USA - Alaska - Eagle - 2 (Custom)_0

Krydstogt til Alaska og kør-selv i Canada

Tag på kør-selv ferie i Canadas nationalparker og slut af med et smukt krydstogt til Alaska - den perfekte rejse for naturelskere.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

16 dage fra kr. 21.100

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

*Denne rejse er blot ét eksempel på, hvordan et krydstogt i Alaska kan se ud. Der er mange at vælge mellem, og både skib og rute kan variere meget afhængig af afrejsedato. Find inspiration i vores rejseforslag, og tag en snak med en rejsekonsulent om dine muligheder.

Er du naturelsker, er dette den perfekte rejse for dig. Udforsk Canadas dyrerige nationalparker i bil, og sejl gennem den canadiske skærgård til Alaska på et krydstogt.

Kør-selv ferie i Canada

Bilen hentes i Edmonton, og snart er du omgivet af forrevne bjergtinder, klare søer og dybe nåleskove i nationalparkerne Jasper og Banff.

Krydstogt langs Canada og Alaskas klippekyster

Fortsæt via Kamloops til Vancouver, hvor du står til søs på et fantastisk krydstogt nordpå langs Canadas og Alaskas rå klippekyster. Kig efter bjørne, hvaler, spækhuggere og ørne, mens du sejler mellem historiske guldgraverbyer, mægtige gletsjere og barsk, uberørt natur på vej til Seward i Alaska.

Planlæg dit krydstogt

Dette rejseforslag er baseret på et krydstogt fra Vancouver til Seward. I denne retning er der afrejse om fredagen i lige uger. Der er også muligt at tage krydstogtet den modsatte vej fra Seward til Vancouver. Dette krydstogt har afrejse fredag i ulige uger. Rejseforslaget her er baseret på krydstogt med Celebrity Cruises, men krydstogtet kan også gennemføres med Royal Caribbean Cruise Line. 

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011
Telefonen er åben hverdage kl. 9-17.

staff-dk.png

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Canada - Alberta - Banff National Park - Bow Lake
Banff National Park

Oplev nogle af Canadas mest imponerende og dramatiske bjerglandskaber i Banff National Park.

 

Banff National Park er en af Canadas ældste nationalparker. Det er også en af de flotteste. Parken strækker sig over et areal, der er lidt mindre end Sjælland, men indbyder trods de enorme vidder til vandreture på egen hånd. Med vandrestier af forskellig længde og sværhedsgrad er der noget for enhver smag og kondition.

 

Højdepunkterne på mange rejser til Banff er uden tvivl Moraine Lake og Lake Louise. Særligt smukke er de, når morgensolen hæver sig over bjergene, og søerne får deres karakteristiske smaragdgrønne farve. Lake Minnewanka og Two Jake Lake er to andre seværdige søer i Banff National Park, der også byder på rå bjergtinder, brusende floder og dybe skove, hvor du kan være heldig at se bjerggeder, bjørne, elge og et væld af andre dyr mellem træerne.

Banff by og udflugter fra Banff

Banff er mest kendt for den fabelagtige natur, men også Banff by, med sine 7.000 indbyggere, er et besøg værd. Nyd nogle gode måltider på byens hyggelige restauranter og caféer, og tag et kig i byen mange butikker. Forskellige museer tilbyder desuden udstillinger om området.

Der er også mulighed for at tage på spændende dagsture fra byen. Tag for eksempel gondolen til toppen af Sulphur Mountain, rid på hesteryg i Cascade Mountains, nyd en rolig kanotur omkring Banff, eller begiv dig ud på eventyr ad de mange gode vandrestier i området nær byen.

Canada - British Columbia - Vancouver - By - Bjerge
Vancouver

Vancouver er kendt som en af verdens smukkeste byer med vandet på den ene side og de snedækkede bjergtinder på den anden.

 

Vancouver består af flere forskellige bydele med hver sin unikke karakter, stemning og kultur. De mange forskellige kulturer, der er repræsenteret i byen, afspejler sig også tydeligt i byens mange forskellige restauranter, som tilbyder smagsoplevelser fra hele verden.

