New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu - Vej.jpg

New Zealands højdepunkter

Brug tiden godt og nyd det bedste af New Zealand i egen lejebil, hvor ruten er lagt og overnatningerne bestilt.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

18 dage fra kr. 25.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Begrænset tid?
Drømmer du om at opleve New Zealand men har begrænset tid til rådighed? Vi har gjort det muligt og ganske nemt for dig at opleve dette fantastiske land alligevel.

Der venter en perlerække af oplevelser
Ruten er lagt, bilen står klar, og hotellerne venter jeres ankomst. Forude venter dig en perlerække af oplevelser på både Nordøen og Sydøen. Tag på vandreture i dramatiske bjerglandskaber, sejl i kano på smukke fjorde, mød den venlige befolkning, få et indblik i den oprindelige kultur, og nyd de hyggelige storbyer.

Forlæng med eksotisk storbyferie i Singapore og Sydney
Det er muligt at forlænge rejsen med eksotisk storbyferie i eksempelvis Singapore eller Sydney på ud og hjemrejsen. Ring til os for at høre mere om de mange muligheder.

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011
Telefonen er åben hverdage kl. 9-17.

staff-dk.png

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

New Zealand - Nordøen - Auckland - Mount Eden (2)_3
Auckland byrundtur og sejltur

Dette er en guidet byrundtur i Auckland, som afsluttes med en sejltur i Auckland havn. Den guidede byrundtur omfatter blandt andet Harbour Bridge, Viaduct Harbour, Queen Street, som også er kendt som ’The Golden Mile’, Auckland Domain og Parnell Village. Herefter venter en hyggelig sejltur i Auckland Waitemata Harbour. Auckland kaldes i folkemunde ”City of sails”, så hvad er en bedre afslutning på dagen end at opleve byen fra vandet?

New Zealand - North Island - Rotorua - Maori (10).jpg
Til fest hos maorierne

Der er garanti for en mindeværdig aften, når maorierne inviterer til fest. Du bliver hentet på dit hotel og kørt til maori-landsbyen Tamaki, der ligger smukt omgivet af gamle tawa-træer. Undervejs vil din guide fortælle om maoriernes ankomst til New Zealand i store kanoer i det 13. århundrede samt protokollen for besøg i maoriernes helligdomme. Vel fremme i landsbyen bliver du modtaget med en traditionel velkomstceremoni, hvorefter du får mulighed for at opleve livet i en maori-landsby, der er indrettet som en typisk maori-landsby fra perioden inden europæernes ankomst. Du besøger naturligvis også helligdommen i hjertet af landsbyen, inden aftenen byder på maorikoncert med iøjnefaldende danse og melodiske sange. Aftenen fortsætter med en storslået hangi-middag, som er et traditionelt festmåltid tilberedt på traditionel vis af den termiske varme i undergrunden, samt traditionelle sange og taler, inden du bliver kørt tilbage til hotellet omkring kl. 22:00.

Nok har arrangementet kommercielt præg. Men Tamaki-gruppen formår at videregive en del af deres kultur på en stolt og værdig måde, der giver en god indsigt i New Zealands oprindelige maori-kultur.

New Zealand - South Island - Queenstown - Udsigt
Queenstown

Byen tilbyder vilde oplevelser af enhver art, så her kan du få et adrenalinsus af de helt store.

 

Queenstown er en rigtig hyggelig by med et fint gågademiljø fyldt restauranter, caféer og butikker. Det er dog ikke det, byen er mest kendt for. I Queenstown findes nemlig et massivt udbud af action-prægede aktiviteter. Uanset om du vil springe bungeejump, prøve en tur i zipline eller tage en tur med jetbåd på søen, så kan et lade sig gøre i Queenstown. Er du ikke til adrenalinsus, kan du i stedet tage svævebanen til toppen af bjerget bag Queenstown. Herfra har du en fantastisk udsigt over byen, søen og de omkringliggende bjerge.

 

Ikke langt nord for Queenstown ligger byen Wanaka ned til Wanaka søen. Området indbyder til udendørsaktiviteter, og der er masser af muligheder at vælge imellem. Her kan du for eksempel tage på en vandretur, sejle på søen, tage på en flyvetur over Mount Aspiring National Park, fiske eller køre på firehjulstrukne motorcykler. Lige meget hvad du vælger, foregår det i skønne omgivelser.
 

