Fiji - Palm trees hanging over stunning lagoon with blue sky

5 dages krydstogt ved Fiji

Udforsk vidunderlige tropestrande, uberørte koralrev og afsidesliggende landsbyer på dette krydstogt ved Fiji.

5 dage fra kr. 9.500

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Sejl fra ø til ø i Stillehavet, hvor palmerne svajer mod en høj blå himmel, og koralrev fyldt med liv stråler i det klare, lune vand. Undervejs har du naturligvis god tid til at nyde de vidunderlige tropestrande og uberørte koralrev. Men du oplever også den lokale kultur på afsidesliggende øer, svømmer gennem skjulte grotter og nyder middage under stjernerne.

Krydstogtet foregår om bord på den moderne katamaran Fiji Princess. Skibet har kun plads til 68 passagerer, hvilket gør det muligt at lægge til ved strande og bugte, som store krydstogtsskibe ikke kan komme i nærheden af. Kahytterne er alle komfortable med privat badeværelse og havudsigt. En del af rejsens pris går desuden til gode lokale projekter.

Særligt om rejsen
Turen afgår kun om mandagen.

Dresscode er afslappet. Også under middagene. Ved landsbybesøg skal mænd bære sulu, hvilket bliver udleveret, mens kvinder bør have tildækkede skuldre.

Børn under 14 år accepteres ikke på krydstogtet.

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011
Telefonen er åben hverdage kl. 9-17.

staff-dk.png

Dag-til-dag

Udforsk vidunderlige tropestrande, uberørte koralrev og afsidesliggende landsbyer på dette krydstogt ved Fiji.

Dag 1: Afgang fra Denarau

Eventyret starter allerede, når du går om bord på en mindre katamaran i Denarau Marina nær Nadi. Inden længe suser du over det lyseblå hav mod Fiji Princess, der ligger for anker ved Sacred Island. Her byder besætningen velkommen, hvorefter det er tid at møde de øvrige passagerer over en god frokost.

Skibet bliver ved Sacred Island eftermiddagen igennem. Så der er god tid til at nyde dette lille tropiske paradis, der indbyder til snorkling, solbadning og en svømmetur i det klare, varme vand. Eller udforsk de eksotiske omgivelser i lagunen til fods og i kajak. Senere på eftermiddagen kan du lære den forfinede kunst at lave ægte Fiji High Tea, inden kaptajnen giver tegn til at lette anker og sejle mod Yalobi Bay. Det er en flot sejltur, som det er værd at nyde fra soldækket over en kølig drink, mens solen nærmer sig horisonten. Dagen slutter med en god middag om bord.

Dag 2: Yalobi Bay – Blue Lagoon

Næste morgen fortsættes nordpå forbi adskillige smukke bugte og øer i Yasawa-øgruppen. Dagens mål er den flotte Blue Lagoon, hvor små øer skaber en perfekt lagune. Skibet lægger til ved en privat strand på øen Nanuya Lailai. Er vandstanden til det, bliver skibet sejlet helt ind til stranden og bundet til en kokospalme!

Frokosten nydes ombord, hvorefter resten af dagen er fri til at nyde stranden. Her er både liggestole, bar, beach volley samt mulighed for massage (ikke inklusiv). Eller hop i vandet og udforsk lagunens rige koralrev. Revene kan også oplevelses fra en båd med glasbund, samt på guidede snorkelture til de bedste koralrev omkring øen. Desuden kan dykning arrangeres for både erfarne dykkere og nybegyndere (ikke inklusiv. Dykning bør reserveres hjemmefra).

Dagens eftermiddagste får et ekstra tropisk twist med friskplukkede kokosnødder, og inden du ved af det, er det tid til happy hour på stranden. Aftenen byder på en ægte lovo-middag tilberedt på traditionel vis under jorden. Sådan har man lavet mad i Stillehavet i århundreder. Middagen serveres direkte på stranden under palmerne, mens stjernerne tændes over Stillehavet. Aftenen fuldendes med en traditionel forestilling, hvor lokale landsbyboere fortæller om deres kultur gennem sange, dans og historier.