Vancouver centrum

Midtbyen er ikke større, end at du kan gå rundt til det meste. Men vil du gemme lidt energi til de store naturoplevelser der venter forude, er der mulighed for at tage busserne eller monorailen rundt i byen. Besøg for eksempel Canada Place, historiske Gastown omkring Water Street eller det centrale Stanley Park, hvor totempæle står mellem træerne. Her kan du også leje en cykel og cykle langs vandet rundt om Stanley Park. Eller læg vejen forbi Nordvestkystindianerne på Museum of Anthropology, hvor du kan se totempæle, masker og lære mere indiansk kunst og kultur.

Grouse Mountain

Fra toppen af Grouse Mountain har du en fantastiske udsigt over byen. Du tager gondolen derop, og inkluderet i billetten er desuden indgangen til Theatre in the Sky, hvor du kan se film om Vancouver og den oprindelige befolkning. Herudover kan du opleve et skovhuggershow og brune bjørne, der holdes på sikker afstand bag et hegn.

USA - Alaska - Denali - National Park - Mount McKinley.jpg
Alaska h1 title

Rejs til Alaska og oplev Anchorage, nationalparker, bjørne og masser af andet dyreliv!

Alaska er en af verdens sidste ægte vildmarker, og på en rejse til Alaska er du garanteret naturoplevelser i absolut verdensklasse.

Bjørne, hvaler og masser af andre dyr

Kig efter bjørne, elge, rensdyr og et væld af andre dyr i Denali National Park, eller tag på hvalsafari fra Valdez og Seward. Oplev lange lyse sommerdage eller nordlys i Fairbanks, mens hovedbyen Anchorage byder på byliv, vandflyvere og museer om Alaskas indianere. 

Perfekt til bil og autocamper/motorhome

Du kan vælge at opleve Alaska i bil eller motorhome. Begge rejseformer giver dig friheden til at lade dig inspirere undervejs og stoppe, hvis du ser et dyr eller noget andet spændende, som skal udforskes nærmere. Rejser du i autocamper/motorhome i Alaska, kan du se frem til at campere på smukke campingpladser omgivet af naturen. Vælger du at opleve Alaska i bil, er hoteller og alt det praktiske ordnet hjemmefra, så du kan slappe af og bare nyde Alaskas smukke natur og rige dyreliv. 

Canada - Alberta - Jasper National Park - Rocky Mountains - Columbia glacier
Jasper National Park

Jasper National Park kommer du helt tæt på Canadas smukke natur og rige dyreliv.

 

Besøg Jasper Nationalpark og nyd udsigten til blikstille bjergsøer og himmelstræbende bjergtinder, lyden af de brusende floder og duften af skovbund i de dybe skove.

Vandreture ved Jasper

Vil du endnu tættere på naturen, så følg nogle af de mange vandrestier i parken. Eksempelvis Path of the Glacier, der er en af de smukkeste vandrestier i hele Rocky Mountains. Eller prøv kræfter med stigningerne i bjergene omkring byen som for eksempel Whistler, Pyramid Mountain eller Mount Edith Cavell.

Køreture ved Jasper

Jasper by er et godt afbræk i vildnisoplevelserne. Gaderne Patrica Street og Connaught Drive byder på souvenirbutikker, gallerier, caféer og outdoor butikker i massevis. Med Jasper by som udgangspunkt kan du tage på udflugter i nationalparken. Kør for eksempel en tur ad Maligne Lake Road, som er et af de bedste steder i Rocky Mountains at se dyrelivet fra vejkanten. Du kan med fordel tage af sted tidligt om morgenen, for der er chancerne for at møde tykhornsfår, kronhjorte, rener og bjørne allerstørst. Vel fremme ved Maligne Lake kan du leje kanoer og tage ud på egen hånd eller hop ombord på en guidet sejltur til Spirit Island.

Kort

Rejsen dag for dag

Tag på kør-selv ferie i Canadas nationalparker og slut af med et smukt krydstogt til Alaska - den perfekte rejse for naturelskere!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Fra Danmark flyver du til Edmonton. Her hentes bilen i lufthavnen, så du let kan køre til dit centralt beliggende hotel.