New Zealand - North Island - Coromandel (4).jpg
Coromandel

Udforsk et sandt vildnis med et fantastisk dejligt klima.

 

Halvøen er dækket af ufremkommeligt vegetation, der breder sig over det kuperede landskab. Og langs med kysten finder du den ene flotte badestrand efter den anden.

 

'Coromandel er, udover sine smukke hvide sandstrande, mest kendt for den unikke kalkstensklippe Cathedral Cove og stranden Hot Water Beach. Under sandet sender undergrundens termiske aktivitet varmt vand op gennem sandet. Så graver du lidt ned, kan du lave dit helt eget naturlige badekar med dejligt varmt vand. Efter en dag på stranden kan du passende nyde en god frokost i en af de mange små byer langs kysten.

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (9)_2
Dagstur til Doubtful Sound

Tidligt om morgenen lægger du Queenstown bag dig med kurs mod Pearl Harbour ved Lake Manapouri. Det er en flot køretur. Først passerer du rullende bakker og frodige enge langs Lake Wakatipu, men gradvist tager den vilde natur over. Vel fremme ved Lake Manapouri står en båd klar til at sejle dig over søen til West Arm i Fiordland National Park. Herfra fortsætter du i bus ad små veje gennem tæt regnskov og over Wilmot Pass mod Deep Cove, der er udgangspunkt for en fantastisk sejltur på afsidesliggende Doubtful Sound.

Fra den moderne katamaran kan du være heldig at se pelssæler, delfiner og pingviner, mens skibet sejler dig dybere og dybere ind mellem fjordens høje bjergsider. En del regn falder på disse kanter, og det giver grobund for et væld af brusende vandfald og en ualmindelig tæt vegetation. På et tidspunkt slukker kaptajnen for motoren, så du kan nyde naturens lyde uden tegn på menneskelig civilisation overhovedet. Efter tre timers minikrydstogt får du atter fast grund under fødderne, og turen går tilbage gennem den vilde natur mod Queenstown, hvor du ankommer midt på aftenen.

Kort

Rejsen dag for dag

Brug tiden godt og nyd det bedste af New Zealand i egen lejebil, hvor ruten er lagt og overnatningerne bestilt.

Dag 1: Afrejse Danmark

I dag er der afrejse fra Danmark.

Dag 2: Mellemlanding i Asien

Flyruten går via Asien, hvor du skifter fly og fortsætter det sidste stykke mod New Zealand. Hele flyveturen tager som regel lidt over et døgn. Men hvorfor ikke bryde rejsen op med et par dage i storbyerne Bangkok, Singapore eller Hong Kong? Lige meget hvad du vælger, venter der masser af eksotiske oplevelser og ikke mindst shopping i verdensklasse.

Dag 3: Ankomst Auckland

I dag lander du i Auckland på Nordøen.

Auckland er New Zealands største by. På trods af at byen er en pulserende og kosmopolitisk storby, er den forbavsende overskuelig og nem at finde rundt i, så du vil hurtigt føle dig hjemme. Auckland bliver også kaldt for "City of Sails" af den enkle grund, at det er den storby i verden, hvor flest indbyggere har deres egen båd. Nyd storbyens mange tilbud og gå en tur langs marinaen, hvor tusindvis af både ligger side om side.

Dag 4: Auckland

I dag venter guidet byrundtur i Auckland, som afsluttes med en sejltur i Auckland havn. Den guidede byrundtur omfatter blandt andet Harbour Bridge, Viaduct Harbour, Queen Street, som også er kendt som ’The Golden Mile’, Auckland Domain og Parnell Village. Herefter venter en hyggelig sejltur i Auckland Waitemata Harbour. Auckland kaldes i folkemunde ”City of sails”, så hvad er en bedre afslutning på dagen end at opleve byen fra vandet?

Dag 5: Coromandel

Halvøen Coromandel øst for Auckland er en sand newzealandsk perle, som er kendt for sin vilde og uberørte natur. Kun få veje fører igennem de frodige landskaber. Fra den gamle guldmineby Thames følger ruten vestkysten nordpå og fortsætter tværs over halvøen til byen Whitianga. Herfra er der ikke langt til den smukke klippeformation Cathedral Cove og Hot Water Beach. Her på stranden kan du opleve et helt specielt fænomen. Der er varme kilder under sandet, og ved at grave lidt ned kan du lave dit eget badekar med dejligt varmt vand midt på stranden.

