Cook islands 1

New Zealand og Cookøerne

Oplev New Zealands unikke natur på en rundrejse i autocamper, og slut rejsen af med en uges afslappende badeferie på de paradisiske Cookøer.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

26 dage fra kr. 27.400

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

På denne rejse kommer du både til New Zealands Nord- og Sydø, inden du flyver videre mod de smukke Cookøer, hvor der venter nogle afslappende dage med sol, strand, vand og eventyr. I dette rejseforslag bor du på den største ø, Rarotonga, men vi kan også varmt anbefale et par dage på den lille ø Aitutaki, der byder på nogle af de skønneste strande i Stillehavet.

Du afhenter autocamperen i Christchurch, og forude venter 15 dages rundrejse på egen hånd gennem smukke New Zealand. Oplev maori-kulturen, de fredfyldte fjorde, kælvende gletsjere, frodige vinområder og ikke mindst de venlige newzealændere. Alt sammen i dit eget tempo. Du afleverer autocamperen i Auckland, hvorfra du rejser videre mod Cookøerne. Her bor du på et dejligt hotel lige ved en af øens gode strande, Muri Beach. Her er vejret godt, maden er god, og ingen synes at have travlt. Så der er alle muligheder for at slappe af i de tropiske omgivelser efter to uger fyldt med oplevelser i New Zealand. Det er muligt at fuldende rejsen med et par dages stop på både ud og hjemrejsen.

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011
Telefonen er åben hverdage kl. 9-17.

staff-dk.png

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (15)
Milford Sound og Doubtful Sound

Fiordland på Sydøens sydvestlige spids byder på enestående natur.

 

Fiordlandets natur en ganske enestående. Oplever du området på en dag med godt vejr, bliver du mødt af blikstille vand, der reflekterer de grønklædte bjergsider og en dybblå himmel. Men fortvivl ikke, hvis vejret er gråt og vådt. Oplevelsen er lige så stor på en regnvejrsdag, hvor tunge skyer omkranser de stejle bjergsider og skaber en dramatisk og mystisk stemning.

 

To af de mest kendte steder i Fiordlandet er Doubtful Sound og Milford Sound. Tag en bådtur ud på fjorden og oplev naturen på tætteste hold. Herfra har du udsigt til bjerge med tæt vegetation og smukke vandfald. En tur i kajak på Milford Sound  er også en mulighed, for de mere eventyrlystne. Er du heldig, kan du måske få et glimt af en legesyg delfin, der glider gennem vandet.

New Zealand - North Island - Coromandel (4).jpg
Coromandel

Udforsk et sandt vildnis med et fantastisk dejligt klima.

 

Halvøen er dækket af ufremkommeligt vegetation, der breder sig over det kuperede landskab. Og langs med kysten finder du den ene flotte badestrand efter den anden.

 

'Coromandel er, udover sine smukke hvide sandstrande, mest kendt for den unikke kalkstensklippe Cathedral Cove og stranden Hot Water Beach. Under sandet sender undergrundens termiske aktivitet varmt vand op gennem sandet. Så graver du lidt ned, kan du lave dit helt eget naturlige badekar med dejligt varmt vand. Efter en dag på stranden kan du passende nyde en god frokost i en af de mange små byer langs kysten.

Cook islands 1
Cook-øerne

Cook-øernes hvide strande, krystalklare vand og smukke solnedgange indbyder til afslapning og forkælelse.

 

Cook-øerne er vores mest besøgte destination i Stillehavet, og særligt øerne Rarotonga og Aitutaki er populære. Det stille turkisblå hav, de høje, slanke palmer og de kridhvide sandstrande er indbegrebet af et tropisk paradis. Cook-øerne er foruden sine strande også kendt for sine smukke solnedgange, hvor du med tæerne begravet i det hvide, bløde sand med en drink i hånden kan nyde synet af himlen, der skifter farve fra blå til de mest fantastiske orange og røde farver.

Bryllupsrejser eller bryllup

Romantikken blomstrer på Cook-øerne, og det er ikke for ingenting, at så mange vælger netop disse ører som målet for deres bryllupsrejse. Du kan vælge at tilbringe hele din ferie på én ø, eller du kan besøge to eller måske tre forskellige øer på rejsen. Særligt rejseforslagene ”Romantik på Cook-øerne” og ”luksus på Cook-øerne” egner sig godt som bryllupsrejse, da du bor på nogle fantastiske resort med havet som nærmeste nabo. Du kan se frem til god service, mad i verdensklasse og tid til at nyde hinandens selskab i de smukke omgivelser.