Brug resten af dagen på at hvile ud ovenpå rejsen, eller kig dig omkring i Albertas hyggelige statshovedstad, der ikke ser ret mange udenlandske turister. Edmonton er en ægte canadisk storby med glimrende shopping, gode restauranter og en udpræget stolthed omkring byens ishockyhold. Edmonton byder desuden på et rigt kulturliv og en populær musikfestival. Og så venter Canadas storslåede natur lige uden for bygrænsen.

Dag 2: Jasper National Park

Du lægger storbyen bag dig fra morgenstunden. Det første stykke vej er fladt. Men snart begynder landskaberne at rejse sig op mod Jasper National Park, og inden du ved af det, er du omgivet af høje bjerge, dybe skove og blanke søer. Dyrelivet er også rigt, og det er værd at kigge efter bjørne og elge langs vejen. Især hvis du vælger at fortsætte til Maligne Lake, som ligger en god times kørsel sydøst for Jasper by. Det er muligt at leje kanoer på Maligne Lake. Eller tag færgen, og nyd en storslået to timers sejltur til Spirit Island, der er blandt de smukkeste steder i Canada.

En anden mulighed er Whistler-bjerget sydvest for Jasper. Prøv kræfter med den otte kilometer lange og krævende vandretur til toppen, eller vælg den lette løsning og tag svævebanen. Anstrengelserne belønnes med en imponerende udsigt til dalen, Athabasca-floden og Jasper by. Stierne Path of the Glacier og Cavell Meadows syd for Jasper er også gode steder at snøre vandreskoene. Begge stier er blandt de smukkeste i Rocky Mountains og meget populære. Så der er ofte mange andre vandrer at følges med. Denne aften overnatter du i Jasper.

Distance: ca. 375 km fra Edmonton til Jasper

Dag 3: Icefield Parkway til Banff

I dag venter en af verdens smukkeste køreture, når du begiver dig ud på den 232 km lange Icefield Parkway, der snor sig mellem sneklædte bjergtinder, mægtige gletsjere og skovklædte dale mod Banff.

Stå op med solen, og begynd køreturen i det tidlige morgengry, når dyrene kæmper med morgensolen om asfalten. Stop eventuelt ved Athabasca-vandfaldet, inden du fortsætter til Athabasca-gletsjeren, som du kan udforske i en specialbygget bus.

Længere sydpå afløser det ene storslåede udsigtspunkt det andet. For eksempel Peyto Lake, hvor smeltevand fra den omkringliggende gletsjer skifter farve alt efter lyset. Naturen langs Icefield Parkway er let tilgængelig fra bilen. Men der er også rig mulighed for at strække benene med små vandreture undervejs, hvis du ønsker det.

Sørg dog for at gemme tid til de to smaragdgrønne søer Moraine Lake og Lake Louise, hvis beliggenhed mellem forrevne bjergtinder og slanke nåletræer fanger den vilde, canadiske natur på storslået vis. Du kan leje en kano ved både Moraine Lake og Lake Louise, inden turen fortsætter det sidste stykke til hotellet i den hyggelige by Banff.

Distance: ca. 275 km fra Jasper til Banff

Dag 4: Banff National Park

Du har hele dagen til at nyde Banff, der ligger omringet af dramatiske bjerge, brusende vandfald og smukke søer. Banff er i sig selv hyggelig med sine butikker, gode spisesteder og museer. For de fleste besøgende, er det dog oplevelserne uden for byen, der trækker mest. Her er masser af muligheder. Sving dig i sadlen, og rid en tur i bjergene, sejl i kano på Bow-floden, lej cykler, eller begiv dig ud på en af de mange vandrestier, som tager deres begyndelse i Banff. Du kan også tage svævebanen til toppen af Sulphur Mountain, hvorfra du belønnes med en fantastisk udsigt over de omkringliggende bjerge og dale. Længere væk indbyder Lake Minnewanka til en sejltur på søen, mens bjerggederne ofte går og græsser i vejkanten nær Two Jake Lake.

Dag 5: Kamloops

Start dagen med en tidlig gåtur på golfbanen bag Banff Springs Hotel, hvor kronhjortene ofte går og græsser, inden golfspillerne tager over. Efter morgenmaden sætter du dig atter til rette i bilen og fortsætter gennem storslåede landskaber mod Kamloops i British Colombia. Dyrelivet er lige så storslået som naturen, så hold øje med bjørne, elge og andre dyr langs vejen. Gør eventuelt stop i nationalparkerne Yoho, Glacier eller Mount Revelstoke på vejen.

