New Zealand - South Iskand - Southern Alps - Mount Cook (2)

Aktiv ferie i New Zealand

Oplev det bedste af New Zealand samt masser af sjove aktiviteter og oplevelser på en guidet rundrejse med engelsktalende guide.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

24 dage fra kr. 35.600

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Oplev det bedste af New Zealand med en dygtig engelsktalende guide, der kender landet indgående og kan fortælle om de mange fantastiske ting, du oplever undervejs. Du har meget i vente. Selvfølgelige oplever du alle de store seværdigheder som for eksempel Bay of Islands, overnatning på Doubtful Sound, det termiske område Rotorua samt gletsjeren Franz Josef og majestætiske Mount Cook. Men du kan også se frem til mere ukendte attraktioner såsom et besøg på en ægte fårefarm nær Tongariro. Du har god tid undervejs, og alt det praktiske er der taget hånd om. Så det eneste du skal gøre, er at nyde naturen, kulturen og alle de mange spændende aktiviteter, der er inkluderet undervejs.

Denne rejse henvender sig primært til rejsende i aldersgruppen 25-55 år, men alle i almindelig god form er naturligvis velkomne. Overnatningerne er komfortable uden at være prangende, og enkelte steder overnattes i værelser med fire eller seks senge.

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011
Telefonen er åben hverdage kl. 9-17.

staff-dk.png

Udvalgte højdepunkter

New Zealand - South Island - Queenstown - Udsigt
Queenstown

Byen tilbyder vilde oplevelser af enhver art, så her kan du få et adrenalinsus af de helt store.

 

Queenstown er en rigtig hyggelig by med et fint gågademiljø fyldt restauranter, caféer og butikker. Det er dog ikke det, byen er mest kendt for. I Queenstown findes nemlig et massivt udbud af action-prægede aktiviteter. Uanset om du vil springe bungeejump, prøve en tur i zipline eller tage en tur med jetbåd på søen, så kan et lade sig gøre i Queenstown. Er du ikke til adrenalinsus, kan du i stedet tage svævebanen til toppen af bjerget bag Queenstown. Herfra har du en fantastisk udsigt over byen, søen og de omkringliggende bjerge.

 

Ikke langt nord for Queenstown ligger byen Wanaka ned til Wanaka søen. Området indbyder til udendørsaktiviteter, og der er masser af muligheder at vælge imellem. Her kan du for eksempel tage på en vandretur, sejle på søen, tage på en flyvetur over Mount Aspiring National Park, fiske eller køre på firehjulstrukne motorcykler. Lige meget hvad du vælger, foregår det i skønne omgivelser.
 

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (7)_0
Doubtful Sound med overnatning

Vågn op til lyden af sagte bølger mod skroget, mens morgensolen bader New Zealands smukke fjorde i sit gyldne skær. På denne 2-dages sejltur på Doubtful Sound med overnatning om bord har du god tid til at udforske dette fantastiske naturområde. Både fra skibet samt i kajak eller på en guidet vandretur i land.

New Zealand - Nordøen - Auckland - Mount Eden (2)_0
Auckland

Oplev The City of Sails på din rejse rundt i New Zealand.

 

Auckland er New Zealands største by og hjem for en fjerdedel af landets befolkning. Den er placeret oven på 63 udslukte vulkaner, og flere af de grønklædte høje omkranser byen. Fra toppen af for eksempel One Tree Hill, Mount Eden og Mount Albert er der en dejlig udsigt over byen og vandet.

 

Auckland midtby er et interessant sted at slentre rundt. Gaderne Queen Street og Karangahape Road er de bedste indkøbsgader, og det er også på disse kanter, mange etniske befolkningsgrupper fra Stillehavet holder til. Her finder du butikker med alt fra lækre frugter, eksotiske grøntsager til farvestrålende stoffer. Beøsøg også Ponsonby Road, som byder på et hav af shoppingmuligheder samt restauranter og cafeer i massevis. Her kan du desuden finde moderne New Zealandsk brugskunst og interiørbutikker.

City of Sails

Auckland er omgivet af vand, og der er altid mange sejlbåde på bugten ud for byen. Af samme årsag er byen kendt som City of Sails. Tag en tur med en af turbådene, som blandt andet sejler til de omkringliggende ubeboede vulkanøer, hvor du kan gå en tur hen over den størknede lava. Et andet udflugtsmål med båd kunne være bydelen Devonport, hvor du finder små kunstforretninger og victorianske bygninger. Du kan også nyde nogle dage ved stranden eller boltre dig med surfbrættet i de store bølger.

Kort

Rejsen dag for dag

Oplev det bedste af New Zealand samt masser af sjove aktiviteter og oplevelser på en guidet rundrejse med engelsktalende guide.