 

Drømmer du om at blive gift på en smuk sandstrand i eftermiddagssolens varme skær og til lyden af bølgernes sagte brusen? Så er Cook-øerne stedet for dig. Vi kan hjælpe dig med bryllupsplanlægningen på både Rarotonga og Aitutaki, hvor en professionel bryllupsplanlægger tager sig af alt det praktiske og fører dine drømme ud i livet.

New Zealand - North Island - Lake Taupo (2).jpg
Lake Taupo og Tongariro Nationalpark

Oplev den enorme Lake Taupo og udforsk Tongariro Nationalparks rå vulkanlandskaber.

 

Midt på New Zealands Nordø ligger Lake Taupo. Søen har form som en trekant og måler ca. 30 km på hver led. Lake Taupo er ikke alene smuk. Den indbyder også til fiskeri, for her lever regnbueørreder i massevis. Intet mindre end 500 tons fisk fanges årligt i søen. Vil du også have en bid af kagen, kan du leje fiskeudstyr flere steder langs bredden.
Ved Lake Taupos nordøstlige hjørne finder du Huka Falls, som også er et besøg værd. Det turkise vand kiler sig ned mellem de grå klipper med fuld kræft, og falder til sidst 12 meter mod afgrunden.

Tongariro National Park

Mere smuk natur finder du syd for Lake Taupo i Tongariro National Park, hvor tre mægtige vulkaner rejser sig mod himlen. Her viser New Zealands natur sig fra sin vildeste og mest dramatiske side med både smaragdgrønne søer, frodige vulkanske skråninger og dystre lavalandskaber. Vulkanerne er af stor betydning i maoriernes mytologi, hvilket har sikret parken en plads på UNESCO´s verdensarvliste for både sin natur og kultur. En ære, der kun tilfalder meget få steder i verden.

 

Tag på en vandretur gennem disse usædvanlig smukke landskaber, eller oplev parken fra luften eller fra vandsiden i en kajak. Højdepunktet for mange er vandreturen Tongariro Alpine Crossing, der anses for at være blandt verdens flotteste dagsvandreture. Men der findes også mange andre guidede vandreture i området, hvilket er en god måde at lære om stedets historie og natur. En anden god måde at opleve parken på er på en guidet cykeltur, hvor du kan komme langt opkring og stadig nyde landskaberne undervejs.

Kort

Rejsen dag for dag

Oplev New Zealands unikke natur på en rundrejse i autocamper, og slut rejsen af med en uges afslappende badeferie på de paradisiske Cookøer.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag begynder du rejsen mod New Zealand.

Dag 2: Mellemlanding i Asien

Du flyver via Asien, hvor du har mulighed for at gøre stop et par dage, inden du fortsætter din rejse mod New Zealand.

Dag 3: Ankomst New Zealand

I dag ankommer du til Christchurch, hvor din autocamper står klar til dig. Det er værd at tilbringe den første nat på en campingpads nær Christchurch. Så kan du vænne dig til autocamperen og ikke mindst tidsforskellen, inden eventyret begynder.

Dag 4: Dunedin

Dagens køretur går mod Dunedin, der blev grundlagt i 1848 af skotske immigranter. I 1860’erne fandt man guld i området, og for en tid var byen den rigeste i New Zealand. I dag er Dunedin en hyggelig by med et rigt kulturliv. Øst for Dunedin ligger Otago-halvøen, som er et sandt paradis for fugleinteresserede og naturelskere. På spidsen af halvøen ved Taiaroa Head kan du opleve en albatroskoloni, hvor de store fugle med et vingefang på op til tre meter holder til. Det er også ved Dunedin, du kan se de truede guløjede pingviner. The Yellow Eyed Penguin Conservations Reserve blev grundlagt på initiativ fra lokale, og det har udviklet sig til at være både en turistattraktion og et forskningscenter. Gennem et netværk af overdækkede og camouflerede gange kommer du ualmindelig tæt på pingvinerne, som er meget sky.