Ved Mount Revelstoke er det værd at tage Meadows in the Sky Parkway, der snor sig gennem utallige hårnålesving til parkeringsområdet nær toppen af bjerget. Herfra tager en gratis bus et par måneder om året de besøgende den sidste kilometer til toppen, hvorfra der er flere gode muligheder for vandreture gennem den smukke alpine natur. Længere fremme smyger vejen sig langs Lake Shuswap på vej mod skisportsstedet Sun Peaks nær Kamloops, hvor du overnatter.

Distance: ca. 550 km fra Banff til Kamloops

Dag 6: Mod Vancouver og kysten

Det sidste stykke mod Vancouver kan køres ad to forskellige ruter. Den mest direkte rute følger hovedvej 5 gennem Merritt og Hope. Eller tag den noget længere, men flottere, vej gennem bjergene via skisportsbyen Whistler.

I Whistler kan du tage svævebanen op på en af de omkringliggende bjergtoppe, hvorfra du har en fantastisk udsigt over Canadas bjerglandskaber. På vej op og ned er der gode muligheder for at se bjørne, hjorte og andre dyr, der ynder at holde til i de åbne passager under svævebanerne. Eller besøg Garibaldi Provincial Park, hvor havørne i stort antal samler sig, når laksene kommer op ad Squamish River for at gyde og senere dø i den stenede flod.

Vel fremme i Vancouver indlogeres du på dit centralt beliggende hotel for de kommende to nætter. Herefter er det måske tid til at strække benene på en kort gåtur. Vancouvers beliggenhed mellem havet og bjergene gør den til en stærk kandidat til titlen som verdens smukkeste storby. Et godt sted at starte udforskningen er Stanley Park, der prydes af smukke totempæle.

Distance: ca. 500 km fra Kamloops til Vancouver (via Whistler)

Dag 7: Vancouver

Dagen er fri til at nyde Vancouver, hvor hele verdenen synes at være samlet på ét sted. Spis kinesisk hos Wild Rice i Chinatown og indisk på Punjab Market omkring Commercial Drive og 48th Ave. Nyd sushi i West End og vegetarisk mad på falafel-oasen Desert på Commercial Drive. Eller prøv hele Vestcanadas familierestaurant White Spot, der ligger spredt over hele Vancouver.

Vi anbefaler at du tager gondolen til Grouse Mountain, hvor der er en fantastisk udsigt over Vancouver. På toppen af bjerget er der skovhuggershow, brunbjørne i indhegning og Theatre in the Sky; en biograf med en smuk film om Vancouver og de oprindelige folk. Alt sammen er gratis, når du først har indløst billet til gondolen. En anden spændende mulighed er at køre ud til Capilano-broen eller tage færgen til Vancouver Island. En del hvaler holder desuden til i havet ud for byen, og hvalsafarier giver gode chancer for at komme tæt på havets kæmper.

Dag 8: Udsejling fra Vancouver

Nyd formiddagen i Vancouver, og aflever bilen, inden du ud på eftermiddagen går om bord på krydstogtsskibet. Kl. 16.30 lægger skibet fra kaj, og du begiver dig ud på en storslået rejse gennem den canadiske skærgård mod Alaska.

Celebrity Cruises er kendt for sine komfortable og moderne skibe, som har et væld af faciliteter. Skibet er reelt et flydende luksushotel med alt, hvad der hører sig til. Tag en dukkert i poolen, forkæl dig selv med en lækker spa-behandling, og nyd udsigten fra de store panoramadæk med en kop varm kaffe eller en kold drink fra baren. Når sulten melder sig, kan du vælge mellem otte forskellige restauranter (hvoraf de fire koster et ekstrabeløb), inden aftenen byder på hygge i de overdådige loungeområder eller måske en forestilling i skibets store teater. Med andre ord er der lagt op til en rejse med forkælelse og oplevelser for alle sanser.