Dag 6: Coromandel

Brug dagen på at udforske halvøen. Gør for eksempel stop ved Hot Water Beach på østkysten, hvor de varme kilder findes lige under sandet, og glem ikke den smukke klippeformation Cathedral Cove. Ikke langt derfra ligger også Cooks Bay, hvor Captain Cook i 1769 hejste det engelske flag og gjorde krav på landet. Ud over det historiske aspekt er det en helt vidunderlig strand.

Dag 7: Rotorua och Hangi-middag

Dagen i dag byder på både store natur- og kulturoplevelser, når du kører mod Rotorua, der udgør hjertet af den Newzealandske maorikultur. Rotorua er kendt for sin særdeles livlige geotermiske aktivitet, og efterhånden som du nærmer dig området, mødes du af den karakteristiske lugt af svovl fra den vulkanske undergrund. Man vænner sig heldigvis forbavsende hurtigt til lugten. Mudderet i mudderpølene bobler lystigt. Det ryger op af sprækker i jorden, og områdets mange gejsere sender kogende vand højt op i luften.

Når mørket falder på venter en festlig aften til en storslået hangi-middag. En hangi-middag eret traditionelt festmåltid tilberedt på traditionel vis af den termiske varme i undergrunden, samt traditionelle sange og taler.

Dag 8: Rotorua

Du har hele dagen til at udforske Rotorua. Området omkring tilbyder et hav af aktiviteter. Der findes mange gode vandreruter, som tager dig forbi farvestrålende søer og sydende gejsere. Lej en mountainbike og bliv udfordret af områdets spændende terræn eller nyd roen fra en kano på en af de smukke søer.

Dag 9: Nelson

Du tager afsked med Nordøen og hopper på færgen til Picton på Sydøen. Færgeturen mellem øerne er en stor naturoplevelse i sig selv, og det er værd at finde et godt sted på dækket, hvorfra du kan nyde udsigten til de dejlige landskaber. Næste stop er den ofte solbeskinnede by Nelson, der blandt andet rummer en aktiv lokal kunstscene.

Dag 10: Abel Tasman

Brug dagen på at opleve Abel Tasman. Dette område byder på nogle af de mest spektakulære kystlandskaber i hele New Zealand, og parken er af samme grund en populær destination for naturelskere. Her er masser af vandreture, du kan vælge imellem. Men er du mere til vand end til land, er en anden fristende mulighed at leje havkajakker og sejle en tur langs den smukke kyst. Trænger du i højere grad til at slappe af efter en begivenhedsrig uge, byder den vidunderlige Kaiteriteri-strand på gyldent sand og dejlig, lunt vand.

Dag 11: Fox Glacier

I dag sætter du kursen sydpå langs den lange øde vestkyst. Vejen løber på et smalt stykke land mellem bjergkæden Southern Alps og det brølende Tasmanske Hav. Der er ikke mange byer på denne rute. En undtagelse er dog Hokitika, der er kendt for sin newzealandske jade (kaldet greenstone). Her drejer vejen væk fra kysten og fører dig ind igennem pragtfulde tempererede regnskovsområder fyldt med brusende floder, rislende vandløb og utallige gletsjere. Dette er Westland National Park, hvor du finder dagens endelige mål; Fox gletsjeren. Gletsjeren stammer fra ismassiver i de nærliggende bjerge og går hele vejen ned i regnskoven.

Dag 12: Queenstown

Der er kun cirka 100 km fra Wanaka til Queenstown, men ruten fører over New Zealands officielt højeste farbare pas. Så du har en smuk tur foran dig. Området er et populært skisportssted i vinterhalvåret, men naturelskere kommer her hele året for at nyde de storslåede omgivelser. Det sidste stykke mod Queenstown går forbi frugtplantager og vingårde. Queenstown bugter sig spektakulært ned over skråningerne til Lake Wakatipu, der flankeres af bjergkæden The Remarkables. Lake Wakatipu er helt speciel, idet dens overflade hæver og sænker sig 12 cm hver femte minut. Ifølge maoriernes mytologi ligger en ulykkelig mands hjerte og banker på bunden af søen, fordi han ikke måtte få sin udkårne prinsesse. I dag er byen kendt i hele verden for sine mange adrenalinfyldte aktiviteter, der foregår både til vands, til lands og i luften.