Dag 5-6: Queenstown

Turen går fra Dunedin til Queenstown, New Zealands action-by nummer et. Her kan du springe i faldskærm, sejle i jetbåd og prøve en zip-line. Men der er også mulighed for at nyde den skønne natur, som omgiver byen. Tag for eksempel på en vandretur, eller begiv dig ud på en tur på mountainbike. Drømmer du om at prøve et elastikspring, så er Queenstown også det helt rette sted at udleve den drøm.

Dag 7: Fiordland National Park

Næste stop på din rejse er Fiordland National Park. Parken er ganske enkelt storslået og et af de smukkeste steder i New Zealand. Oplever du området på en dag med solskinsvejr, bliver du mødt af blikstille vand, der reflekterer de grønklædte bjergsider og en dybblå himmel. Men fortvivl ikke, hvis vejret er gråt og vådt. Oplevelsen er lige så stor på en regnvejrsdag, når tunge skyer omkranser de stejle bjergsider og skaber en dramatisk og mystisk stemning. Vil du opleve Fiordland fra vandsiden, så anvefaler vi at bestille en udflugt hjemmefra.

Dag 8: Franz og Fox Glacier

Fra dybe fjorde går turen til Sydøens gletsjere, Franz Josef og Fox ved vestkysten. De to gletsjere smyger sig ned ad bjergsiden til den tempererede regnskov blot et par kilometer fra kysten. Det er muligt at opleve gletsjerne på helt tæt hold på en gletsjervandring med en kyndig guide. Eller hvad med en tur i helikopter over det dramatiske landskab? Du lander direkte på gletsjeren, så du får mulighed for at mærke isen under dine fødder. Der findes ikke mange campingpladser i dette område, så vi anbefaler, at du booker en plads hjemmefra.

Dag 9: Hokitika

Fra Sydøens gletsjere kører du nordpå gennem dramatiske landskaber til Hokitika, hvor du skal overnatte. Du kan vælge at fuldende dagen med en tur ind i landet til Hokitika Gorge, hvor det turkisblå vand smyger sig gennem kløften.

Dag 10: Nelson

Der venter en længere køretur i dag. Ruten tager dig via Punakaiki, hvor du kan opleve de kendte Pancake Rocks. Området omkring Nelson er mest kendt for nationalparken Abel Tasman, som byder på gode vandreruter gennem frodig regnskov til små hyggelige sandstrande. Parken kan også udforskes i kajak, hvor du nemt kan komme fra den ene lille bugt til den næste. Hvis du ønsker mere tid her, er det værd at forlænge rejsen med er par dage i Abel Tasman.

Dag 11: Færge til Nordøen

I dag tager du færgen fra Picton på Sydøen til Wellington på Nordøen. Sejlturen tager tre timer, og det er en smuk tur, hvor du har en fantastisk udsigt til skærgården, inden du kommer ud på åbent hav. Vi anbefaler, at du tager en tidlig færge, så du har tid til at opleve Wellington, inden turen går videre.

Dag 12-13: Napier

Dagens mål er Napier. En guidet rundtur i byen er en god måde at lære mere om byen. Her får du blandt andet fortalt historien om jordskælvet i 1931, som lagde byen i ruiner og er grunden til at mange af bymidtens bygninger er opført i art-deco stil. På en guidet rundtur kommer du også indenfor i flere af disse bygninger, så du kan se de mange smukke detaljer, der kendetegner byggestilen.

Området omkring Napier og Hastings er et af de varmeste og mest solrige på New Zealand. Klimaet og jorden her udgør de ideelle forhold til dyrkning af vin, og man har siden 1850 dyrket forskellige druesorter i området. Du kan naturligvis smage på vinene flere steder. Ved Cape Kidnappers sydøst for Napier kan du desuden opleve en af verdens største havsulekolonier på land med omkring 20.000 havsuler. Er du her mellem september og april anbefaler vi en guidet tur i firehjulstrækker, hvor du kan opleve fuglene på nært hold.

Dag 14: Rotorua

Stærke kræfter ulmer under New Zealands smukke overflade, og dem kan du opleve i Rotorua, som ligger i et område med stor termisk aktivitet. Besøg for eksempel Whakarewarewa Termal Valley, som ligger i udkanten af byen. Her finder du gejseren Pohutu samt et helt nyt besøgscenter med masser af interessant information om maori-kulturen.

