiji

 • Storbyferie i Hongkong
 • Rundrejse på Nordøen
 • Badeferie på Fiji

20 dage fra kr. 34.900

Solstice_Sidney_.jpg

Krydstogt i Stillehavet og Sydney

 • Sydneys seværdigheder
 • Smukke Blue Mountains
 • Stillehavet på krydstogt

18 dage fra kr. 25.200

pacific_resort_aitutaki_beach DK

Cook-øerne med stil

 • Luksus og romantik
 • ​Bryllupsrejse med stil
 • Magiske solnedgange

16 dage fra kr. 44.300

Cook-øerne - vandet

Romantik på Cook-øerne

 • Den perfekte bryllupsrejse
 • Romantik, sol og varme
 • Besøg to smukke øer

16 dage fra kr. 34.800

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011
Telefonen er åben hverdage kl. 9-17.

staff-dk.png