Dag 13: Queenstown

Udbuddet af aktiviteter i Queenstown er astronomisk. Kast dig ud i alverdens actionfyldte eventyr fra bungeejumping til jetski, eller oplev Fiordland National Parks storslåede landskaber på en spektakulær flyvetur over området. Historieinteresserede bør besøge den gamle guldmineby, Arrowtown. Guld blev fundet her i 1862, og snart var Arrowtown en driftig nybyggerby. I dag er guldet sluppet op, men Arrowtown står tilbage som et velbevaret minde om de tidlige pionerdage. Queenstown i sig selv er også et charmerende bekendskab, og du kan let bruge dagen på bare at shoppe lidt og nyde den smukke udsigt over Lake Wakatipu og bjergene fra en velvalgt solbeskinnet café.

Dag 14: Doubtful Sound

Tidligt om morgenen lægger du Queenstown bag dig med kurs mod Pearl Harbour ved Lake Manapouri, hvor du står på en båd, som sejler dig over søen til West Arm i Fiordland National Park. Herfra fortsætter du i bus ad små veje gennem tæt regnskov og over Wilmot Pass mod Deep Cove, der er udgangspunkt for en fantastisk sejltur på afsidesliggende Doubtful Sound. Du kan være heldig at opleve både pelssæler, delfiner og pingviner, mens skibet sejler dig dybere og dybere ind mellem fjordens høje bjergsider. Efter tre timers minikrydstogt får du atter fast grund under fødderne, og turen går tilbage gennem den vilde natur mod Queenstown, hvor du ankommer midt på aftenen.

Dag 15: Mount Cook

Idag tjekker du ud fra dit hotel i Queenstown og begiver dig til Mount Cook. Bjerget er med sine 3.724 meter New Zealands højeste og byder på fantastiske udsigter og skøn natur.

Dag 16: Christchurch

Du kan vælge at køre direkte til Christchurch eller tage nogle afstikkere undervejs. Christchurch er en meget engelsk by, og det ses blandt andet på mange af bygningerne i centrum og på de britisk klingende gadenavne. De tidlige engelske immigranter medbragte en stor interesse for havekunst og grundlagde allerede i 1863 den botaniske have, der i dag udgør 30 hektar. Den botaniske have er omgivet af den endnu større Hagley Park, så Christchurch lever op til sit tilnavn The Garden City.

Dag 17: Hjemrejse

Bilen afleveres i lufthavnen, og du påbegynder hjemrejsen fra Christchurch.

Dag 18: Ankomst Danmark

Der er ankomst til Danmark.

Vis alle dage

Priseksempel

18 dage fra kr. 25.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
New Zealand - South Island - Queenstown - Vej (2).jpg

Leje af bil i New Zealand

 • Biler i alle størrelser
 • Forsikring inkluderet
 • Stærke priser

1 dag fra kr. 510

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking (4).jpg

Halvdagstur i Tongariro

Oplev Tongariro National Parks dramatiske vulkanske landskaber på denne spændende vandretur.

5 timer fra kr. 970

New Zealand - Nordøen - Auckland - Mount Eden (2)_3

Auckland byrundtur og sejltur

Oplev det bedste af Auckland på en guidet byrundtur, som afsluttes med en smuk sejltur i Auckland havn.

1 dag fra kr. 630

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

Sejltur på Milford Sound

Der venter dig en uforglemmelig sejltur på den smukke fjord Milford Sound, som ligger på New Zealands sydø.

1 dag fra kr. 1.070

New Zealand - North Island- Hawkes Bay - Vin

Vin og gourmet i Hawkes Bay

Fantastiske vine, gourmet-anretninger på stribe, smuk natur og en uforglemmelig solnedgang venter dig på denne halvdagstur gennem Nordøens...

5 timer fra kr. 1.755

New Zealand - North Island - Auckland - Skyline

Dagstur med Auckland, regnskov og kyst

Denne udflugt kombinerer en byrundtur i Auckland med en vandretur i regnskoven og den rå vestkyst.

