USA - wyoming - Yellowstone - buffalo.jpeg

Nordvestlige USA og Canada i bil

Et spændende road trip i USA og Canada med imponerende nationalparker og stemning i smukke storbyer.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

16 dage fra kr. 14.800

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

På denne kør-selv tur i bil venter der dig en perlerække af storslåede naturoplevelser. Du kombinerer det nordvestlige hjørne af USA og det vestlige Canada og får dermed mulighed for at udforske både imponerende nationalparker og smukke storbyer.

Jasper, Banff, Yellowstone og Rocky Mountains
Turen byder på nogle af Nordamerikas mest spektakulære nationalparker, såsom Jasper og Banff i Canada, hvor rå klipper, smaragdgrønne bjergsøer og snebeklædte bjerge venter på at blive udforsket.

Ruten leder dig også til USA's ældste nationalpark, Yellowstone, der er kendt for sine varme kilder, gejsere, bjørne og bisonokser, der lever vildt i området. Den smukke natur og det rige dyreliv i Rocky Mountains står i skarp kontrast til de storbyer, du får mulighed for at opleve på turen.

Storbyferie
Seattle ligger ud til Puget-sundet, og er uden tvivl en af USA smukkest beliggende byer. Oplev den overskuelige og hyggelige storby på en slentretur gennem byens gader eller fra oven på et besøg i byens vartegn, Space Needle. Vancouver er også på listen over storbyer, du får mulighed for at opleve undervejs. Byen overgår, om muligt, Seattle med sin smukke beliggenhed. Skyskraberne tårner sig op langs havet, mens himmelstræbende sneklædte bjerge hæver sig bag byen.

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011
Telefonen er åben hverdage kl. 9-17.

staff-dk.png

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

USA - Wyoming - Yellowstone - Pool_0.jpg
Yellowstone

En rejse til Yellowstone byder på enestående naturoplevelser med masser af dyreliv.

 

Oplev Nordamerikas natur fra sin vildeste og mest storslåede side i Yellowstone National Park. Her græsser bisonokserne stadig i de åbne vidder, og ulve søger føde i skovene. Langs floderne lunter bjørne rundt på udkig efter det næste måltid, og i de kølige efterårsmåneder genlyder bjergene af hjortenes hule brøl. Velkommen tilbage til naturen.

Oplevelser i Yellowstone

De største oplevelser i Yellowstone er naturligvis centreret omkring naturen. Se gejseren Old Faithful sende kogende vand 60 meter op i luften. Eller udforsk nogle af parkens mere end 200 andre gejsere. Andre højdepunkter er kløften Grand Canyon of the Yellowstone, der prydes af det mest berømte af parkens 110 vandfald. Glem heller ikke terrasserne ved Mammoth, dramatiske Bear Tooth Highway og Grand Prismatic Spring. Dyrene vandre frit omkring i hele parken. Men særlig Lamar Valley anses for at være et godt sted at kigge efter ulve, bison-okser, bjørne og væld af andre dyr. Elge er almindelige i åbne enge og skove i Bechler-området. Mens hjorte af forskellig art er et almindeligt syn i Norris, Hayden Valley og Mammoth Country.

Canada - British Columbia - Vancouver - By - Bjerge
Vancouver

Vancouver er kendt som en af verdens smukkeste byer med vandet på den ene side og de snedækkede bjergtinder på den anden.

 

Vancouver består af flere forskellige bydele med hver sin unikke karakter, stemning og kultur. De mange forskellige kulturer, der er repræsenteret i byen, afspejler sig også tydeligt i byens mange forskellige restauranter, som tilbyder smagsoplevelser fra hele verden.

Vancouver centrum

Midtbyen er ikke større, end at du kan gå rundt til det meste. Men vil du gemme lidt energi til de store naturoplevelser der venter forude, er der mulighed for at tage busserne eller monorailen rundt i byen. Besøg for eksempel Canada Place, historiske Gastown omkring Water Street eller det centrale Stanley Park, hvor totempæle står mellem træerne. Her kan du også leje en cykel og cykle langs vandet rundt om Stanley Park. Eller læg vejen forbi Nordvestkystindianerne på Museum of Anthropology, hvor du kan se totempæle, masker og lære mere indiansk kunst og kultur.