Dag 1: Afrejse Danmark

I dag er der afrejse fra Danmark.

Dag 2: Mellemlanding i Asien

Flyruten går via Asien, hvor du skifter fly og fortsætter det sidste stykke mod New Zealand. Hele flyveturen tager som regel lidt over et døgn. Men hvorfor ikke bryde rejsen op med et par dage i storbyerne Bangkok, Singapore eller Hong Kong? Uanset hvilken by du vælger, venter der masser af eksotiske oplevelser og ikke mindst shopping i verdensklasse.

Dag 3: Ankomst Auckland

På grund af tidsforskellen ankommer du til New Zealands største by Auckland sent på dag to eller tidligt dag tre alt efter hvilket flyselskab, du rejser med.

Du har dagen i dag til at udforske Auckland og få en god nats søvn, inden rundrejsen begynder i morgen.

Dag 4: Auckland til Paihia

Tidligt om morgenen hentes du på hotellet i Auckland, og inden længe har du lagt storbyen bag dig og sat kurs mod Paihia ved Bay of Islands sammen med dine rejsefæller og din engelsktalende guide. Det er en flot køretur med flere stop undervejs, hvor du kan opleve de gigantiske kauri-træer og vandre til et smukt vandfald. Frokosten nydes ved Waipu Cove, inden turen fortsætter mod Paihia. Her får du et godt indblik i newzealandsk historie og den oprindelige maori-kultur ved Waitangi Treaty House nord for Paihia (ikke inkluderet). Efter indlogering på hotellet er aftenen fri til at slappe af og nyde området. Hotellet ligger ned til vandet, så der er rig mulighed for en svømmetur efter middagen, hvis du har lyst til det.

Inkluderet: Aftensmad

Dag 5: Paihia til Hokianga

Med sine lange hvide sandstrande og 144 grønne øer i et himmelblåt hav er Bay of Islands blandt New Zealands smukkeste naturområder, og i dag oplever du naturen på den bedst tænkelige vis; med båd. Dyrelivet i havet er særdeles rigt, og der er gode chancer for at se blandt andet delfiner på sejlturen. Tilbage på landjorden fortsætter du til Hokianga, der er kendt for sine store sandklitter. Maori-kulturen er stærk i dette område, og hvis du har lyst, kan du denne aften deltage i en særlig tur ind til et meget gammelt kauri-træ, der spiller en helt central rolle i maoriernes mytologi (ikke inkluderet). Middagen denne aften byder på en ægte newzealandsk specialitet: Fish and chips.

Inkluderet: Morgenmad og aftensmad

Dag 6: Hokianga Harbour til Auckland

Start dagen med en sjov og anderledes oplevelse. På den anden side af Hokianga Harbour hæver de enorme sandklitter sig mod himlen, og her har du mulighed for at prøve sandboarding. Princippet er det samme som surfing på bølger, udover at du surfer ned ad sandklitter i stedet for vand. Fra Hokianga fortsætter turen gennem Waipoua-skoven, hvor nogle træer er over 1000 år gamle, mod den idylliske sø Kai Iwi. Søen er et smukt syn, og det klare vand indbyder til en svømmetur, mens de hvide sandstrande er perfekte til lidt afslapning. Fra søen fortsættes det sidste stykke tilbage mod Auckland, hvor aftenen er fri til at nyde storbylivet på egen hånd.

Inkluderet: Morgenmad

Dag 7: Auckland til Hahei på Coromandel-halvøen

Halvøen Coromandel øst for Auckland er med rette kendt for sin vilde og uberørte natur. Kun få veje fører gennem de dramatiske landskaber, der veksler mellem skovklædte klippekyster, bløde bakker og skjulte strande. Du oplever områdets mest berømte bugt, Cathedral Cove, til fods, inden turen fortsætter til Hot Water Beach, der er kendt for et helt specielt fænomen. Der er nemlig varme kilder lige under sandet, og under de rigtige tidevandsforhold skal du ikke grave ret meget for at lave dit eget badekar med dejligt varmt vand direkte på stranden. Der er mulighed for at udforske kysterne i kajak (ikke inkluderet), inden aftenen afrundes med en lækker grillmiddag. Også denne aften bor du ved stranden.

Inkluderet: Aftensmad

Dag 8: Hahei til Rotorua

Du ankommer til Rotorua omkring frokosttid, så du har god tid til at udforske dette forunderlige sted. Rotorua er bedst kendt for sin livlige geotermiske aktivitet, og efterhånden som du nærmer dig området, mødes du af en karakteristisk lugt af svovl fra den vulkanske undergrund. Mudderet i mudderpølene bobler lystigt, det ryger op af sprækker i jorden, og de mange gejsere syder og sprutter. I løbet af eftermiddagen har du mulighed for at udforske området på egen hånd eller kaste dig ud i mere adrenalinfyldte aktiviteter (ikke inkluderet) såsom white water rafting.

