USA - Hawaii - Oahu - Hanauma Bay - 1.jpg

Krydstogt ved Hawaii og Highway 1

Oplev Californiens pulserende byer og berømte kyststrækning Highway 1, inden et krydstogt rundt til Hawaiis spændende øer venter.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

17 dage fra kr. 32.000

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

På denne rejse kommer du både til Californiens største seværdigheder og på et dejligt krydstogt rundt til Hawaiis smukke øer. Du starter i San Francisco, hvor du i løbet af tre dag har mulighed for at udforske alt hvad denne skønne storby har at tilbyde. Lej en cykel og cykel over Golden Gate Bridge, besøg den berømte fængselsø Alcatraz og nyd en god skaldyrssuppe ved Fishermans Warf, hvor søløverne nyder solens stråler. Fra San Francisco går turen videre sydpå ad den legendariske Highway 1. Du har to stop på vej langs Stillehavskysten, så du rigtig kan nyde den smukke natur, de hyggelige små kystbyer og besøge de seværdigheder du har lyst til undervejs. Efter et par dag når du til filmbyen Los Angeles, hvor blandt andet Hollywood, Santa Monica og Venice Beach venter.

Fra Californien sætter du kurs mod Hawaii og siger aloha til afslapning ombord på krydstogtskibet Pride of America. Du skal tilbringe syv nætter ombord. Skibet tilbyder både familiekahytter og rumlige suiter samt mere end 15 forskellige restauranter. Du besøger på krydstogtet de fire øer Oahu, Maui, Hawaii Island og Kauai, som alle byder på spændende kultur og ikke mindst en fantastisk natur, som er yderst varieret. Ind imellem tilbringer du naturligvis også tid til havs, hvor du kan nyde solen, tage en dukkert i poolen, spise lækkert mad og lade dig underholde om bord på skibet.

*Denne rejse er blot ét eksempel på, hvordan et krydstogt i Hawaii kan se ud. Der er mange at vælge mellem, og både skib og rute kan variere meget afhængig af afrejsedato. Find inspiration i vores rejseforslag, og tag en snak med en rejsekonsulent om dine muligheder.

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011
Telefonen er åben hverdage kl. 9-17.

staff-dk.png

Udvalgte højdepunkter

USA - Hawaii - The Big Island - Natur - 1.jpg
Hawaii Island

Hawaii Island var tidligere kendt som Big Island, og en rejse hertil byder på aktive vulkaner, frodige bjerge og spektakulære kyststrækninger.

Aktive vulkaner

Hawaii Island, der er på størrelse med sammenlagt Sjælland og Fyn, er dobbelt så stor som alle de øvrige øer tilsammen, hvilket betyder at naturen er meget forskelligartet og spændende at udforske. Her kan du både opleve smukke kyster og skønne strande samt frodige landskaber og sneklædte bjergtoppe.

På Hawaii Island findes der også flere aktive vulkaner med rødglødende lavastrømme, som med en hvæsende lyd rammer det kølige hav. Vulkanerne er øens størst trækplaster, og de kan opleves på mange forskellige måder. Vulkanen Mauna Kea (betyder hvidt bjerg) byder på et måneagtigt kraterlandskab, så vellignende at Apollo-astronauterne trænede på vulkanens skråninger med deres månekøretøj inden afrejse.

Oplev øen med en lejebil

En god måde at komme omkring på øen er i bil. Besøg prisbelønnede kaffeplantager, oplev små byer med lokale gallerier og caféer, og nyd den fantastiske natur undervejs. Efter en dag på vejene kan en forfriskende dukkert i havet være tiltrængt. Der er mange gode muligheder, og du kan opleve både strande med lyst sand og strande med sort vulkansk sand.

USA - Hawaii - Maui - Tropical Beach.jpg
Maui

Maui er den ø som flest turister besøger, og det med god grund. Maui byder nemlig på lidt fra alle de hawaianske øer samlet på ét sted.

Ikoniske Maui

For den som søger en aktiv ferie, er Maui det helt rette sted. På Mount Haleakala finder du vandre- og cykelstier samt en af Mauis smukkeste udsigter. Du kan også tage med på en af de mange både, der sejler rundt om øen, hvorfra du også kan opleve den ikoniske Maui solnedgang.

Strandene rundt om Maui er virkelig indbydende med sit finkornede gyldenbrune sand. Surfing og windsurfing er, som på de øvrige øer, en populær sport og hele surf-mentaliteten præger den afslappede stemning på øen. Det er også muligt at tage på en hvalsafari ved Maui, hvor der er gode chancer for at opleve havets kæmper i det klare vand. Tilbage på land finder du også den kendte Road to Hana, hvor du kan opleve imponerende vandfald, den frodige regnskov, og en udsigt der gør Maui til en destination, man gerne vil vende tilbage til.