Grouse Mountain

Fra toppen af Grouse Mountain har du en fantastiske udsigt over byen. Du tager gondolen derop, og inkluderet i billetten er desuden indgangen til Theatre in the Sky, hvor du kan se film om Vancouver og den oprindelige befolkning. Herudover kan du opleve et skovhuggershow og brune bjørne, der holdes på sikker afstand bag et hegn.

Canada - Alberta - Jasper National Park - Rocky Mountains - Columbia glacier
Jasper National Park

Jasper National Park kommer du helt tæt på Canadas smukke natur og rige dyreliv.

 

Besøg Jasper Nationalpark og nyd udsigten til blikstille bjergsøer og himmelstræbende bjergtinder, lyden af de brusende floder og duften af skovbund i de dybe skove.

Vandreture ved Jasper

Vil du endnu tættere på naturen, så følg nogle af de mange vandrestier i parken. Eksempelvis Path of the Glacier, der er en af de smukkeste vandrestier i hele Rocky Mountains. Eller prøv kræfter med stigningerne i bjergene omkring byen som for eksempel Whistler, Pyramid Mountain eller Mount Edith Cavell.

Køreture ved Jasper

Jasper by er et godt afbræk i vildnisoplevelserne. Gaderne Patrica Street og Connaught Drive byder på souvenirbutikker, gallerier, caféer og outdoor butikker i massevis. Med Jasper by som udgangspunkt kan du tage på udflugter i nationalparken. Kør for eksempel en tur ad Maligne Lake Road, som er et af de bedste steder i Rocky Mountains at se dyrelivet fra vejkanten. Du kan med fordel tage af sted tidligt om morgenen, for der er chancerne for at møde tykhornsfår, kronhjorte, rener og bjørne allerstørst. Vel fremme ved Maligne Lake kan du leje kanoer og tage ud på egen hånd eller hop ombord på en guidet sejltur til Spirit Island.

USA - oregon - Cannon Beach,.jpeg
Det nordvestlige USA

Rejs til det USA's nordvestlige hjørne og oplev Seattle, Glacier National Park og Mount Rainier.

 

Mange overser det nordvestlige USA og Seattle, når en USA rejse skal planlægges. Men det er synd, for dette område har et væld af attraktioner at byde på.

Smukke Seattle

Seattle er uden tvivl blandt USA's smukkest beliggende storbyer, og byen byder både på fine markeder, den fremtidsagtige Space Needle og den allerførste Starbucks café. Seattles største attraktioner venter dog uden for byen. Udforsk de tempererede regnskove i Olympic National Park, oplev den mere end 4.000 meter høje aktive vulkan Mount Rainier, og få en fornemmelse for jordens enorme kræfter ved Mount St. Helens. 

Tag til rodeo

Længere mod syd i staten Oregon kan du tage til rodeo med ægte cowboys og besøge alt fra mikrobryggerier og øde Stillehavskyster til ukendte nationalparker. Flere naturoplevelser venter i staten Idaho, hvor Glacier National Park er det absolutte højdepunkt. Men Glacier er langt fra det eneste storslåede naturområde, du kan besøge på en rejse til Idaho.  

Tæt på Yellowstone og Canada

Det er oplagt at kombinere rejser til nordvestlige USA og Seattle med enten Canada eller et besøg i Yellowstone National Park

Kort

Rejsen dag for dag

Et spændende road trip i USA og Canada med imponerende nationalparker og stemning i smukke storbyer.

Dag 1: Ankomst til Seattle

Ved ankomsten til Seattle afhentes bilen i lufthavnen, og turen går til hotellet. Du kan bruge resten af dagen på at kigge nærmere på den hyggelige by. Fra det 185 meter høje vartegn Space Needle, der blev opført til Verdensudstillingen i 1962, får du det store overblik over byen og dens smukke beliggenhed. I området omkring Space Needle finder du også adskillige gode museer. Et af dem er musikmuseet Experience Music Project, hvor du blandt andet kan se udstillingen om Jimi Hendrix. Et andet seværdigt museum er Seattle Science Fiction Museum, som er det første af sin slags i verden. Intet besøg i Seattle er komplet uden et besøg på Pike Street Market, som er byens berømte fisketorv. Her synger og kaster fiskehandlerne rundt med fiskene til ære for de besøgende.