Dag 9: Gennem Inside Passage

Allerede i dag får du de første indtryk af kystens storslåede landskaber, når skibet sejler ind mellem øerne og klippeskærene i den berømte Inside Passage. Forude venter dramatiske fjorde, høje bjerge og gletsjerskabte landskaber med tempereret regnskove, øde klippekyster og brusende vandfald. Dyrelivet her er rigt. Spækhuggere jager i dybet under vandoverfladen, mens verdens største koncentration af hvidhovedet havørne svæver på vindende. Så find en god plads på dækket, og nyd en af verdens smukkeste sørejser.

Dag 10: Ketchikan, Alaska

Stødt og roligt fortsætter du nordpå over grænsen til Alaska, og tidligt om morgenen kl. 7.00 lægger skibet til kaj ved byen Ketchikan. Ketchikan er berømt for sine farvestrålende totempæle og stejle gader. Tidligere var byen præget af fiskeri og skovdrift, og det er stadig muligt at opleve levn fra de hårde pionerdage i byens gader. Nogle gader er så stejle, at man har lavet trapper i stedet for veje. Ofte lægger der en del skibe i havnen, hvor vandflyvere letter mod Misty Fiords National Momument og andre fjerntliggende naturområder. Krydstogtsskibet tilbyder en række forskellige udflugter på land. Men I er naturligvis også velkommen til at udforske Ketchikans lille midtby på egen hånd.

Southeast Alaska Discovery Center giver en god introduktion til områdets natur og oprindelige befolkning, mens Tongass Historical Museum dykker dybere ned i områdets historie. Totem Heritage Center, hvor du kan opleve en fantastisk samling af mere end 100 år gamle totempæle fra Tlingit og Haida-folkene, er også et besøg værd. Flere totempæle kan opleves i Saxman Totem Park og Totem Bight State Historical Park lidt uden for byen. kl. 15.00 sejler skibet videre mod nord.

Dag 11: Icy Strait Point

Tlingit-indianerne har boet langs disse kyster i tusindvis af år, men i dag er der ikke mange tegn på menneskelig aktivitet omkring Icy Strait Point, som du når til kl. 10.00. Naturen er derimod fantastisk, og der er gode chancer for at opleve ørne og endda brune bjørne i fri natur. Kig også efter pukkelhvaler, der ofte holder til i disse farvande. Pukkelhvalen kan blive op til 15 meter lang, og har to meter lange luffer. Den virker ikke specielt sky, og ofte kan du komme ganske tæt på, når det enorme pattedyr stikker hovedet oven vande, vinker med den kæmpestore luffe og pjasker med halen. Er hvalen i det rigtige humør, kan den også finde på at springe helt ud af vandet.

Icy Strait Point er bygget omkring de historiske bygninger, hvor Hoonah Packing Company i sin tid producerede fisk på dåse. I dag er det dog naturen, der trækker. Gåture fører i alle retninger, og nær havnen findes hyggelige restauranter og et gratis museum. Du kan også opleve naturen på cykel og suse mellem trætroppene på en af verdens længste ziplines. Du har en god del af dagen til at udforske området, inden skibet kl. 20.00 fortsætter sin rejse.

Dag 12: Juneau

Hele dagen er dedikeret til Alaskas hovedstad, Juneau, hvor du kankommer kl. 7.00 om morgenen. Byen opstod under guldfeberen i 1880, og er opkaldt efter guldgraveren Joe Juneau, der sammen med makkeren Richard Harris fandt guld i området. Med deres egne ord kunne man dengang samle klumper på størrelse med ærter og bønner op fra jorden! Pionerånden kan stadig mærkes i Juneaus historiske midtby, der også byder på fine museer, gode restauranter og et udvalg af butikker.

For mange er områdets største attraktion dog den enestående natur, der venter lige uden for bygrænsen. Her ligger smukke fjord side om side med skovklædte dale og mægtige gletsjere, der bare venter på at blive udforsket. Som altid tilbyder krydstogtsskibet et væld af udflugter af forskellig art. Overvej eksempelvis et besøg ved Mendelhall-gletsjeren, hvor mægtige isklumper knækker af og falder ned i en lille sø. SKibet sejler i dag videre kl 21.00 om aftenen, så du har en god lang dag til at opleve Juneau.