Men Rotorua udgør også hjertet i New Zealands maori-kultur, og aftenen igennem vil du få et fascinerende indblik i denne traditionelle kultur. Ved ankomsten til maori-landsbyen Tamaki Maori Village bliver du budt velkommen af de lokale maorier, der vil introducere dig til deres kultur og fortælle om deres urgamle ritualer. Aftenen byder også på en traditionel hangi-middag tilberedt i jordovn sammen med maori-værterne.

Inkluderet: Morgenmad og aftensmad.

Dag 9: Rotorua

Du har hele dagen til at opleve Rotorua og området omkring byen. Stedet er særlig kendt for sin maori-kultur og den geotermiske aktivitet i undergrunden. Der er et hav af muligheder for aktiviteter og udflugter. Du kan besøge det verdenskendte Hobbition, hvor dele af filmene Ringenes Herre og Hobbitten blev til, tage på en spændende rafting tur, suse med zipline gennem skoven, eller tage en tur på mountainbike gennem det smukke, kuperede terræn. Efter en dag med masser af oplevelser, kan du passende slappe af i de varme bade i det luksuriøse Polynesian Spa (ikke inkluderet).

Inkluderet: Morgenmad.

Dag 10: Rotorua til Tongariro National Park

Du står tidligt op og fortsætter mod Tongariro National Park. Med hele tre aktive vulkaner byder parken på nogle af de vildeste og mest dramatiske scenerier på hele Nordøen. En del scener til filmtrilogien Ringenes Herre fandt sted her, hvor de rå landskaberne blandt andet gjorde det ud for Mount Doom i Mordor. I dag er der heldigvis færre orker i området, der byder på vandreture af alle længder og sværhedsgrader. Mest berømt er Tongariro Crossing, der anses for at være New Zealands flotteste endagsvandretur. Det er en længere tur, der tager hele dagen. Men de vulkanske landskaber undervejs er intet mindre end forrygende. Alternativt fører en række kortere vandrestier rundt i parken, der også byder på et fascinerende informationscenter om områdets vulkanske natur.
Inkluderet: Morgenmad, frokost og aftensmad.

Dag 11: Tongariro National Park til Blue Duck Station

Du får mulighed for at sove lidt længere i dag, og hen på formiddagen går turen mod et af de mest afsidesliggende områder af Nordøen. I Whakahoro venter en ganske særlig oplevelse, når du indlogeres på en aktiv fåre- og kvægfarm ved navn Blue Duck Station. Her bydes du velkommen af familien, der brænder for dette smukke, lille hjørne af landet. Sideløbende med landbruget er familien aktiv inden for naturbeskyttelse, og de har i mange år arbejdet for at rede den sjældne blå and fra udryddelse. I firehjulstrækker begiver du dig ud over farmens store område, mens du hører om den lokale natur, historiske anekdoter og familiens arbejde med naturbeskyttelse. Tilbage ved gården er resten af dagen fri til at nyde de smukke omgivelser og den fabelagtige udsigt mod Mount Tongariro. Hvis du har lyst, er der også mulighed for at ride en tur eller opleve livet på gården på tætteste hold. Aftenen slutter med en lækker middag tilberedt af lokale råvarer.

Inkluderet: Morgenmad og aftensmad.

Dag 12: Blue Duck Station til Wellington

Det er tid at lægge den vilde natur bag dig for en stund og køre til New Zealands hovedstad, Wellington, der ligger smukt ned mod havet omgivet af grønklædte bakker. Her får du et sjældent smugkig ind bag kulisserne i filmens verden, når du besøger Weta Workshop, der stod bag filmhits som Hobbitten, Ringenes Herre og Avatar. Herfra går turen ind til byen, hvor der er tid til eventyr på egen hånd. Gå for eksempel en tur i den smukke botaniske have, shop i de mange butikker, og nyd stemningen på byens hyggelige caféer. Eller besøg den bikubeformede regeringsbygning og New Zealands nationalmuseum Te Papa Tongarewa, der bestemt ikke er noget traditionelt museum. Avanceret computerteknologi og alle tænkelige audiovisuelle midler sørger for, at det bliver et museumsbesøg, du ikke lige glemmer.