Dag 15: Coromandel

Fra sydende undergrund og springende gejsere går ruten videre mod Coramandel-halvøen. Det er værd at vælge en campingplads på halvøens østkyst. Så er du ikke langt fra Hot Water Beach, hvor du ved at grave lidt kan nå ned til de varme kilder under sandet. Ikke langt herfra finder du desuden Cathedral Cove og Cooks Bay, hvor Kaptajn Cook i 1769 hejste det engelske flag og gjorde krav på landet. Udover at være et spændende historisk sted er her også en rigtig god strand.

Dag 16: Auckland

I dag når du rundturens sidste stop, Auckland. Her afleverer du autocamperen og har en enkelt overnatning, inden flere eventyr venter på Cookøerne.

Dag 17: Fly til Cookøerne

Fra Auckland flyver du til Cookøerne i Stillehavet.

Dag 18 - 23: Cookøerne

Velkommen til de skønne Cookøer. Efter to uger fyldt med eventyr og store naturoplevelser i New Zealand er det nu blevet tid til afslapning ved poolen. På Cookøerne er stemningen afslappet, og tempoet skruet helt ned. Vejret er godt, og vandet krystal klart. Du bor på et godt resort på hovedøen, Rarotonga, som er den største af de 15 øer, der udgør Cookøerne. Resortet ligger lige ved en af øens rigtig gode strande, Muri Beach. Vil du hellere bo et andet sted, kan det sagtens arrangeres. Det kunne eksempelvis være øen Aitutaki, hvis skønne lagune er perfekt til snorkling. Lige meget hvor du kommer hen på Cookøerne, bliver du mødt af venlige mennesker, skøn natur og rigtig god lokal mad. Meget nærmere paradis kommer du ikke.

Dag 24: Afrejse Cookøerne

Du må forlade paradis for denne gang. Du tjekker ud og tager til lufthavnen.

Dag 25: Mellemlanding i Asien

Flyet går via Asien. Så hvis du ønsker at gøre stop på vejen hjem, kan det sagtens lade sig gøre.

Dag 26: Ankomst Danmark

Du lander i Danmark efter en eventyrlig rejse til den anden side af jorden.

Vis alle dage

Priseksempel

26 dage fra kr. 27.400

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
New Zealand - South Island - Queenstown - Vej (2).jpg

Leje af bil i New Zealand

 • Biler i alle størrelser
 • Forsikring inkluderet
 • Stærke priser

1 dag fra kr. 510

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking (4).jpg

Halvdagstur i Tongariro

Oplev Tongariro National Parks dramatiske vulkanske landskaber på denne spændende vandretur.

5 timer fra kr. 970

New Zealand - Nordøen - Auckland - Mount Eden (2)_3

Auckland byrundtur og sejltur

Oplev det bedste af Auckland på en guidet byrundtur, som afsluttes med en smuk sejltur i Auckland havn.

1 dag fra kr. 630

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

Sejltur på Milford Sound

Der venter dig en uforglemmelig sejltur på den smukke fjord Milford Sound, som ligger på New Zealands sydø.

1 dag fra kr. 1.070

New Zealand - North Island- Hawkes Bay - Vin

Vin og gourmet i Hawkes Bay

Fantastiske vine, gourmet-anretninger på stribe, smuk natur og en uforglemmelig solnedgang venter dig på denne halvdagstur gennem Nordøens...

5 timer fra kr. 1.755

New Zealand - North Island - Auckland - Skyline

Dagstur med Auckland, regnskov og kyst

Denne udflugt kombinerer en byrundtur i Auckland med en vandretur i regnskoven og den rå vestkyst.

1 dag fra kr. 1.270

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

Milford Sound med overnatning

Hav ekstra god tid til at udforske Milford Sound på denne sejltur med overnatning

2 dage fra kr. 2.495

New Zealand - South Island - Abel Tasman National Park - Kajak (5)_0

Dagstur til Abel Tasman

Oplev Abel Tasmans små bugter, øde strande og klare, indbydende vand i kajak og til fods

1 dag fra kr. 855

New Zealand - North Island - Auckland - Waiheke Island - Vinmark.jpg

Vintur til Waiheke Island

Oplev smuk natur og fantastiske vine på denne vintur til Waiheke Island fra Auckland.

