mexico.jpeg

New York og Mexico

Kombinér shopping, kultur og storbyliv i New York med Yucatán-halvøens hvide strande, turkisblå vand, spændende historie og glimrende lokale køkken på denne rejse.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

13 dage fra kr. 15.200

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Hvad kan man ønske sig mere end at kombinere storbyens puls og seværdigheder med afslapning på en hvid paradisstrand til lyden af bølgeskvulp? På denne rejse har du hele fire dage til at nyde New Yorks mange tilbud og seværdigheder. Oplev den ikoniske Frihedsgudinde på nært hold, sus til tops i Empire State Building, og se kunst og kultur på byens mange museer. For ikke at tale om de mange gode restauranter der venter samt shoppingmuligheder i verdensklasse. Fra storbyens mange oplevelser går turen videre sydpå mod Cancun i Mexico, hvorfra du bliver kørt til Hotel RIU Yucatán, hvor du skal bo de kommende syv dage. Hotellet ligger lige ved en smuk sandstrand, hvor du kan slappe af og nyde en forfriskende dukkert i det indbydende klare vand. Med all inclusive kommer du ikke til at mangel noget under dit ophold, og hotellet tilbyder desuden forskellige aktiviteter og underholdning. Hotellet ligger i gåafstand fra Playa del Carmen, hvor der er rig mulighed for at shoppe. På Yucatán-halvøen finder du desuden de velbevarede maya-ruiner Tulum, Coba og Chichén Itzá, som du nemt kan besøge på en dagsudflugt. Der er også mulighed for at få den helt særlige oplevelse at snorkle i en cenote, som er et hul i kalkstenen, hvorfra der er adgang til underjordiske floder.

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011
Telefonen er åben hverdage kl. 9-17.

staff-dk.png

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

USA - New York City - Skyline - 9
New York

The Big Apple, som New York også kaldes, er en ægte amerikansk storby med alt hvad det indebærer af kontraster. Her vil du møde kulturer fra hele verden, se charmerende historiske bygninger side om side med højhuse af glas og stål, samt møde både ufattelig rigdom og fattigdom.

New York – Byen, der aldrig sover

Ordsproget taler sandt; New York sover aldrig. Så du kommer ikke til kede dig. Sejl ud til Frihedsgudinden, nyd udsigten fra toppen af Empire State Building, shop i de mange butikker, og besøg et par af de berømte museer. Men tag dig også tid til at nyde den særlige stemning i byens gader, og besøg eksotiske bydele som Chinatown, Little Italy og Harlem, der alle er med til at give New York sin unikke karakter.

Bo centralt på Manhatten

Vi anbefaler, at du indlogerer dig på et centralt beliggende hotel på Manhattan. Så er du tæt på alt det, New York har at tilbyde, og du undgår at bruge tid på transport til og fra de steder, hvor tingenen sker.

Kombinér New York med andre oplevelser

Det er oplagt at kombinere et besøg i New York med oplevelser i det vestlige USA, en tur til Niagara Falls og Toronto i Canada eller måske et krydstogt i Caribien. Mulighederne er mange, og vi hjælper gerne med ideer til kombinationsmuligheder.

Kort

Rejsen dag for dag

Kombinér shopping, kultur og storbyliv i New York med Yucatán-halvøens hvide strande, turkisblå vand, spændende historie og glimrende lokale køkken på denne rejse.

Dag 1: Ankomst til New York

I dag rejser du fra Danmark med kurs mod The Big Apple – New York. På grund af tidsforskellen er du fremme samme dag og har eftermiddagen og aftenen til at opleve byens puls, menneskemylderet og de mange oplyste bygninger. Slut dagen af med en god middag på en af byens restauranter, som tilbyder noget for enhver smag.

Dag 2-5: New York

Der venter dig nogle fantastiske dage i denne skønne storby. Nyd udsigten over byens skov af skyskrabere fra Empire State Building, tag en sejltur til Frihedsgudinden og Ellis Island, eller få det ultimative overblik over byen på en tur i helikopter. Kan du lide at shoppe, er du kommet til det helt rette sted. Her finder du både små designerbutikker, kendte mærkevarebutikker, store shoppingcentre og charmerende genbrugsbutikker. Udbuddet af kulturelle tilbud er ligeledes enormt, og et besøg på museer som The Met eller Guggenheim er en stor oplevelse. Snyd heller ikke dig selv for et show på Broadway. Du kan desuden se frem til nogle gode måltider under dit ophold. En klassisk amerikansk morgenmad på en ægte diner er et must, mens der i den anden ende af skalaen venter gourmetoplevelser i verdensklasse på byens prisvindende restauranter. New York har med andre ord noget for enhver, og dagene bliver hurtigt fyldt op med fantastiske oplevelser.

Dag 5: New York - Cancun - Playa del Carmen

Der er lige tid til at indsnuse den sidste newyorker-stemning, inden turen går til lufthavnen og videre sydpå mod Mexico. Du lander i Cancun, hvor du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel for de kommende syv dage, Hotel RIU Yacatán. Hotellet ligger ned til en smuk sandstrand og har et stort poolområde, som indbyder til afslapning og forkælelse. Du har desuden all inclusive på hotellet. Så nyd den gode mad og drikke på hotellets restauranter. Hotellet tilbyder et væld af aktiviteter som for eksempel windsurfing, kajakture og snorkleudstyr.