Dag 3: Blue Lagoon – Tamusua Bay

Formiddagen tilbringes ved den private strand. Foruden afslapning i vandkanten kan du vælge at tage med på en guidet gåtur til den anden side af øen. Turen byder på flotte udsigter og giver en et godt indtryk af hverdagslivet på øen. Målet for gåturen er den meget lokale Lo’s Tea Shop, der er kendt for sine lækre kager. Turen tilbage til skibet foregår med vandtaxa. Du kan også prøve kræfter med kurvefletning eller træskærerarbejde. Dykkere kan nå endnu et dyk i dag (mod ekstra betaling), mens snorklere kan tage med på en guidet snorkletur.

Frokosten nydes på stranden, inden det er tid at fortsætte nordpå gennem øgruppen mod Sawa-I-Lau. Første stop er øens kalkstenshuler. Trapper fører op til den første hule. Men har du mod på det, kan du svømme gennem en undervandspassage til en skjult hule dybere inde i klipperne.

Herefter besøges landsbyen Tamusua, hvor du bydes velkommen på behørig vis, inden et ganske særligt aftensmåltid venter. Landsbyens kvinder har nemlig været i køkkenet og kreeret et ægte traditionelt festmåltid, præcis som landsbyboerne selv laver det ved særlige lejligheder. Middagen indtages også på traditionel vis; siddende på flettede måtter sammen med landsbyens beboere, mens snakken går om livet på en afsidesliggende tropeø. Aftenen slutter med udendørs filmaften på skibets soldæk.

Dag 4: Tamusua Bay – Drawaqa Island

Kursen sættes mod Drawaqa Island fra morgenstunden. Her vil skibets marinebiolog fortælle om de lokale havdyr, samt om det arbejde man gør for at beskytte dem. Herefter er det tid at finde maske og snorkel frem. I perioden fra maj til oktober kan du være heldig at opleve de store manta ray-rokker. Men også resten af året byder området på fantastisk snorkling. Dykkerture er også mulige mod et ekstra gebyr.

Foretrækker du at blive oven vande, kan du besøge den lokale skole eller bestige klipperne langs kysten, hvorfra der er en flot udsigt over havet. Turen tilbage kan foregå med rappelling, hvis du ønsker det. Middagen serveres på soldækket, hvor der bliver tændt op i grillen under stjernerne. Baren er naturligvis åben, og skibets DJ sørger for passende toner. Har du ikke allerede lært den lokale Bula Bula-dans, er der alle muligheder for det nu.

Dag 5: Drawaqa Island – Denarau Marina

Når du vågner denne morgen, vugger skibet sandsynligvis allerede tilbage mod Denarau Marina, hvor eventyret startede for fem dage siden. Nyd den sidste morgenmad ombord, inden skibet ligger til kaj, og det er tid at tage afsked med besætningen og de øvrige passagerer.

Rejsen kan forlænges til 7 nætter ved at kombinere denne tur med et andet krydstogt på 3 nætter. Læs mere om det andet her.

Vis alle dage

Pris

5 dage fra kr. 9.500

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
Fiji Island - Fiji Princess.jpg

4 dages krydstogt ved Fiji

Oplev vidunderlige sandstrande, lokal kultur og snorkel med ufarlige revhajer, på dette eventyrlige krydstogt ved Fiji.

4 dage fra kr. 7.700

Fiji - first Landing - Beach Shot (Custom)

Oplev tropeparadiset Fiji

Forlæng rejsen til Australien med den ultimative badeferie i det tropiske paradis Fiji.

5 dage fra kr. 4.400

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
fiji 1

New Zealand med Hongkong og Fiji

  • Storbyferie i Hongkong
  • Rundrejse på Nordøen
  • Badeferie på Fiji

20 dage fra kr. 34.900

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011
Telefonen er åben hverdage kl. 9-17.

staff-dk.png