Ho'okipa Beach Park

I Ho’okipa Beach Park kan du opleve nogle af de bedste surf-bølger på Maui. Om vinteren er bølgerne høje, og mange surfere boltrer sig i vandet, mens bølgerne om sommeren stilner af og vindsurferne finder vej hertil. Stranden er ikke for begyndere. Der er kraftig strøm, klipper og bølgerne brækker tæt på stranden.

Mt. Haleakala

Haleakala betyder House of the sun og er et must see, når du er på Maui. Her finder du Mauis højeste punkt, som byder på imponerende udsigter over det grønne landskab. Det er en køretur på 4-5 timer fra Lahaina til parken, men det er turen værd, når du sidder på toppen af Maui og nyder udsigten. Turen til toppen er hård, så husk masser af vand. I 2.969 meters højde kommer du til Haleakala besøgscenter. Sørg for at gå helt til toppen. Det kan virke uoverskueligt på grund af den tynde luft, men du bliver rigt belønnet for dine anstrengelser.

Road to Hana

Den kendte Road to Hana er en fantastisk oplevelse. Ruten byder på flere gode stop, såsom den sorte lavastrand i Wai’anapanapa, flere smukke vandfald samt en frodig regnskov. Vil du lære mere om Mauis vegetation, så læg vejen forbi The Garden of Eden og tag turen gennem den tropiske regnskov. Gør stop i Paia og køb proviant til turen, men udforsk også den lille hippi-by, inden du begiver dig up på Hana Highway.

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

USA - Hawaii - Kauai - Na Pali - 2
Kauai

Kauai er den nordligst ø i Hawaii-gruppen og kaldes The Garden Island på grund af sit frodige grønne landskab.

For den aktive

Kauai er et perfekt sted for dig, som vil have en aktiv ferie og opleve den smukke bjergrige natur på tæt hold. Kun 10% af Kauai er tilgængelig via veje, hvilket er godt for dig som gerne vil vandre. Der findes store uberørte naturområder, som indbyder til at blive udforsket til fods.

Kauai tilbyder også gode muligheder for at blive udfordret på golfbanen. I Princeville finder du en af de smukkeste golfbaner på Hawaii. Banen er omgivet af de grønne kantede bjerge, svajende palmer og det blå hav.

Hanapepee

Hanapepee er Kauais største by. Det er en rigtig hippiby, som tilbyder kunst fra lokale kunstnere på Kauai. Her får du måske gratis tilbudt salt fra Salt Pond Beach. Saltet må ikke sælges, da det anses som helligt, men det må gerne gives som gave.

Waimea Canyon State Park

Du skal sørge for at besøge Waimea Canyon State Park under dit besøg på Kauai. Kløften er 16 km lang og op til 900 meter dyb. Her får du udsigter der overgår din vildeste fantasi, og det er ikke uden grund af Waimea kløften kaldes for Stillehavets Grand Canyon. Brug gerne en hel dag på at udforske den spektakulære natur. Der findes et væld af vandreruter, som tager dig til mere afsidesliggende udsigtspunkter, men husk masser af vand og frokost, for der ikke mange butikker i området.

USA - Californien - LA - Hollywood boulevard - Walk of fame 1_0.jpg
Los Angeles

Los Angeles byder på en perlerække af ikoniske seværdigheder som Hollywood, Beverly Hills og Venice Beach.

 

Læg vejen forbi stjernernes hjem i det fashionable Beverly Hills, eller shop side om side med de kendte i mærkevarebutikkerne på Rodeo Drive. Filmmagien mærker du dog først virkelig i Hollywood, hvor hundredvis af stjerner i fortovet vidner om de mange kendte, der har sat deres aftryk på USA’s filmscene gennem årene.

Santa Monica og Venice Beach

Det er også værd at køre ad Sunset Boulevard til kysten, hvor de mindre strandforstæder Santa Monica og Venice Beach byder på hver sin unikke stemning. Her er der liv fra morgen til aften samt et væld af butikker, restauranter og skønne strande, som blot venter på at blive udforsket.

Los Angeles’ forlystelsesparker

Helt andre oplevelser venter i Disneylands eventyrlige univers, hvor du kan møde Mickey Mouse, Anders And og alle de andre velkendte figurer. Et besøg i Los Angeles er dog ikke komplet uden et besøg i Universal Studios, som giver indblik i filmens forunderlige verden.