Inkluderet: Morgenmad

Dag 13: Mod Sydøen og Abel Tasman National Park

Du tager afsked med Nordøen og hopper på færgen til Picton på Sydøen. Sejlturen er i sig selv en stor naturoplevelse, og det er værd at finde et godt sted på dækket, hvor du kan nyde synet af de frodige skærgårdslandskaber. Fra Picton er det kun en kort køretur til det berømte vinområde Marlborough. Både rødvine og hvidvine produceres her, men det er i høj grad områdets hvidvine på Sauvignon Blanc-druen, der har sat New Zealand på vinens verdenskort. Der er mulighed for at smage på herlighederne på en lokal vingård, inden du fortsætter mod Abel Tasman National Park, hvor rejsestøvet vaskes af på en smuk, gylden sandstrand. Middagen står denne aften på grillmad og alt godt fra havet.

Inkluderet: Morgenmad og aftensmad

Dag 14: Abel Tasman National Park

Hele dagen er fri til at udforske Abel Tasman National Park, der byder på nogle af de mest spektakulære kyststrækninger i hele New Zealand. Vandrestier gennem parken giver mulighed for både korte og lange gåture. Eller lej en havkajak, og udforsk kysten, hvor små bugter og skjulte strande gemmer sig mellem den frodige, subtropiske vegetation. Lyder alt dette for aktivt, byder de vidunderlige strande på al det gyldne sand og lune vand, du kunne drømme om. Overnatningsstedet ligger lige ved indgangen til parken, så det er let at komme ud i naturen. Vandtaxa er tilmed inkluderet, så det er muligt at vandre ind i parken og blive hentet af en båd på en strand senere på dagen. Når natten sænker sig over Sydøen, bliver der tændt op i grillen, så du har mulighed for at slutte dagen med endnu en hyggelig grillaften. Du køber selv ind og laver mad denne aften.
Inkluderet: Morgenmad

Dag 15: Abel Tasman til Franz Josef

Det er en flot køretur sydpå gennem masser af vild natur, der venter i dag. Der gøres stop ved Cape Foulwind, hvor du får mulighed for at opleve en koloni af sæler på en gåtur langs kysten, og ved de unikke sandstensklipper Punakaiki Pancake Rocks. Ud på eftermiddagen når du frem til den lille by Franz Josef, hvor du skal overnatte.
Inkluderet: Morgenmad og aftensmad

Dag 16: Franz Josef-gletsjeren

Du har hele dagen til at udforske dette storslåede naturområde, der er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Så der er rig mulighed for at snøre vandreskoene og udforske den tætte vegetation langs de mange vandrestier, der snor sig rundt i landskabet. Eller tag på en af de mange guidede ture, hvoraf nogle fører dig helt op på gletsjerisen (Ikke inkluderet). Gletsjeren stammer fra ismassiver i de nærliggende bjerge og går hele vejen ned i regnskoven, hvilket er meget usædvanligt for en gletsjer. Bagefter kan du hvile benene over en god middag på en af områdets hyggelige lokale caféer eller restauranter. Du også velkommen selv at lave mad i køkkenet på det sted, hvor du bor, hvis du foretrækker det.
Inkluderet: Morgenmad.

Dag 17: Franz Josef til Mount Aspiring National Park

Flere fantastiske naturoplevelser venter i dag, hvor du kører mod Makarora i Mount Aspiring National Park. På vejen går du en tur ved den yderst fotogene sø Lake Matheson, hvor tætte skove og sneklædte bjerge spejler sig i det blikstille vand. Andre steder passeres brusende vandfald og alpine bjergpas, hvor den vilde natur strække sig så langt, øjet rækker. Vel fremme ved Mount Aspiring National Park stiger du om bord på en jetbåd, og snart suser du ad vandvejene gennem den uberørte natur. Tilbage på landjorden indlogeres du i en charmerende hytte midt i naturen, hvorefter resten af dagen er fri til at nyde de storslåede omgivelser.
Inkluderet: Morgenmad og aftensmad

Dag 18: Mount Aspiring National Park til Doubtful Sound

I dag venter endnu et af turens helt store højdepunkter, når du forlader Makarora og kører mod Fiordland National Park. Dette vilde og svært tilgængelige naturområde er uden tvivl blandt New Zealands flotteste. Op mod 8.000 mm regn om året er ikke unormalt her, og det skaber et ualmindeligt frodigt landskab, hvor mos, bregner og træer pibler frem overalt, mens vandfald sender kaskader af vand ud over de lodrette bjergsider. Naturscenerierne opleves bedst på en sejltur på en af fjordene, og det er præcis, hvad der venter dig ved ankomsten til Doubtful Sound, der er en af New Zealands mest dramatiske fjorde. På sejlturen kan du være heldig at se pelssæler, pingviner og delfiner boltre sig i vandet, mens du sejler dybere og dybere ind i de storslåede fjordlandskaber. Hvis du har lyst til at opleve fjorden i kajak, er der mulighed for det, inden skibet kaster anker i en fjern bugt for natten.
Inkluderet: Morgenmad og aftensmad