Dag 6-11: Playa del Carmen

Den kommende uge vågner du op til sol, varme, hvid sandstrand og turkisblå vand hver dag. Nyd en dag på stranden, hvor der er gratis solstole til rådighed, tag en dukkert, eller udforsk de smukke koraller og fisk ved revet ud for kysten med snorkel. Foretrækker du poolen, er der hele tre forskellige, du kan vælge mellem samt en børnepool for familiens mindste. Efter en dag fyldt med sjove aktiviteter kan du opleve hotellets underholdning om aftenen, som både store og små vil synes om. Hotellet ligger cirka tre kilometer fra Playa del Carmens centrum, hvor der er shoppemuligheder i massevis samt et levende natteliv. Playa del Carmen er desuden kendt for sin smukke strand. Bliver du træt af at sol og strand, findes der et væld af dagsture, som du kan tage på. Vi kan varmt anbefale en tur til de smukke maya-ruiner Tulum, Coba og Chichén Itza eller en snorkletur i de smukke cenoter, som er store ferskvandshuller.

Dag 12: Afrejse fra Playa del Carmen/Cancun

Nyd de sidste timer på hotellet, tag et dyp i det indbydende turkisblå vand, eller få købt de sidste souvenirer til dem derhjemme, inden du bliver kørt til lufthavnen i Cancun, hvor flyet mod Danmark venter.

Dag 13: Ankomst til Danmark

I dag lander du i Danmark igen efter en ferie fyldt med fantastiske oplevelser i New York og Mexico.

Vis alle dage

Priseksempel

13 dage fra kr. 15.200

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
USA - New York - The Ride

The Ride i New York

Der venter dig en bustur rundt i New York med et hav af optrædener fra dansere, sangere og musiker i gaderne.

2 timer fra kr. 500

USA - New York City - Skyline - 7

Sejltur rundt om Manhattan

Oplev New Yorks skyskrabere, broer og forskellige bydele fra søsiden på en flot sejltur rundt om Manhattan.

1 dag fra kr. 260

USA - new york - now york city - brooklyn bridge.jpg

Helikopter-tur over New York

Flyv i helikopter over New York, og oplev byens mest berømte seværdigheder fra luften.

15 minutter fra kr. 1.785

USA - New York City - Harlem - Gospel - 1.jpg

Gospel i Harlem

Oplev bydelen, Harlem, på en guidet vandretur, der fuldendes med en medrivende gospel koncert.

4 timer fra kr. 475

USA - New York City - Times Square - 9.jpg

New Yorks hop-on hop-off busser

Oplev alt det bedste af New York med byens hop-on hop-off busser, der stopper mere end 50 steder i storbyen.
 

48 timer fra kr. 505

usa - new york city- central park - biking.jpeg

Central Park på cykel

Oplev stemningen i New Yorks Central Park på denne cykeltur med en lokalkendt guide.

2 timer fra kr. 355

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
USA - Californien - San francisco - huse.jpeg

Den store USA rejse

 • New York og Washington D.C.
 • Farverige Las Vegas
 • Highway 1 med San Francisco

20 dage fra kr. 23.950

USA - New York - Central Park.jpeg

Sommerferie i New York og Det Østlige USA

 • Tre hele dage i New York
 • Vild natur i Shenandoah
 • Badeferie ved Virginia Beach

15 dage fra kr. 18.900

USA - Massachusetts - Boston - Beacon Hill - 2.jpg

Det østlige USA i bil

 • Boston, Washington og New York
 • Mageløse Niagara Falls
 • Historie og kultur

13 dage fra kr. 11.400

USA - Washington D.C. - Capitol (2).jpg

New York og Washington

 • Hold storbyferie i New York
 • Oplev magtens centrum
 • God tid

9 dage fra kr. 8.200

USA - New York - Skyline.jpg

New York og Las Vegas

 • Mærk suset i New York
 • Neonoplyste Las Vegas
 • Store naturoplevelser

9 dage fra kr. 7.800

USA - Amtrek Vacations - togrejser - tog og smukke landskaber

USA med tog – Kyst til kyst

 • Udforsk USA med tog
 • Afslapning på toget
 • God tid på egen hånd

13 dage fra kr. 21.000

USA - New York City - Brooklyn Bridge - 2 (1).jpg

Smuttur til New York

 • God tid til at opleve storbyen
 • Shop, gå på museer og spis godt
 • Du bor centralt på Manhattan
   

6 dage fra kr. 5.500

RCCL-oasis_aerial064-jpg

Krydstogt i Caribien via New York og Miami

 • Kultur og shopping i New York
 • Sol og strand i Caribien
 • Udsøgt mad og drikke ombord
   

14 dage fra kr. 17.700

Miami-sunset

Florida og New York

 • Sightseeing i New York
 • Nyd sol, sand og vand i Miami
 • Mød krokodiller i Everglades
   

10 dage fra kr. 8.800

Marina Naples Bay Resort - Naples florida

Lej lejligheder og huse i USA & Canada

 • Huse med pool i Florida 
 • Storbylejligheder i hele USA
 • Perfekt for storfamilier

8 dage fra kr. 3.395

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011
Telefonen er åben hverdage kl. 9-17.

staff-dk.png