1 dag fra kr. 1.270

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

Milford Sound med overnatning

Hav ekstra god tid til at udforske Milford Sound på denne sejltur med overnatning

2 dage fra kr. 2.495

New Zealand - South Island - Abel Tasman National Park - Kajak (5)_0

Dagstur til Abel Tasman

Oplev Abel Tasmans små bugter, øde strande og klare, indbydende vand i kajak og til fods

1 dag fra kr. 855

New Zealand - North Island - Auckland - Waiheke Island - Vinmark.jpg

Vintur til Waiheke Island

Oplev smuk natur og fantastiske vine på denne vintur til Waiheke Island fra Auckland.

1 dag fra kr. 770

New Zealand - North Island - Northland - Cape Reinga - Fyrtårn (6).jpg

Cape Reinga & 90 Mile Beach

Tag med på denne guidede heldagstur til 90 Mile Beach og Cape Reinga på Nordøens spids.

1 dag fra kr. 725

New Zealand - North Island - Rotorua - Maori (10).jpg

Til fest hos maorierne

Tag til fest hos maorierne ved Rotorua, og oplev New Zealands oprindelige kultur i fuldt flor.

5 timer fra kr. 660

Albatrosser og pingviner, New Zealand

Albatrosser og pingviner

Otago-halvøen øst for Dunedin er et paradis for naturelskere. Oplev blandt andet albatrosser og pingviner.

1 dag fra kr. 765

New Zealand - Nordoeen - Wellington.jpg

Byrundtur i Wellington

Oplev New Zealands hovedstad Wellington på en spændende guidet tur.

3 timer fra kr. 284

New Zealand - Nordoeen - Auckland (2).jpg

Sejltur ved Auckland

Oplev Auckland fra søsiden, og nyd udsigten over bugten og de mange sejlbåde.

2 timer fra kr. 530

New Zealand - Sydoen - Nomad - ringenes herre - flod

I fodsporene på Ringenes Herre

Tag med på en storslået ekspedition til nogle af de mest kendte filmlokationer fra trilogien om Ringenes Herre.
 

5 timer fra kr. 1.070

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval_0.jpg

Delfin- og hvalsafari

Kom helt tæt på New Zealands hvaler og delfiner på en delfin- og hvalsafari i Aucklands hav.

5 timer fra kr. 930

Bay of Islands - New Zealand.jpeg

Snorkeltur til Poor Knights Islands

Oplev Poor Knights Islands fantastiske dyreliv, og hør om øernes historie.

5 timer fra kr. 1.020

New Zealand - South Island - West Coast - Franz Josef Glacier (4).jpg

Helikopter til Franz Josef-gletsjeren

Flyv i helikopter til Franz Josef-gletsjeren, som er et imponerende syn midt i den grønne regnskov.

5 timer fra kr. 2.575

New Zealand - South Island - Abel Tasman National Park - Kajak (9).jpg

Vandre- og kajaktur i Abel Tasman

Tag på en 3-dages vandre- og kajaktur i Abel Tasman, og udforsk nationalparkens kystlandskaber.

3 dage fra kr. 7.980

Rotorua area

Nordøens vulkaner og regnskov

Oplev Nordøens forunderlige natur med kratersøer, klipper og fortryllende regnskov på denne heldagstur.

1 dag fra kr. 1.990

New Zealand - South Island - Queenstown - Dampbåd.jpg

Middag og sejltur med dampskib

Sejl med et historisk dampskib fra Queenstown og nyd en lækker barbecue-middag i skønne omgivelser.

5 timer fra kr. 745

Hobbiton Movie Set 3_0

Festmiddag i Hobbiton

Oplev Hobbiton når mørket sænker sig og nyd et ægte hobbit festmåltid!

5 timer fra kr. 1.040

New Zealand - Nordoen - Blue Duck Station - bjerg

3 dage på Nordøens Blue Duck Station

Nyd nogle dage på Blue Duck Station på Nordøen. Her venter sjove oplevelser på hesteryg, på floderne og i firehjulstrækker.

3 dage fra kr. 1.495

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (9)_2

Dagstur til Doubtful Sound

Oplev New Zealands fjorde på en uforglemmelig sejltur på Doubtful Sound.

1 dag fra kr. 1.360

New Zealand - sydoen - queenstown - zipline.jpg

Zipline ved Queenstown

Mærk suget i maven på en zip-line, og få samtidig en naturoplevelse udover det sædvanlige.

5 timer fra kr. 745

New Zealand - North Island - Tongariro National Park (2)

Cykeltur i Tongariro National Park

Oplev Nordøens fantastiske natur på en cykeltur i Tongariro National Park.