USA - hawaii - honolulu.jpeg
Hawaii

Vi sammensætter din rejse til Hawaii helt efter dine ønsker. Lad dig inspirere af vores eksperters erfaringer med rejser til Hawaii, så du er godt klædt på til drømmerejsen.

Rejser til Hawaii

Med sine fantastiske strande, snorkling i verdensklasse og et vidunderligt tropisk klima passer en rejse til Hawaii direkte ind i drømmen om den perfekte ferie på en tropeø.

Hawaii byder på uberørt natur, mægtige vulkaner og en fascinerende kultur med dybe polynesiske rødder.

Men Hawaii er ikke kun rig på natur og attraktioner på land. Også under vand, har de tropiske øer meget at byde på, og du kan bl.a. snorkle med kæmperokker, tage på hvalsafari i vinterhalvåret eller udforske de farvestrålende koralrev direkte fra stranden.

Fire meget forskellige øer

Alle Hawaii-øerne er fantastiske på hver deres måde, og de har vidt forskellige oplevelser at byde på. Oplev den berømte Waikiki Beach i Honolulu på øen Oahu, der også byder på et bevægende besøg ved Pearl Harbour samt frygtløse surfere langs North Shore. Maui er også rig på lækre tropestrande. Men her kan du også køre i bil langs dramatiske kyster til byen Hana og udforske rå vulkanske landskaber i Haleakala National Park.

Flere fantastiske naturoplevelser venter på mindre besøgte Kauai, hvor du kan vandre langs Na Pali-kysten til skjulte strande og opleve suset på kanten af den mægtige Waimea Canyon. Den mest alsidige ø er dog Hawaii Island, hvor aktive, jungleklædte vulkaner hæver sig over Kona-kystens strande. Der er også på rejser til Hawaii Island, at du kan opleve lavastrømme vælte i havet, smage kaffe fra lokale kaffeplantager og komme tæt på Hawaiis traditionelle kultur.

Kort

Rejsen dag for dag

Oplev Californiens pulserende byer og berømte kyststrækning Highway 1, inden et krydstogt rundt til Hawaiis spændende øer venter.

Dag 1: Ankomst San Francisco

Fra Danmark flyver du til San Francisco, hvor du ankommer samme dag takke være tidsforskellen. Vel fremme tjekker du ind på dit centralt beliggende hotel, som vil være din base de kommende nætter.
3 nætter på turistklassehotel i San Francisco.

Dag 2-3: San Francisco

San Francisco er uden tvivl en af USA’s dejligste storbyer, og dens beliggenhed ned over de stejle bakker mod San Francisco Bay er spektakulær. San Francisco er nem at udforske til fods, men det kan også være en god ide at benytte byens sporvogne eller hop-on hop-off busserne. Så kan du nemt komme rundt til byens største seværdigheder som for eksempel Fishermans Warf, Union Square, Lombard Street og Golden Gate Bridge. Eller hvad med et besøg på Alcatraz, som tager dig tilbage til tiden, hvor fængslet husede nogle af USA’s mest berygtede forbrydere. Der er rift om billetterne til Alcatraz, så vi anbefaler at købe den i god tid – især i sommermånederne. Fra Alcatraz kan du se helt til Golden Gate Bridge på en klar dag, men en anden god måde at opleve broen på er på cykel. Så lej en cykel, og nyd turen over broen, som byder på nogle fantastiske udsigter over byen.

Dag 4: San Francisco - Highway 1 - Monterey

I dag sætter du kurs sydpå ad den berømte Highway 1, som strækker sig langs den dramatiske Stillehavskyst ned mod Los Angeles. Dette er en af USA’s mest populære køreture, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Udsigterne over havet, klipperne og strandene er storslåede, og undervejs kommer du til små hyggelige byer, fine naturområder og kendte vindistrikter. Dagens mål er Monterey, som i 1900-tallet levede højt på sardinfangst. I dag er de gamle fabrikshaller restaurerede og ombygget til fine fiskerestauranter, små butikker og et af verdens bedste akvarier. Bugten ud for Monterey har desuden et rigt dyreliv. Både søløver, sæler og havoddere ses ofte tæt på land. Længere ude på havet kan du også opleve hvaler på en hvalsafari.

Distance: ca. 190 km fra San Francisco til Monterey.
1 nat på turistklassehotel i Monterey .