Dag 19: Doubtful Sound til Queenstown

Denne morgen vågner du til lyden af sagte bølger mod skroget. Efter morgenmaden er det tid at vende tilbage mod civilisationen og bussen, der står klar til at køre dig mod Queenstown. Dette er New Zealands ubestridte adrenalinhovedstad, og byen bugner af aktiviteter, restauranter, caféer og spillesteder med live musik. Det hele fuldendes af den fantastiske beliggenhed med udsigt over Wakatipu-søen og bjergkæden The Remarkables. Søen er helt speciel, idet dens overflade hæver og sænker sig 12 cm hvert femte minut. Ifølge maoriernes mytologi ligger en ulykkelig mands hjerte og banker på bunden af søen, fordi han ikke måtte få sin udkårne prinsesse.
Inkluderet: Morgenmad

Dag 20-21: Queenstown

Queenstown er berømt for sine mange adrenalinfyldte aktiviteter, der foregår både til vands, til lands og i luften. Men også et væld af mere rolige udflugter tilbydes fra byen. Eller lej en cykel, og tril de ca. 20 kilometer gennem smukke scenerier til den gamle guldmineby, Arrowtown (ikke inkluderet). Guld blev fundet her i 1862, og snart var Arrowtown en driftig nybyggerby. I dag er guldet sluppet op, men Arrowtown står tilbage som et velbevaret og charmerende minde om New Zealands tidlige pionerdage. Et andet godt mål er den berømte bungy jump-bro, hvor du kan se de frygtløse udspringere kaste sig i dybet med en elastik om benene. Hvis du skulle få lyst til at gøre dem kunsten efter, kan det let arrangeres (ikke inkluderet). Eller bliv i Queenstown. Byen er i sig selv et charmerende bekendtskab, og du kan let bruge en dag på bare at shoppe lidt og nyde den smukke udsigt over Lake Wakatipu og bjergene fra en solbeskinnet café.
Inkluderet: Morgenmad

Dag 22: Queenstown til Mount Cook

Du forlader Queenstown fra morgenstunden og sætter kurs mod Wanaka, hvor du får mulighed for at cykle en tur ved søen. Efter frokost fortsætter turen over Lindis Pass og gennem den smukke Mackenzie region til foden af landets højeste bjerg Mount Cook. Der bliver tid til en vandretur gennem Hooker Valley, hvor du kan nyde en række fantastiske udsigter over det dramatiske bjergrige landskab. Eller benyt muligheden for at tage på en flyvetur over de smukke scenerier (ikke inkluderet).
Inkluderet: Morgenmad og aftensmad

Dag 23: Mount Cook til Christchurch

Fra Mount Cook går turen mod østkysten og Christchurch. På vejen gøres der stop ved Lake Tekapo, hvor du får mulighed for at gå en kort tur langs søens turkisblå vand og opleve den historiske kirke. Inden du når Christchurch, er der mulighed for at prøve kræfter med en rafting tur på Rangitata River, der byder på klasse 5 strømfald (ikke inkluderet). Hen på eftermiddagen dukker Christchurch op forude, og det er blevet tid at tage afsked med gruppen og påbegynde hjemrejsen. Eller du kan vælge at deltage i en lille byrundtur først, hvor du ser Christchurch største seværdigheder (ikke inklusiv). Du fortsætter til lufthavnen, hvor hjemrejsen mod Danmark begynder.
Inkluderet: Morgenmad

Dag 24: Ankomst Danmark

Efter flyskifte ankommer du i dag tilbage i Danmark.

Vis alle dage

Priseksempel

24 dage fra kr. 35.600

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
New Zealand - South Island - Queenstown - Vej (2).jpg

Leje af bil i New Zealand

 • Biler i alle størrelser
 • Forsikring inkluderet
 • Stærke priser

1 dag fra kr. 510

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking (4).jpg

Halvdagstur i Tongariro

Oplev Tongariro National Parks dramatiske vulkanske landskaber på denne spændende vandretur.

5 timer fra kr. 970

New Zealand - Nordøen - Auckland - Mount Eden (2)_3

Auckland byrundtur og sejltur

Oplev det bedste af Auckland på en guidet byrundtur, som afsluttes med en smuk sejltur i Auckland havn.

1 dag fra kr. 630

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

Sejltur på Milford Sound

Der venter dig en uforglemmelig sejltur på den smukke fjord Milford Sound, som ligger på New Zealands sydø.