Dag 13: Skagway

Kl. 7.00 om morgenen ankommer du til Skagway, som er indbegrebet af de vilde guldfeberdage. I dag har byen kun omkring 850 indbyggere. Men under guldfeberen var Skagway uden sammenligning Alaskas største by med flere end 30.000 indbyggere. At byen kunne vokse til den størrelse skyldes de store guldfund i Klondyke i det nordvestlige Canada. Det levede Skagway højt på, for byen var det oplagte landingssted for de håbefulde guldgravere og lykkejægere, som kom med skib. I kølevandet på disse fulgte handelsfolk, glædespiger og naturligvis saloonejere, der så et potentiale i den hurtigt voksende by. Inden længe var Skagway kendt som "The roughest place in the world".

Du kan høre meget mere om dette farverige kapitel i Alaskas historie på Klondike Gold Rush National Historical Park Visitor Centre og Skagway Museum. Eller besøg nogle af de historiske bygninger, der ligger spredt rundt i byen. Deriblandt Mascot Saloon, der i sin tid var én blandt 70 barer i byen. Trækker naturen mere, kan omgivelserne udforskes på adskillige vandrestier og organiserede udflugter. Kl. 16.00 sejler skibet igen.

Dag 14: Hubbard-gletsjeren

Denne morgen venter et af turens naturmæssige højdepunkter, når skibet sejler tæt forbi den mægtige Hubbard-gletsjer. Som en frossen flod flyder ismasserne fra bjergene ned mod havet, hvor store isbjerge brækker af og fortsætter rejsen til søs. Det er ikke muligt at komme i land ved gletsjeren. Men krydstogtsskibet sejler så tæt på som muligt, så du får det bedste vue af dette storslåede naturfænomen. Fra gletsjeren fortsætter du langs kysten dybere ind i Alaskas farvand.

Dag 15: Ankomst til Seward og hjemrejse

Tidligt om morgenen kl. 5.00 lægger skibet til ved Seward, hvor en bus står klar til at køre dig til Anchorage, hvor hjemrejsen begynder. Alt efter dine flytider, har du eventuelt tid til at kigge dig lidt om i byen. Eller bliv et par dage mere og nyd stemningen i Alaskas største by, der også er et godt udgangspunkt for endnu flere naturoplevelser i verdensklasse.

Dag 16: Ankomst til Danmark

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark.

Vis alle dage

Priseksempel

16 dage fra kr. 21.100

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
Canada - Alberta - Jasper - bjørneunge

Wildlife flodsafari ved Blue River

På denne tur sejler du ad Blue River kendt som Grizzly Bear Valley, hvor du kan opleve både elge, bjørne og ørne.

3 timer fra kr. 515

canada - alberta - banff - lake minnewanka 3500x2000px

Sejltur på Lake Minnewanka

Nyd en sejltur på smukke Lake Minnewanka, og oplev det rige dyreliv, både på land, til vands og i luften.
 

1 time fra kr. 330

Canada - montreal - Mont Royl_0

Guidet cykeltur i Montreal

Oplev Montreal fra sadlen på en cykel. Du kommer let omkring og mærker byens puls undervejs.

3 timer fra kr. 445

Canada - Vancouver island - campbell river.jpg

Svøm med laks i Campbell River

På denne tur får du mulighed for at svømme med laks i Campbell River, hvilket er en helt unik oplevelse. 

3 timer fra kr. 840

Canada - Ontario - 1000 Islands - sejltur

Sejltur ved The 1000 Islands i Ontario

Tag med på en times sejltur gennem området The 1000 Islands, som gemmer på både storslåede slotte og et forunderligt landskab med små grønne...

1 time fra kr. 140

Canada - vandfly.jpg

Canadas kystbjerge med vandfly

Oplev storslåede bjerglandskaber, mægtige gletsjere og smukke søer med vandfly fra Whistler.

30 minutter fra kr. 975

Canada - nova scotia - hval

Hvaltur ved Brier Island i Nova Scotia

Der venter dig en skøn oplevelse på havet ud for Brier Island, hvor du kan opleve hvaler og delfiner.

4 timer fra kr. 300

Canada - British columbia - Capilano - hængebro.jpg

Vancouver og Capilano-hængebroen

Oplev det bedste af Vancouver og se regnskoven fra oven fra Capilano-hængebroen.

5 timer fra kr. 590

Laksefiskeri

Fisketur ved Campbell River

Fisketur på Campbell River, hvor der er god mulighed for at fange laks.