Dag 5: Monterey - Highway 1 - Santa Barbara

Også i dag kører du på Highway 1, og målet for i dag er Santa Barbara. På vejen kører du blandt andet forbi området Big Sur lige syd for Carmel. Små fine strande ligger klemt ind mellem lodrette klippesider og skaber en dramatisk kyststrækning med smukke udsigter. På den anden side af vejen inde i landet finder du skovklædte bjerge og flere spektakulære naturoplevelser. Et godt sted at gøre stop er ved San Simeon. Her kan du lidt oppe i bjergene opleve aviskongen William Randolph Hearsts fantasifulde eventyrslot, Hearst Castle. Langs kysten nær slottet ligger enorme søelefanter og soler sig på stranden. Vel fremme i Santa Barbara kan du nyde byens fantastiske klima og den herlige stemning samt et enormt udbud af udsøgte fiskerestauranter.

Distance: ca. 350 km fra Monterey til Santa Barbara.
1 nat på turistklassehotel i Santa Barbara.

Dag 6: Santa Barbara - Highway 1 - Los Angeles

I dag begiver du dig ud på sidste etape af din køretur mod Los Angeles. Her venter det berømte Hollywood skilt, Walk of Fame og Universal Studios. Når du er kommet frem og har indlogeret dig på dit hotel, har du resten af dagen til at udforske byen og dens mange seværdigheder.

Distance: ca. 150 km fra Santa Barbara til Los Angeles.
2 nætter på turistklassehotel i Los Angeles.

Dag 7: Los Angeles

Du har hele dagen i dag til at opleve filmbyen Los Angeles. Vælger du at tage en citytur kan du spejde efter kendisser på den berømte shoppinggade Rodeo Drive og komme tæt på Hollywood-skiltet. Desuden kommer du til Beverly Hills, hvor mange af de kendte har deres hjem. Lokker sol og strand mere, anbefaler vi en tur til Santa Monica Beach eller Venice Beach. Slut for eksempel dagen af med en middag på legendariske Hard Rock Café eller med lækre skaldyr på Santa Monica Pier.

Dag 8: Oahu

Aloha Hawaii! I dag går rejsen fra Los Angeles til øgruppen Hawaii. Du flyver til Honolulu på øen Oahu. Med navne som Pearl Harbor, Waikiki Beach og Honolulu er Oahu indbegrebet af en rejse til Hawaii. Solelskere strømmer hertil for at nyde de dejlige strande. Surfere fra hele verden drømmer om at prøve kræfter med nordkystens enorme bølger, og dykkere og snorklere begejstres igen og igen over de fantastiske koralrev og utallige farvestrålende fisk. Men Honolulu byder også på storbyliv.

Spis dampende varm nudelsuppe i Chinatown, shop i designerbutikker i midtbyen, eller oplev traditionelle Hawaii-bands optræde iført blomstrede skjorter, mens du nyder en kølig cocktail.

Hvordan du bruger dagene på Oahu er helt op til dig, men et par gode bud kunne være et besøg ved Pearl Harbor eller en rundtur på Oahu. Lyder alt dette for aktivt, er det naturligvis også fristende blot at finde en god plads på Waikiki Beach og nyde et par afslappende dage i palmernes skygge.

Dag 9: Krydstogt

I dag går du ombord på skibet Pride of America. Der venter forude et fantastisk krydstogt mellem øerne Oahu, Maui, Hawaii Island og Kuai.

Norwegian Cruise Lines’ skib Pride of America beskrives som ”paradise in style” og tilbyder en række forskellige kahytter som for eksempel familiekahytter og suiter – mange med balkon. Der er mere end 15 forskellige restauranter og 12 barer på skibet, så det er bare at vælge, hvad du har lyst til. Den gode service ombord på skibet er med til at fuldende oplevelsen.

Dette krydstogt på syv nætter giver dig mulighed for at få nogle fantastiske oplevelser i Hawaii. Du kan se frem til både hvalsafari, snorkling og dybhavsfiskeri, traditionel hawaiiansk kultur og arkitektur samt vandring på aktive vulkaner. Ombord på skibet er der dygtigt personale, og mange er selv fra øerne og kan give dig den bedst mulige information og tips til, hvad du skal opleve.

Foruden alle de spændende oplevelser der venter dig i land, kan du se frem til alle de mange aktiviteter og bekvemmeligheder, som skibet tilbyder ombord. Slap af ved poolen med en kold drink, gå på shopping eller prøv lykken på kasinoet. Du vælger det, du har mest lyst til.

Skibet lægger fra kaj kl. 17.00, men alle gæster skal være ombord senest to timer inden afgang. Så vær sikker på at komme i god tid.

Dag 10-11: Kahului - Maui

På krydstogtets anden dag ankommer du til Kahului på Maui allerede kl. 8.00 om morgenen. To hele dage i havn venter, da skibet først lægger fra kaj igen kl. 18.00 på krydstogtets tredje dag.