1 dag fra kr. 770

New Zealand - North Island - Northland - Cape Reinga - Fyrtårn (6).jpg

Cape Reinga & 90 Mile Beach

Tag med på denne guidede heldagstur til 90 Mile Beach og Cape Reinga på Nordøens spids.

1 dag fra kr. 725

New Zealand - North Island - Rotorua - Maori (10).jpg

Til fest hos maorierne

Tag til fest hos maorierne ved Rotorua, og oplev New Zealands oprindelige kultur i fuldt flor.

5 timer fra kr. 660

Albatrosser og pingviner, New Zealand

Albatrosser og pingviner

Otago-halvøen øst for Dunedin er et paradis for naturelskere. Oplev blandt andet albatrosser og pingviner.

1 dag fra kr. 765

New Zealand - Nordoeen - Wellington.jpg

Byrundtur i Wellington

Oplev New Zealands hovedstad Wellington på en spændende guidet tur.

3 timer fra kr. 284

New Zealand - Nordoeen - Auckland (2).jpg

Sejltur ved Auckland

Oplev Auckland fra søsiden, og nyd udsigten over bugten og de mange sejlbåde.

2 timer fra kr. 530

New Zealand - Sydoen - Nomad - ringenes herre - flod

I fodsporene på Ringenes Herre

Tag med på en storslået ekspedition til nogle af de mest kendte filmlokationer fra trilogien om Ringenes Herre.
 

5 timer fra kr. 1.070

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval_0.jpg

Delfin- og hvalsafari

Kom helt tæt på New Zealands hvaler og delfiner på en delfin- og hvalsafari i Aucklands hav.

5 timer fra kr. 930

Bay of Islands - New Zealand.jpeg

Snorkeltur til Poor Knights Islands

Oplev Poor Knights Islands fantastiske dyreliv, og hør om øernes historie.

5 timer fra kr. 1.020

New Zealand - South Island - West Coast - Franz Josef Glacier (4).jpg

Helikopter til Franz Josef-gletsjeren

Flyv i helikopter til Franz Josef-gletsjeren, som er et imponerende syn midt i den grønne regnskov.

5 timer fra kr. 2.575

New Zealand - South Island - Abel Tasman National Park - Kajak (9).jpg

Vandre- og kajaktur i Abel Tasman

Tag på en 3-dages vandre- og kajaktur i Abel Tasman, og udforsk nationalparkens kystlandskaber.

3 dage fra kr. 7.980

Rotorua area

Nordøens vulkaner og regnskov

Oplev Nordøens forunderlige natur med kratersøer, klipper og fortryllende regnskov på denne heldagstur.

1 dag fra kr. 1.990

New Zealand - South Island - Queenstown - Dampbåd.jpg

Middag og sejltur med dampskib

Sejl med et historisk dampskib fra Queenstown og nyd en lækker barbecue-middag i skønne omgivelser.

5 timer fra kr. 745

Hobbiton Movie Set 3_0

Festmiddag i Hobbiton

Oplev Hobbiton når mørket sænker sig og nyd et ægte hobbit festmåltid!

5 timer fra kr. 1.040

New Zealand - Nordoen - Blue Duck Station - bjerg

3 dage på Nordøens Blue Duck Station

Nyd nogle dage på Blue Duck Station på Nordøen. Her venter sjove oplevelser på hesteryg, på floderne og i firehjulstrækker.

3 dage fra kr. 1.495

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (9)_2

Dagstur til Doubtful Sound

Oplev New Zealands fjorde på en uforglemmelig sejltur på Doubtful Sound.

1 dag fra kr. 1.360

New Zealand - sydoen - queenstown - zipline.jpg

Zipline ved Queenstown

Mærk suget i maven på en zip-line, og få samtidig en naturoplevelse udover det sædvanlige.

5 timer fra kr. 745

New Zealand - North Island - Tongariro National Park (2)

Cykeltur i Tongariro National Park

Oplev Nordøens fantastiske natur på en cykeltur i Tongariro National Park.

1 dag fra kr. 1.075

New Zealand - South Island - Canterbury Region - Kiwirail - Tranz Alpine - Staircase Viaduct.jpg

TranzAlpine gennem Southern Alps

Tag på en af verdens smukkeste togstrækninger med TranzAlpine, som kører tværs over New Zealands Sydø.