1 dag fra kr. 1.070

New Zealand - North Island- Hawkes Bay - Vin

Vin og gourmet i Hawkes Bay

Fantastiske vine, gourmet-anretninger på stribe, smuk natur og en uforglemmelig solnedgang venter dig på denne halvdagstur gennem Nordøens...

5 timer fra kr. 1.755

New Zealand - North Island - Auckland - Skyline

Dagstur med Auckland, regnskov og kyst

Denne udflugt kombinerer en byrundtur i Auckland med en vandretur i regnskoven og den rå vestkyst.

1 dag fra kr. 1.270

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

Milford Sound med overnatning

Hav ekstra god tid til at udforske Milford Sound på denne sejltur med overnatning

2 dage fra kr. 2.495

New Zealand - South Island - Abel Tasman National Park - Kajak (5)_0

Dagstur til Abel Tasman

Oplev Abel Tasmans små bugter, øde strande og klare, indbydende vand i kajak og til fods

1 dag fra kr. 855

New Zealand - North Island - Auckland - Waiheke Island - Vinmark.jpg

Vintur til Waiheke Island

Oplev smuk natur og fantastiske vine på denne vintur til Waiheke Island fra Auckland.

1 dag fra kr. 770

New Zealand - North Island - Northland - Cape Reinga - Fyrtårn (6).jpg

Cape Reinga & 90 Mile Beach

Tag med på denne guidede heldagstur til 90 Mile Beach og Cape Reinga på Nordøens spids.

1 dag fra kr. 725

New Zealand - North Island - Rotorua - Maori (10).jpg

Til fest hos maorierne

Tag til fest hos maorierne ved Rotorua, og oplev New Zealands oprindelige kultur i fuldt flor.

5 timer fra kr. 660

Albatrosser og pingviner, New Zealand

Albatrosser og pingviner

Otago-halvøen øst for Dunedin er et paradis for naturelskere. Oplev blandt andet albatrosser og pingviner.

1 dag fra kr. 765

New Zealand - Nordoeen - Wellington.jpg

Byrundtur i Wellington

Oplev New Zealands hovedstad Wellington på en spændende guidet tur.

3 timer fra kr. 284

New Zealand - Nordoeen - Auckland (2).jpg

Sejltur ved Auckland

Oplev Auckland fra søsiden, og nyd udsigten over bugten og de mange sejlbåde.

2 timer fra kr. 530

New Zealand - Sydoen - Nomad - ringenes herre - flod

I fodsporene på Ringenes Herre

Tag med på en storslået ekspedition til nogle af de mest kendte filmlokationer fra trilogien om Ringenes Herre.
 

5 timer fra kr. 1.070

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval_0.jpg

Delfin- og hvalsafari

Kom helt tæt på New Zealands hvaler og delfiner på en delfin- og hvalsafari i Aucklands hav.

5 timer fra kr. 930

Bay of Islands - New Zealand.jpeg

Snorkeltur til Poor Knights Islands

Oplev Poor Knights Islands fantastiske dyreliv, og hør om øernes historie.

5 timer fra kr. 1.020

New Zealand - South Island - West Coast - Franz Josef Glacier (4).jpg

Helikopter til Franz Josef-gletsjeren

Flyv i helikopter til Franz Josef-gletsjeren, som er et imponerende syn midt i den grønne regnskov.

5 timer fra kr. 2.575

New Zealand - South Island - Abel Tasman National Park - Kajak (9).jpg

Vandre- og kajaktur i Abel Tasman

Tag på en 3-dages vandre- og kajaktur i Abel Tasman, og udforsk nationalparkens kystlandskaber.

3 dage fra kr. 7.980

Rotorua area

Nordøens vulkaner og regnskov

Oplev Nordøens forunderlige natur med kratersøer, klipper og fortryllende regnskov på denne heldagstur.

1 dag fra kr. 1.990

New Zealand - South Island - Queenstown - Dampbåd.jpg

Middag og sejltur med dampskib

Sejl med et historisk dampskib fra Queenstown og nyd en lækker barbecue-middag i skønne omgivelser.

5 timer fra kr. 745

Hobbiton Movie Set 3_0

Festmiddag i Hobbiton

Oplev Hobbiton når mørket sænker sig og nyd et ægte hobbit festmåltid!

5 timer fra kr. 1.040

New Zealand - Nordoen - Blue Duck Station - bjerg

3 dage på Nordøens Blue Duck Station

Nyd nogle dage på Blue Duck Station på Nordøen. Her venter sjove oplevelser på hesteryg, på floderne og i firehjulstrækker.