Dag 12: Hilo, Hawaii Island

Efter en nats god søvn ombord på Pride of America starter krydstogtets fjerde dag i Hilo på Hawaiis største ø, Hawaii Island. Her har du en hel dag til at udforske øen. Få indblik i den hawaiianske kultur eller besøg den aktive vulkan Kilauea, inden skibet igen lægger fra kaj kl. 18.00.

Dag 13: Kona, Hawaii Island

Også krydstogtets femte dag tilbringer du på Hawaii Island, men nu i byen Kona. Brug dagen på stranden eller prøv kræfter med surfing. Eller du kan tage på dybhavsfiskeri eller snorkle i det klare vand. Kl. 17.30 sejler skibet videre mod Kaui.

Dag 14-15: Nawiliwili, Kaui

I dag ankommer du til Nawiliwili på Kaui kl. 8.00 om morgenen. Kaui er ifølge mange besøgende Hawaiis smukkeste ø, og her venter en fabelagtig natur. Du mødes af dramatiske bjerge, frodig regnskov og en rig hawaiiansk kultur. Det er dag to på Kaui og krydstogtet er ved at nå sin ende. Kl. 14.00 går turen tilbage mod Honolulu på Oahu.

Dag 16: Afrejse Honolulu

I dag ankommer du til Honolulu på Oahu allerede kl. 7.00 om morgenen fuld af oplevelser efter at have sejlet rundt i Hawaiis fantastisk øhav. Efter at have tjekket ud fra krydstogtskibet går turen til lufthavnen og rejsen hjem til Danmark begynder.

Dag 17: Ankomst Danmark

Du lander i Danmark med kufferten fuld af minder fra både Californiens spændende kyst og Hawaiis smukke vulkanøer.

Vis alle dage

Priseksempel

17 dage fra kr. 32.000

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
USA - Californien - San Francisco - Huse (2)

Hop-on hop-off bus i San Francisco

Udforsk San Franciscos kvarterer og seværdigheder med byens hop-on hop-off busser.

24 timer fra kr. 375

USA - Californien - San Francisco - Golden Gate - 7.jpg

Deluxe Sunset Cruise i San Francisco

Oplev San Francisco på smukkeste vis fra en båd på bugten ved solnedgang.

4 timer fra kr. 590

USA - californien - San francisco - golden gate - cykel 1.jpeg

Cykeltur over Golden Gate Bridge

Oplev San Franciscos vartegn, Golden Gate Bridge, på to hjul og fortsæt eventuelt til hyggelige Sausalito.

24 timer fra kr. 215

USA - Californien - Napa Valley (2).jpg

Vintur til Napa Valley og Sonoma

Besøg de berømte vinområder Napa Valley og Sonoma på denne dagstur fra San Francisco.

1 dag fra kr. 785

USA - Californien - Monterey Bay - hval

Hvaltur på Monterey Bay

Oplev det rige liv i Monterey Bay i Californien på denne hvalsafari med guide.

3 timer fra kr. 400

USA - Californien - Santa Monica - Pier - (2).jpg

Santa Monica cykeltur

Tag med på en guidet cykeltur ved Santa Monica og Venice Beach, og lær området at kende med en lokal guide.

3 timer fra kr. 440

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
USA - Arizona - Natur - Monument Valley (3)_0

Højdepunkter i det vestlige USA

 • Nationalparker og storbyer
 • Overnat i Death Valley
 • Route 66 og Highway 1

15 dage fra kr. 14.800

USA - Utah - Zion National park (2)

Strand, by og natur i det vestlige USA

 • God tid til at opleve USA
 • Den perfekte familieferie
 • Storby og naturoplevelser

21 dage fra kr. 18.100

monument valley.jpeg

Route 66 i bil

 • Et ægte road trip på Route 66
 • Tid ved Grand Canyon
 • Nostalgi og storbyer

17 dage fra kr. 22.000

Marina Naples Bay Resort - Naples florida

Lej lejligheder og huse i USA & Canada

 • Huse med pool i Florida 
 • Storbylejligheder i hele USA
 • Perfekt for storfamilier

8 dage fra kr. 3.395

USA - nevada - las vegas (2).jpg

Det vestlige USA - The Grand Tour

 • Highway 1 along the Pacific Ocean
 • Sunset over the Grand Canyon
 • Las Vegas and San Francisco

22 dage fra kr. 20.900

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011
Telefonen er åben hverdage kl. 9-17.

staff-dk.png