Tunde i Hawaii Waimea Canyon på Kauai

Tünde

Min første længere rejse gik til USA. Jeg fandt hurtigt ud af, hvor vild jeg var med at rejse, og jeg forelskede mig i USA. Siden dengang har jeg vidst, at jeg ville beskæftige mig med rejser fremover. 

USA har alt hvad man kan ønske sig

Siden dengang har jeg været tilbage i USA ti gange. Jeg kan ganske enkelt ikke få nok af dette skønne land, som bliver ved med at overraske mig. Jeg er helt vild med de storslåede nationalparker mod vest, men New Yorks puls og menneskemylder drager mig samtidig. Jeg siger da heller ikke nej til en afslappende badeferie i skønne Florida.

Hawaii er - efter min mening - en oplevelse, man bør unde sig selv mindst én gang i livet. Øerne er meget forskellige og har hvert sin unikke særpræg; lige fra frodig regnskov og mægtige vulkaner til skildpadder der kravler op på stranden.

Canada har også fanget min interesse. Jeg elsker den vilde natur i Rocky Mountains, og de dyreoplevelser man kan få i Canada er helt exceptionelle.

Natur Down Under

Australien har så meget at byde på! For eksempel den funklende stjernehimmel over outbacken, Great Barrier Reaf med fantastisk snorkling og dyk, regnskove, et anderledes dyreliv og ikke mindst gode kulinariske oplevelser. En af de bedste oplevelser, jeg har haft i Australien, var solopgangen over Ayers Rock. Det var ganske enkelt en fredfyldt og smuk oplevelse

New Zealands mere dramatiske og meget varierede natur har også taget mig med storm. De sneklædte bjerge, de blå søer og den dybe regnskov indbyder til at blive udforsket, og det kribler i mig for at opleve endnu mere af dette smukke land.

Alle fire lande har jeg udforsket både med motorhome og i bil. Begge dele har sine fordele, men specielt var jeg vild med motorhome-ferien sammen med familien. Man er tæt sammen og skal kun pakke ud en enkelt gang, mens man bare kan køre fra den ene store oplevelse til den næste.

Jeg har efterhånden mange års rejseerfaring fra flere kontinenter, men jeg bliver aldrig færdig med at udforske den store verden.

Med venlig hilsen

Tünde Orban Løbger

E-mail: tol@myplanet.dk
Tlf: 87 34 94 08

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.
1.png

Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.

2.png

Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.

3.png

Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.

4.png

Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.

5.png

Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.