3 dage fra kr. 1.495

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (9)_2

Dagstur til Doubtful Sound

Oplev New Zealands fjorde på en uforglemmelig sejltur på Doubtful Sound.

1 dag fra kr. 1.360

New Zealand - sydoen - queenstown - zipline.jpg

Zipline ved Queenstown

Mærk suget i maven på en zip-line, og få samtidig en naturoplevelse udover det sædvanlige.

5 timer fra kr. 745

New Zealand - North Island - Tongariro National Park (2)

Cykeltur i Tongariro National Park

Oplev Nordøens fantastiske natur på en cykeltur i Tongariro National Park.

1 dag fra kr. 1.075

New Zealand - South Island - Canterbury Region - Kiwirail - Tranz Alpine - Staircase Viaduct.jpg

TranzAlpine gennem Southern Alps

Tag på en af verdens smukkeste togstrækninger med TranzAlpine, som kører tværs over New Zealands Sydø.

5 timer fra kr. 1.220

New Zealand - South Island - Southern Alps - Mount Cook - Lake Pukaki (2)

Dagstur til Mount Cook

Oplev Mount Cook og New Zealands smukke højland fra Christchurch.

1 dag fra kr. 1.920

New Zealand - South Island - Fiordlands - Hollyford Valley

Guidet vandretur ad Hollyford Track

Oplev noget af New Zealands mest storslåede natur samt et rigt og alsidigt dyreliv.

3 dage fra kr. 9.750

New Zealand - South Island - Fiordlands - Doubtful Sound (7)_0

Doubtful Sound med overnatning

Oplev dramatiske Doubtful Sound på denne sejltur med overnatning.

2 dage fra kr. 2.750

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton (4).jpg

En dag i Hobbiton

Besøg hobbit-samfundet "The Shire", som du nok kender fra filmene The Hobbit og Ringenes Herre.

5 timer fra kr. 660

New Zealand - Nordoeen - Hole in the Rock

Sejltur til Hole in the Rock

Med en katamaran besøger du den spektakulære klippeformation Hole in the Rock.

5 timer fra kr. 570

New Zealand - North Island - Waikato - Waitomo - Spirit Cave.jpg

Underjordiske oplevelser i Waitomo

Få en fantastisk oplevelse i Waitomo Caves, og oplev de fascinerende glow worms.

1 dag fra kr. 330

New Zealand - North Island - Wellington (4).jpg

På sporet af kiwien

Gå på opdagelse efter kiwi-fuglen og mange andre sjældne fulgearter på denne tur til Kapiti Islands.

2 dage fra kr. 5.100

New Zealand - South Island - Marlborough Sounds (2)

Sejltur i Marlborough Sounds

Der venter dig et smukt minikrydstogt i Marlborough Sounds.

5 timer fra kr. 650

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford - Scenic flight_0

Milford Sound med fly

Flyv over bjergene til Milford Sound, hvor en fantastisk 2 timers sejltur på fjorden venter.

1 dag fra kr. 2.990

New Zealand - sydøen - Mount Aspiring National Park_0.jpeg

Mount Aspiring National Park

På denne halvdagstur oplever du Sydøens storslåede natur fra et fly, til fods og om bord på en jetbåd.

5 timer fra kr. 2.245

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval (3).jpg

Hvalsafari ved Kaikoura

Du kan opleve havets kæmper på denne spændende hvalsafari ud for Kaikoura på New Zealands Sydø.

5 timer fra kr. 815

New Zealand - North Island - Auckland - Skyline - Bro (2)_0

Nordøens højdepunkter med guide

Oplev New Zealands fantastiske natur, fascinerende maorikultur og hovedstaden Wellington.

7 dage fra kr. 6.520

New Zealand - South Island - Natur - Hiking_0.jpg

Vandretur til Rob Roy-gletsjeren

Vandretur i verdensklasse gennem Mount Aspiring National Park til Rob Roy-gletsjeren.

1 dag fra kr. 1.820

New Zealand - Sydøen - Milford sound - delfin

Svøm med delfiner ved Kaikoura

Få en helt unik oplevelse, og svøm med New Zealands delfiner.

5 timer fra kr. 1.025

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking.jpg

Vandretur ad Tongariro Crossing

Oplev Tongariros vulkanske landskaber på en af New Zealands allerbedste endagsvandreture med guide.

1 dag fra kr. 1.350

New Zealand-South Island-Westcoast-Franz Josef Glacier Guides.jpeg

Sydøen med guide – den sydlige del

Masser af vild natur og spændende guldgraverhistorie venter på denne rundrejse med guide.
 