Dag 2-3: Vancouver

Allerede dagen efter du ankommer til USA, forlader du landet igen. I hvert fald for en stund. Turen går nu fra Seattle og nordpå over grænsen mod Vancouver i Canada. Vel ankommet til hotellet efter en smuk køretur kan eftermiddagen og aftenen bruges på at indsamle de første indtryk af denne smukke by. Vancouver ligger i det flade Fraser River floddelta med majestætiske bjergtoppe mod nord og havet lige uden for døren mod vest. Brug for eksempel byens hop-on hop-off bus, som har 22 stoppesteder rundt omkring i byen.

Du har hele den efterfølgende dag til at opleve og nyde Vancouver. Vancouver er en multikulturel storby bestående af mange forskellige etniske bydele med hver deres hjerte og unikke charme. Så der er rigeligt at kaste sig over. Her kan du også glæde dig til madoplevelser fra hele verden på byen mange gode restauranter.

Læg også vejen forbi Seattles berømte og altid livlige madmarked, Pike Place Market, hvor boderne bugner af friske råvarer af enhver art. Frugt- og kunstner-markedet under Granville Bridge på Granville Island er også et besøg værd. Nyd en gåtur i Stanley Park, hvor vaskebjørne, skildpadder, stinkdyr, traner og ænder holder til ved Lost Lagoon. Her får du en gratis zoologisk have midt i Vancouver, og mellem træerne gemmer sig også farvestrålende totempæle. Vi foreslår en frokost i den alternative Kitsilano-bydel eller en lækker middag på The Old Spaghetti Factory i Gastown.

Distance: ca. 250 km fra Seattle til Vancouver.

Dag 4: Kamloops

Du lægger Vancouver bag dig og begiver dig ud på en smuk køretur. Vejen følger Fraser River et stykke af vejen, og det kan varmt anbefales at gøre et stop ved Hell's Gate. Her er floden snævret ind til 36 meter, og kløften er 180 meter dyb. Langt nede er strømme stærk, og vandet suser forbi med en hastighed på otte meter i sekundet. Du kan opleve naturens kræfter på nært hold på en tur i Hell's Gate Airtram, som er en kabinelift, der tager dig med ud over Fraser Canyon. Efter en dag med mange gode naturoplevelser ankommer du sidst på dagen til Kamloops, hvor du indkvarterer dig på hotellet.

Distance: ca. 350 km fra Vancouver til Kamloops.

Dag 5: Jasper National Park

Fra Kamloops går turen nu videre mod Jasper National Park ad Yellowhead Highway. Undervejs kommer du blandt andet forbi Mount Robson, der med sine imponerende knap 4.000 meters højde, er det højeste bjerg i de canadiske Rocky Mountains. I Rocky Mountains er det ikke kun bjergene der imponerer. Også søerne er et kapitel for sig, og denne dag kan du for eksempel nyde de smukke farver ved søerne Pyramid og Maligne. Eller tag en tur ud på en af søerne i kano og nyd naturens ro og skønhed fra første parket. Denne aften overnatter du i Jasper.

Distance: ca. 400 km fra Kamloops til Jasper National Park.

Dag 6: Banff National Park

Forude venter en af turens allersmukkeste køreture; nemlig turen ad Icefields Parkway, der forbinder nationalparkerne Jasper og Banff. Icefields Parkway går gennem Eastern Main Ranges, der regnes for at være den smukkeste vejstrækning i Rocky Mountains. Derfor er det en god idé at sætte rigeligt med tid af til dagens køretur og nyde den storslåede natur, der omgiver dig. Stop for eksempel ved Athabasca-vandfaldet og Athabasca-gletsjeren, som du har mulighed for at opleve i en specialbygget bus. Glem heller ikke at lægge vejen forbi de smaragdgrønne søer Lake Louise og Moraine Lake undervejs, hvor der også er mulighed for at sejle i kano. Turen er ikke lang. Men den tager hele dagen, så først sidst på eftermiddagen er du fremme på dit hotel i Canmore, lige syd for Banff by.