5 timer fra kr. 1.220

New Zealand - South Island - Southern Alps - Mount Cook - Lake Pukaki (2)

Dagstur til Mount Cook

Oplev Mount Cook og New Zealands smukke højland fra Christchurch.

1 dag fra kr. 1.920

New Zealand - South Island - Fiordlands - Hollyford Valley

Guidet vandretur ad Hollyford Track

Oplev noget af New Zealands mest storslåede natur samt et rigt og alsidigt dyreliv.

3 dage fra kr. 9.750

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (7)_0

Doubtful Sound med overnatning

Oplev dramatiske Doubtful Sound på denne sejltur med overnatning.

2 dage fra kr. 2.750

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton (4).jpg

En dag i Hobbiton

Besøg hobbit-samfundet "The Shire", som du nok kender fra filmene The Hobbit og Ringenes Herre.

5 timer fra kr. 660

New Zealand - Nordoeen - Hole in the Rock

Sejltur til Hole in the Rock

Med en katamaran besøger du den spektakulære klippeformation Hole in the Rock.

5 timer fra kr. 570

New Zealand - North Island - Waikato - Waitomo - Spirit Cave.jpg

Underjordiske oplevelser i Waitomo

Få en fantastisk oplevelse i Waitomo Caves, og oplev de fascinerende glow worms.

1 dag fra kr. 330

New Zealand - North Island - Wellington (4).jpg

På sporet af kiwien

Gå på opdagelse efter kiwi-fuglen og mange andre sjældne fulgearter på denne tur til Kapiti Islands.

2 dage fra kr. 5.100

New Zealand - South Island - Marlborough Sounds (2)

Sejltur i Marlborough Sounds

Der venter dig et smukt minikrydstogt i Marlborough Sounds.

5 timer fra kr. 650

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford - Scenic flight_0

Milford Sound med fly

Flyv over bjergene til Milford Sound, hvor en fantastisk 2 timers sejltur på fjorden venter.

1 dag fra kr. 2.990

New Zealand - sydøen - Mount Aspiring National Park_0.jpeg

Mount Aspiring National Park

På denne halvdagstur oplever du Sydøens storslåede natur fra et fly, til fods og om bord på en jetbåd.

5 timer fra kr. 2.245

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval (3).jpg

Hvalsafari ved Kaikoura

Du kan opleve havets kæmper på denne spændende hvalsafari ud for Kaikoura på New Zealands Sydø.

5 timer fra kr. 815

New Zealand - North Island - Auckland - Skyline - Bro (2)_0

Nordøens højdepunkter med guide

Oplev New Zealands fantastiske natur, fascinerende maorikultur og hovedstaden Wellington.

7 dage fra kr. 6.520

New Zealand - South Island - Natur - Hiking_0.jpg

Vandretur til Rob Roy-gletsjeren

Vandretur i verdensklasse gennem Mount Aspiring National Park til Rob Roy-gletsjeren.

1 dag fra kr. 1.820

New Zealand - Sydøen - Milford sound - delfin

Svøm med delfiner ved Kaikoura

Få en helt unik oplevelse, og svøm med New Zealands delfiner.

5 timer fra kr. 1.025

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking.jpg

Vandretur ad Tongariro Crossing

Oplev Tongariros vulkanske landskaber på en af New Zealands allerbedste endagsvandreture med guide.

1 dag fra kr. 1.350

New Zealand-South Island-Westcoast-Franz Josef Glacier Guides.jpeg

Sydøen med guide – den sydlige del

Masser af vild natur og spændende guldgraverhistorie venter på denne rundrejse med guide.
 

9 dage fra kr. 10.800

New Zealand - South Island - West Coast - Fox Glacier - Gletsjer - Vandring_0

Med helikopter op på Fox Glacier

Kom på helikoptertur over Fox Glacier i New Zealand, hvor du samtidig kan nyde en gletsjervandretur på toppen.