9 dage fra kr. 10.800

New Zealand - South Island - West Coast - Fox Glacier - Gletsjer - Vandring_0

Med helikopter op på Fox Glacier

Kom på helikoptertur over Fox Glacier i New Zealand, hvor du samtidig kan nyde en gletsjervandretur på toppen.

1 dag fra kr. 2.580

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
New Zealand - Fårfarm - Natur - Bjerge (2).jpg

Den store kør-selv tur i New Zealand

 • Rejse med alle højdepunkterne
 • Nyd frihed i egen bil
 • God tid til store naturoplevelser

30 dage fra kr. 35.000

dk xxxx

Fra nord til syd i camper

 • Perfekt for familier
 • Nyd New Zealand fra nord til syd
 • God tid til naturoplevelser

26 dage fra kr. 23.400

New Zealand - South Island - Bjerge - Vej
Gratis nat

Det bedste af New Zealand

 • Oplev New Zealand i egen bil
 • Naturoplevelser og storbyferie
 • Både Nordøen og Sydøen

25 dage fra kr. 28.900

FiordlandLodge_Exterior.jpg

New Zealand for livsnydere

 • Luksuriøse lodges og hoteller
 • Spændende udflugter undervejs
 • Friheden i egen bil

30 dage fra kr. 63.300

CI_095_DK_2016.jpg

Jorden rundt - Japan, New Zealand, Cook-øerne & USA

 • Vilde og charmerende storbyer
 • Store naturoplevelser
 • Strandferie på Cook-øerne

34 dage fra kr. 36.900

Cook islands 1

New Zealand og Cookøerne

 • Autocamper i New Zealand
 • Sol og strand på Cook Islands
 • Perfekt for familien

26 dage fra kr. 27.400

fiji 1

New Zealand med Hongkong og Fiji

 • Storbyferie i Hongkong
 • Rundrejse på Nordøen
 • Badeferie på Fiji

20 dage fra kr. 34.900

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx

New Zealand og Australien på én rejse

 • Kør-selv i New Zealand
 • Storby, strand og natur
 • Pulserende Sydney

28 dage fra kr. 30.600

New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu (10)_0

New Zealand væk fra alfarvej

 • En rejse med det mindre kendte
 • Særligt udvalgte overnatningssteder
 • Spændende oplevelser undervejs

28 dage fra kr. 39.900

Dubai - ørken

Dubai, New Zealand og Bali

 • Storbyoplevelser i Dubai
 • New Zealands natur
 • Afslapning og kultur på Bali

24 dage fra kr. 29.900

4x4 South Island 3.jpg
Gratis nat

New Zealand i firehjulstrækker

 • Oplev New Zealands afkroge
 • Udforsk vild og uberørt natur
 • Hyggelige lodges og hoteller

25 dage fra kr. 32.200

New Zealand - North Island - Bay of Plenty - Udsigt_1

Krydstogt ved New Zealand og Sydney

 • Krydstogt ved New Zealand
 • Oplev fjorde og gletsjere
 • Besøg Operahuset i Sydney

20 dage fra kr. 24.900

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton.jpg

I hobbitternes fodspor

 • Se naturen bag filmen
 • Oplev det bedste af New Zealand
 • Bestem selv tempoet i lejebil

25 dage fra kr. 33.900

New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu - Vej.jpg

New Zealands højdepunkter

 • En kort rejse med det hele
 • Al planlægning klaret hjemmefra
 • Nyd seværdighederne i egen bil

18 dage fra kr. 25.900

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0
Gratis nat

New Zealand i bil og camper

 • Rejs i både bil og camper
 • Lækre vinture undervejs
 • Gejsere, gletsjere og strande

23 dage fra kr. 25.900

bike nz.jpeg

New Zealand i bil med cykel

 • Bestem selv tempo og rute
 • Læg turistruterne bag dig
 • Kom helt tæt på naturen på cykel

27 dage fra kr. 44.500

hike nz panorama.jpeg

Hike & Drive i New Zealand

 • Kør-selv i firehjulstrækker
 • Vandreture i smuk natur
 • Overnatning på hyggelige B&Bs

28 dage fra kr. 39.500

Bay of Islands - New Zealand.jpeg

New Zealands kontraster

 • Grupperejse med guide
 • Alle New Zealands højdepunkter
 • Inkl. måltider og oplevelser

20 dage fra kr. 38.900

New Zealand Golf 4_0

Golf-eventyr på New Zealand

 • Kør-selv-ferie med fantastisk natur
 • Eksklusive lodges og hoteller
 • Golf på New Zealands bedste bane
   

25 dage fra kr. 52.900

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011
Telefonen er åben hverdage kl. 9-17.

staff-dk.png