Distance: ca. 200 km fra Jasper National Park til Banff National Park.

Dag 7: Calgary

Dagens køretur er en af de kortere, så tag dig bare tid til at kigge nærmere på Banff inden turen går videre mod Calgary. Start eventuelt dagen med en tidlig gåtur ned til byens golfbane, hvor kronhjorte ofte samler sig i det tidlige morgengry. Calgary var vært for vinter OL i 1988, og byen er i dag en af Canadas hurtigst voksende. I den vestlige del af byen finder du det tidligere OL-område, Winsport's Canada Olympic Park, hvor du kan prøve forskellige udendørs aktiviteter. Du kan for eksempel prøve kræfter med mountainbike, zipline eller sommer-bobslæde. Du kan også udforske Calgarys centrum, hvor du finder spændende arkitektur, et rigt kulturliv og gode restauranter. Du overnatter på dit hotel i Calgary.

Distance: ca. 100 km fra Banff National Park til Calgary.

Dag 8: Kalispell

Du lægger igen storbyen bag og kører på ny ud i Canadas storslåede og vilde natur. Fra Calgary går turen sydover til den smukke Waterton Lakes National Park, der grænser op til Glaicier National Park i Montana på den amerikanske side af grænsen. Dagens køretur byder på masser af bjerglandskaber og fantastiske udsigter, så hav kameraet klar undervejs og få de sidste spektakulære billeder af Canada, inden du krydser grænsen tilbage til USA. Dagens hotel ligger i byen Kalispell i det nordlige Montana.

Distance: ca. 500 km fra Calgary til Kalispell.

Dag 9: Yellowstone National Park

I dag venter en af turens absolutte højdepunkter; Yellowstone National Park. Nationalparken er USA's ældste, og byder på storslået natur og rig mulighed for at opleve det vilde dyreliv, som parken er så kendt for. Bisonokserne, der lever frit i hele området, er på det nærmeste blevet et symbol for Yellowstone. Men også ulve, bjørne og elge lever her. Så hold godt øje, for de store dyr indtager nemlig både veje og vejkanter. Yellowstone byder på uberørte åbne landskaber, og mere end 1.500 km vandrestier fører dig rundt i den fortryllende natur. Så der er rigeligt at give sig i kast med. Læg også vejen forbi gejseren Old Faithful, som sender kogende vand 60 meter lodret op i luften. Gejseren er et imponerende syn og parkens mest populære seværdighed. Du overnatter på et hotel i Yellowstone.

Yellowstone har rigeligt med oplevelser til adskillige dage, og det er naturligvis muligt at forlænge rejsen med yderligere dage i denne fantastiske nationalpark.

Distance: ca. 600 km fra Kalispell til Yellowstone National Park.

Dag 10: Jackson Hole

Dagens tur fra Yellowstone mod byen Jackson Hole fører dig gennem endnu en storslået nationalpark, nemlig Grand Teton. Køreturen byder på masser af flotte udsigter til Grand Teton-bjergkæden, en 65 km lang mur af forrevne og ofte snedækkede bjergtinder. Parkens højeste bjerg er et imponerende syn med sine næsten 4.200 meter. Giv dig god tid, og sæt rigeligt med tid af til at stoppe undervejs og nyde udsigten. Natten tilbringes på hotel i byen Jackson Hole, der ligger lige syd for Grand Teton National Park.

Distance: ca. 200 km fra Yellowstone til Jackson.

Dag 11: Twin Falls

Du lægger Grand Teton bag dig og kører mod Twin Falls i staten Idaho. Undervejs kommer du forbi Craters of the Moon National Monument, som er et imponerende vulkansk månelandskab, og et af de steder i USA hvor landskabet vidner mest om vulkansk aktivitet. Inden du er fremme i Twin Falls, hvor du skal overnatte, kommer du forbi Shoshone Falls. Det store vandfald er et imponerende syn, og du vil snart forstå, hvorfor det populært kaldes for vestens Niagara Falls.

Distance: ca. 400 km fra Jackson til Twin Falls.