1 dag fra kr. 1.075

New Zealand - South Island - Canterbury Region - Kiwirail - Tranz Alpine - Staircase Viaduct.jpg

TranzAlpine gennem Southern Alps

Tag på en af verdens smukkeste togstrækninger med TranzAlpine, som kører tværs over New Zealands Sydø.

5 timer fra kr. 1.220

New Zealand - South Island - Southern Alps - Mount Cook - Lake Pukaki (2)

Dagstur til Mount Cook

Oplev Mount Cook og New Zealands smukke højland fra Christchurch.

1 dag fra kr. 1.920

New Zealand - South Island - Fiordlands - Hollyford Valley

Guidet vandretur ad Hollyford Track

Oplev noget af New Zealands mest storslåede natur samt et rigt og alsidigt dyreliv.

3 dage fra kr. 9.750

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (7)_0

Doubtful Sound med overnatning

Oplev dramatiske Doubtful Sound på denne sejltur med overnatning.

2 dage fra kr. 2.750

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton (4).jpg

En dag i Hobbiton

Besøg hobbit-samfundet "The Shire", som du nok kender fra filmene The Hobbit og Ringenes Herre.

5 timer fra kr. 660

New Zealand - Nordoeen - Hole in the Rock

Sejltur til Hole in the Rock

Med en katamaran besøger du den spektakulære klippeformation Hole in the Rock.

5 timer fra kr. 570

New Zealand - North Island - Waikato - Waitomo - Spirit Cave.jpg

Underjordiske oplevelser i Waitomo

Få en fantastisk oplevelse i Waitomo Caves, og oplev de fascinerende glow worms.

1 dag fra kr. 330

New Zealand - North Island - Wellington (4).jpg

På sporet af kiwien

Gå på opdagelse efter kiwi-fuglen og mange andre sjældne fulgearter på denne tur til Kapiti Islands.

2 dage fra kr. 5.100

New Zealand - South Island - Marlborough Sounds (2)

Sejltur i Marlborough Sounds

Der venter dig et smukt minikrydstogt i Marlborough Sounds.

5 timer fra kr. 650

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford - Scenic flight_0

Milford Sound med fly

Flyv over bjergene til Milford Sound, hvor en fantastisk 2 timers sejltur på fjorden venter.

1 dag fra kr. 2.990

New Zealand - sydøen - Mount Aspiring National Park_0.jpeg

Mount Aspiring National Park

På denne halvdagstur oplever du Sydøens storslåede natur fra et fly, til fods og om bord på en jetbåd.

5 timer fra kr. 2.245

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval (3).jpg

Hvalsafari ved Kaikoura

Du kan opleve havets kæmper på denne spændende hvalsafari ud for Kaikoura på New Zealands Sydø.

5 timer fra kr. 815

New Zealand - North Island - Auckland - Skyline - Bro (2)_0

Nordøens højdepunkter med guide

Oplev New Zealands fantastiske natur, fascinerende maorikultur og hovedstaden Wellington.

7 dage fra kr. 6.520

New Zealand - South Island - Natur - Hiking_0.jpg

Vandretur til Rob Roy-gletsjeren

Vandretur i verdensklasse gennem Mount Aspiring National Park til Rob Roy-gletsjeren.

1 dag fra kr. 1.820

New Zealand - Sydøen - Milford sound - delfin

Svøm med delfiner ved Kaikoura

Få en helt unik oplevelse, og svøm med New Zealands delfiner.

5 timer fra kr. 1.025

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking.jpg

Vandretur ad Tongariro Crossing

Oplev Tongariros vulkanske landskaber på en af New Zealands allerbedste endagsvandreture med guide.

1 dag fra kr. 1.350

New Zealand-South Island-Westcoast-Franz Josef Glacier Guides.jpeg

Sydøen med guide – den sydlige del

Masser af vild natur og spændende guldgraverhistorie venter på denne rundrejse med guide.
 

9 dage fra kr. 10.800

New Zealand - South Island - West Coast - Fox Glacier - Gletsjer - Vandring_0

Med helikopter op på Fox Glacier

Kom på helikoptertur over Fox Glacier i New Zealand, hvor du samtidig kan nyde en gletsjervandretur på toppen.