1 dag fra kr. 2.580

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
New Zealand - Fårfarm - Natur - Bjerge (2).jpg

Den store kør-selv tur i New Zealand

 • Rejse med alle højdepunkterne
 • Nyd frihed i egen bil
 • God tid til store naturoplevelser

30 dage fra kr. 35.000

dk xxxx

Fra nord til syd i camper

 • Perfekt for familier
 • Nyd New Zealand fra nord til syd
 • God tid til naturoplevelser

26 dage fra kr. 23.400

New Zealand - South Iskand - Southern Alps - Mount Cook (2)

Aktiv ferie i New Zealand

 • Guidet rundrejse på engelsk
 • Oplev det bedste af New Zealand
 • Sjove aktiviteter og oplevelser

24 dage fra kr. 35.600

New Zealand - South Island - Bjerge - Vej
Gratis nat

Det bedste af New Zealand

 • Oplev New Zealand i egen bil
 • Naturoplevelser og storbyferie
 • Både Nordøen og Sydøen

25 dage fra kr. 28.900

FiordlandLodge_Exterior.jpg

New Zealand for livsnydere

 • Luksuriøse lodges og hoteller
 • Spændende udflugter undervejs
 • Friheden i egen bil

30 dage fra kr. 63.300

CI_095_DK_2016.jpg

Jorden rundt - Japan, New Zealand, Cook-øerne & USA

 • Vilde og charmerende storbyer
 • Store naturoplevelser
 • Strandferie på Cook-øerne

34 dage fra kr. 36.900

fiji 1

New Zealand med Hongkong og Fiji

 • Storbyferie i Hongkong
 • Rundrejse på Nordøen
 • Badeferie på Fiji

20 dage fra kr. 34.900

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx

New Zealand og Australien på én rejse

 • Kør-selv i New Zealand
 • Storby, strand og natur
 • Pulserende Sydney

28 dage fra kr. 30.600

New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu (10)_0

New Zealand væk fra alfarvej

 • En rejse med det mindre kendte
 • Særligt udvalgte overnatningssteder
 • Spændende oplevelser undervejs

28 dage fra kr. 39.900

Dubai - ørken

Dubai, New Zealand og Bali

 • Storbyoplevelser i Dubai
 • New Zealands natur
 • Afslapning og kultur på Bali

24 dage fra kr. 29.900

4x4 South Island 3.jpg
Gratis nat

New Zealand i firehjulstrækker

 • Oplev New Zealands afkroge
 • Udforsk vild og uberørt natur
 • Hyggelige lodges og hoteller

25 dage fra kr. 32.200

New Zealand - North Island - Bay of Plenty - Udsigt_1

Krydstogt ved New Zealand og Sydney

 • Krydstogt ved New Zealand
 • Oplev fjorde og gletsjere
 • Besøg Operahuset i Sydney

20 dage fra kr. 24.900

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton.jpg

I hobbitternes fodspor

 • Se naturen bag filmen
 • Oplev det bedste af New Zealand
 • Bestem selv tempoet i lejebil

25 dage fra kr. 33.900

New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu - Vej.jpg

New Zealands højdepunkter

 • En kort rejse med det hele
 • Al planlægning klaret hjemmefra
 • Nyd seværdighederne i egen bil

18 dage fra kr. 25.900

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0
Gratis nat

New Zealand i bil og camper

 • Rejs i både bil og camper
 • Lækre vinture undervejs
 • Gejsere, gletsjere og strande

23 dage fra kr. 25.900

bike nz.jpeg

New Zealand i bil med cykel

 • Bestem selv tempo og rute
 • Læg turistruterne bag dig
 • Kom helt tæt på naturen på cykel

27 dage fra kr. 44.500

hike nz panorama.jpeg

Hike & Drive i New Zealand

 • Kør-selv i firehjulstrækker
 • Vandreture i smuk natur
 • Overnatning på hyggelige B&Bs

28 dage fra kr. 39.500

Bay of Islands - New Zealand.jpeg

New Zealands kontraster

 • Grupperejse med guide
 • Alle New Zealands højdepunkter
 • Inkl. måltider og oplevelser

20 dage fra kr. 38.900

New Zealand Golf 4_0

Golf-eventyr på New Zealand

 • Kør-selv-ferie med fantastisk natur
 • Eksklusive lodges og hoteller
 • Golf på New Zealands bedste bane
   

25 dage fra kr. 52.900

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011
Telefonen er åben hverdage kl. 9-17.

staff-dk.png