Dag 12: Pendleton

Den første del af dagens køretur går gennem den enorme Boise National Forest mod byen Boise, der er statshovedstad i Idaho. Sidst på dagen ankommer du til Pendleton, byen hvor du skal overnatte. Pendleton er kendt for sin årlige rodeo, Pendleton Roundup Rodeo. Her stimler op mod 50.000 mennesker til byen for at deltage i den store cowboy- og rodeofest. Rodeoen afholdes hvert år i september måned.

Distance: ca. 550 km fra Twin Falls til Pendleton.

Dag 13: Yakima

Dagens køretur fører dig fra Idaho ind i staten Washington. Første stop på ruten er byen Yakima, hvor du overnatter. Byen og det omkringliggende område er kendt for landbrug, hvilket bliver tydeligt, når du kommer til Yakima Valley. Her strækker markerne sig så lagt, øjet rækker. Der dyrkes blandt andet æbler, kirsebær, pærer og abrikoser, som eksporteres til det meste af verden. Hvis I har lyst til flere oplevelser denne eftermiddag, kan I overveje at besøge Mt. Rainier National Park allerede i dag.

Distance: ca. 230 km fra Pendleton til Yakima.

Dag 14: Mt. Rainier National Park og Seattle

Brug nogle af dagens første timer på at udforske Mt. Rainier National Park, der er opkaldt efter den sne- og isklædte vulkan Mt. Rainier. Vulkanen er stadig aktiv, og tårner sig op i landskabet med sine imponerende 4.400 meter. Siden fortsættes det sidste stykke tilbage til Seattle, hvor hele eventyret begyndte to uger tidligere. Turens sidste nat er på hotel i Seattle.

Distance: ca. 270 km fra Yakima via Mt. Rainier til Seattle.

Dag 15: Afrejse fra Seattle

Nyd dine sidste timer i Seattle og gør de sidste indkøb, inden du skal mod lufthavnen. Her afleveres bilen, og turen går tilbage mod Danmark.

Dag 16: Ankomst Danmark

Du sætter fod på dansk grund efter 16 dage fyldt med gode oplevelser.

Vis alle dage

Priseksempel

16 dage fra kr. 14.800

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
Canada - British Columbia - Whistler Ziptrek - Ecotours.jpg

Zip-line bjørnetur ved Whistler

Oplev bjørne oppefra, når du bevæger dig via zip-line kabler og hængebroer over skoven ved Whistler og Blackcomb Mountain.

1 dag fra kr. 705

Canada - rafting 4.jpg

White water rafting i Banff

Tag på white water raftingtur ad Bow River gennem Horseshoe Canyon i Banff.

1 dag fra kr. 465

Canada - rafting3.jpg

Vild white water rafting i Banff

Vild white water rafting ad Kicking Horse River. Adrenalinsus og skøn natur for alle pengene.
 

1 dag fra kr. 875

Canada - Britih Columbia - Vancouver - Big bus

Vancouver hop-on hop off bus og Vancouver Lookout

Udforsk byens mange ansigter, bydele og attraktioner med et hop-on hop-off buspas og billet til Vancouver Lookout

1 dag fra kr. 335

Canada - Jasper - Heste

Ridetur ved Banff

Denne ridetur ved Banff lader dig opleve de canadiske bjerge fra hesteryg. 

2 timer fra kr. 615

canada - british columbia - vancouver skyline set fra syd med bjerge som baggrund - bredformat

Med vandfly over Vancouver

Oplev Vancouver og de smukke omgivelser fra et vandfly.

30 minutter fra kr. 730

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
Canada - Ontario - Niagara (5)_0

Toronto, Niagara Falls og Montreal

 • Storbypuls i spændende Toronto
 • Tæt på mægtige Niagara Falls 
 • Fransk kultur i Québec-provinsen
   

15 dage fra kr. 17.200

Alaska - Katami National park - bjørn

Det vestlige Canadas ikoner

 • Rejs i både bil og motorhome
 • Vancouver og Vancouver Island 
 • Imponerende Rocky Mountains
   

22 dage fra kr. 16.100

canada -alerbta - jasper - rocky mountains - maligne lake - spirit island

Den store Canada rejse

 • Niagara og fransk kultur i øst
 • Rocky Mountains i vest
 • Luksus-togrejse gennem bjergene