1 dag fra kr. 2.580

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
New Zealand - Fårfarm - Natur - Bjerge (2).jpg

Den store kør-selv tur i New Zealand

 • Rejse med alle højdepunkterne
 • Nyd frihed i egen bil
 • God tid til store naturoplevelser

30 dage fra kr. 35.000

dk xxxx

Fra nord til syd i camper

 • Perfekt for familier
 • Nyd New Zealand fra nord til syd
 • God tid til naturoplevelser

26 dage fra kr. 23.400

New Zealand - South Iskand - Southern Alps - Mount Cook (2)

Aktiv ferie i New Zealand

 • Guidet rundrejse på engelsk
 • Oplev det bedste af New Zealand
 • Sjove aktiviteter og oplevelser

24 dage fra kr. 35.600

New Zealand - South Island - Bjerge - Vej
Gratis nat

Det bedste af New Zealand

 • Oplev New Zealand i egen bil
 • Naturoplevelser og storbyferie
 • Både Nordøen og Sydøen

25 dage fra kr. 28.900

FiordlandLodge_Exterior.jpg

New Zealand for livsnydere

 • Luksuriøse lodges og hoteller
 • Spændende udflugter undervejs
 • Friheden i egen bil

30 dage fra kr. 63.300

CI_095_DK_2016.jpg

Jorden rundt - Japan, New Zealand, Cook-øerne & USA

 • Vilde og charmerende storbyer
 • Store naturoplevelser
 • Strandferie på Cook-øerne

34 dage fra kr. 36.900

Cook islands 1

New Zealand og Cookøerne

 • Autocamper i New Zealand
 • Sol og strand på Cook Islands
 • Perfekt for familien

26 dage fra kr. 27.400

fiji 1

New Zealand med Hongkong og Fiji

 • Storbyferie i Hongkong
 • Rundrejse på Nordøen
 • Badeferie på Fiji

20 dage fra kr. 34.900

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx

New Zealand og Australien på én rejse

 • Kør-selv i New Zealand
 • Storby, strand og natur
 • Pulserende Sydney

28 dage fra kr. 30.600

New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu (10)_0

New Zealand væk fra alfarvej

 • En rejse med det mindre kendte
 • Særligt udvalgte overnatningssteder
 • Spændende oplevelser undervejs

28 dage fra kr. 39.900

Dubai - ørken

Dubai, New Zealand og Bali

 • Storbyoplevelser i Dubai
 • New Zealands natur
 • Afslapning og kultur på Bali

24 dage fra kr. 29.900

4x4 South Island 3.jpg
Gratis nat

New Zealand i firehjulstrækker

 • Oplev New Zealands afkroge
 • Udforsk vild og uberørt natur
 • Hyggelige lodges og hoteller

25 dage fra kr. 32.200

New Zealand - North Island - Bay of Plenty - Udsigt_1

Krydstogt ved New Zealand og Sydney

 • Krydstogt ved New Zealand
 • Oplev fjorde og gletsjere
 • Besøg Operahuset i Sydney

20 dage fra kr. 24.900

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton.jpg

I hobbitternes fodspor

 • Se naturen bag filmen
 • Oplev det bedste af New Zealand
 • Bestem selv tempoet i lejebil

25 dage fra kr. 33.900

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0
Gratis nat

New Zealand i bil og camper

 • Rejs i både bil og camper
 • Lækre vinture undervejs
 • Gejsere, gletsjere og strande

23 dage fra kr. 25.900

bike nz.jpeg

New Zealand i bil med cykel

 • Bestem selv tempo og rute
 • Læg turistruterne bag dig
 • Kom helt tæt på naturen på cykel

27 dage fra kr. 44.500

hike nz panorama.jpeg

Hike & Drive i New Zealand

 • Kør-selv i firehjulstrækker
 • Vandreture i smuk natur
 • Overnatning på hyggelige B&Bs

28 dage fra kr. 39.500

Bay of Islands - New Zealand.jpeg

New Zealands kontraster

 • Grupperejse med guide
 • Alle New Zealands højdepunkter
 • Inkl. måltider og oplevelser

20 dage fra kr. 38.900

New Zealand Golf 4_0

Golf-eventyr på New Zealand

 • Kør-selv-ferie med fantastisk natur
 • Eksklusive lodges og hoteller
 • Golf på New Zealands bedste bane
   

25 dage fra kr. 52.900

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011
Telefonen er åben hverdage kl. 9-17.

staff-dk.png