20 dage fra kr. 37.200

USA - Alaska - Bjoern - Grizzly.jpg

Yukon og Alaska i bil

 • Oplev uberørte vildmarker
 • Besøg charmerende små byer
 • Nyd friheden i egen bil

15 dage fra kr. 26.700

Rocky Mountains

Mountain Express Canada

 • Store oplevelser på kort tid
 • Der venter storslået natur
 • Med på ruten er også Vancouver

9 dage fra kr. 13.300

rsz_celebrity-solstice-alaska_shipexterior_tracyarmfjo-recut2

Krydstogt i Alaska fra Vancouver

 • Forkælelse på skibet Celebrity Solstice
 • Den smukke vildmark i Alaska
 • Oplevelser i Vancouver og Seattle

13 dage fra kr. 16.600

Canada - Newfoundland - St. Johns -119372104.jpeg

Kør-selv tur i Newfoundland

 • St. John’s’ farverige stejle gader
 • Sejltur mellem hvaler og isbjerge
 • Charmerende fiskerlandsbyer

15 dage fra kr. 18.300

Canada - Qubec - Montreal (4)_0.jpg

Mad og vin i Canada

 • Smag på det mangfoldige køkken
 • Landets bedste madmarkeder
 • Smag på vin hos producenterne

16 dage fra kr. 22.900

Canada - Novo Scotia - Peggys Cove

Kør-selv i Nova Scotia

 • Historie, kultur og natur 
 • Overskuelige afstande og god tid
 • Smukke nationalparker

15 dage fra kr. 16.200

cruise canada banff national park 2500x1250px

Det vestlige Canada i motorhome

 • Nyd friheden i en autocamper
 • Kom helt tæt på det rige dyreliv
 • Udforsk bjerge, søer og skove
   

20 dage fra kr. 10.100

Canada - Natur (1).jpg

Western Wonders Canada

 • Storslået kør-selv rejse
 • Indtag den imponerende natur 
 • Nyd Calgary og Vancouver
   

16 dage fra kr. 20.800

Canada - Ontario - Toronto - Sightseeing

Halifax til Toronto med tog

 • Storbyer og smuk natur
 • Uforglemmelig togrejse
 • Kultur og historie

10 dage fra kr. 15.700

canada - alberta - banff - lake minnewanka 3500x2000px

Det vestlige Canada i bil

 • Ruten er lagt og hotellerne bestilt
 • Nationalparkerne Banff og Jasper
 • Oplev Canadas rige dyreliv

22 dage fra kr. 25.500

USA - californien - highway 1 - biler_0

USA & Canada på én billet

 • Du rejser til USA og Canada
 • Få flere stop på samme flybillet
 • Fly, 3-4 overnatninger og billeje
   

14 dage fra kr. 9.275

Alaska - Katami National park - bjørn 6

Blandt bjørne og hvaler

 • Oplev Vancouver Islands dyreliv
 • Nyd Victorias storbycharme 
 • Spændende ture undervejs
   

12 dage fra kr. 26.100

RS3870_Park Car - Mt. Robson_0

I tog tværs over Canada

 • Unik togrejse fra øst til vest
 • Spektakulær natur i topklasse 
 • Smukke Vancouver
   

16 dage fra kr. 37.600

USA - Alaska - Eagle - 2 (Custom)_0

Krydstogt til Alaska og kør-selv i Canada

 • Perfekt rejse for naturelskere
 • Kør-selv i nationalparkerne
 • Slut af med et krydstogt til Alaska
   

16 dage fra kr. 21.100

Rocky Mountains 4.jpg

Canada på luksusklasse

 • Luksustoget Rocky Mountaineer
 • Albertas nationalparker i bil
 • Udforsk vildmarken
   

13 dage fra kr. 37.600

Canada - Ontario - Toronto - Sightseeing

Storbyferie i Toronto

 • God tid til at udforske storbyen
 • Du bor centralt
 • Dagstur til Niagara Falls

6 dage fra kr. 5.900

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011
Telefonen er åben hverdage kl. 9-17.

staff-dk.png