4 timer fra kr. 2.335

Canada - British Columbia - Vancouver (3)

Oplev Vancouver på cykel

Oplev smukke Vancouver på den bedst tænkelige måde: På cykel med en lokal guide.

5 timer fra kr. 500

Canada - Alberta - Jasper - athabasca - Ice Explorer

Besøg Athabasca-gletsjeren

Besøg Athabasca-gletsjeren, som er en af Rocky Mountains’ mest spektakulære gletsjere.

75 minutter fra kr. 429

Canada - spekhugger.jpeg

Hvalsafari ved Campbell River

Spændende hvalsafaritur i zodiac-gummibåd med mulighed for at opleve både hvaler, søløver og delfiner.

6 timer fra kr. 1.225

Canada - British Columbia - Vancouver - Stanley Park - Totem Pole_1

Stanley Park og eventyr i regnskoven

Oplev farverige totempæle, tempererede regnskove og Capilano Canyon.

5 timer fra kr. 675

Canada - Athabasca.jpg

Flodtur på Athabasca River i Jasper

Tag på en sikker og sjov raftingtur for hele familien ad Athabasca River i Jasper National Park.

3 timer fra kr. 430

Canada - British Columbia - Victoria - The Empress Hotel

Oplev Victoria med vandflyver

Oplev smukke Victoria og de omkringliggende landskaber fra en ny vinkel om bord på et vandfly.

30 minutter fra kr. 660

Canada - Ontario - vingård

Deluxe vintur fra Niagara Falls

Området omkring Niagara-on-the-Lake byder på hyggelige vingårde og fantastiske vine.

1 dag fra kr. 645

canada - british columbia - vancouver skyline set fra syd med bjerge som baggrund - bredformat

Med vandfly over Vancouver

Oplev Vancouver og de smukke omgivelser fra et vandfly.

30 minutter fra kr. 730

Canada - Alberta - Dinosaur Provincial Park3.jpg

Dagsbillet til Tyrrell Museum

Kom tæt på dinosaurerne og andre fortidsvæsener, med en dagsbillet til Tyrrell Museum.

1 dag fra kr. 105

Canada - British Columbia - Knight Inlet Lodge - Grizzlybjørne (Custom)

Vildmarksafari på Knight Inlet Lodge

3 dages safari i vildmarken, hvor du oplever Canadas natur og dyreliv fra en flydende lodge.

3 dage fra kr. 8.600

Ridetur ved Banff - Banff Trailriders5.jpg

2 dages ridetur i Banff

Kom på dette spændende 2-dages eventyr på hesteryg, hvor du udforsker dele af Canadas uberørte natur og rige dyreliv omkring Banff National...

2 dage fra kr. 3.700

Grouse Mountain, Canada

Solnedgang over Grouse Mountain

Nyd den smukkeste solnedgang over Vancouver fra toppen af Grouse Mountain.
 

4 timer fra kr. 420

St Lawrence Market - Toronto.jpg

Sightseeing bustur i Toronto

Oplev Torontos seværdigheder med en 2-dags billet til byens sightseeingbusser med guide.
 

2 dage fra kr. 225

Canada - Quebec - guidet tur.jpg

Guidet gåtur i Old Quebec

Tag med på en to timer lang historisk gåtur gennem Old Quebec, og få hele den farverige historie om bydelens udvikling fra 1608 og frem til...

2 timer fra kr. 150

Canada - Ontario - Toronto - Sightseeing

Dagsbillet til CN Tower i Toronto

Få en fantastisk udsigt over Toronto fra toppen af det 553 meter høje CN Tower.
 

1 dag fra kr. 240

Canada - Dyr - Grizzlybjørn1

Bjørnesafari fra Campbell River

Kom tæt på Canadas grizzlybjørne på denne naturskønne bjørnesafari fra Campbell River.
 

7 timer fra kr. 2.715

Canada - British Columbia - Capilano Suspension Bridge.jpg

Gåtur ad Capilanos hængebroer

Mærk suset, når du går ad hængebroer spændt ud mellem trætoppene i Capilano Suspension Bridge Park.
 

5 timer fra kr. 260

Canada - Ontario - Algonquin Provincial Park - kano

Kanotur i Algonquin Provincial Park

Oplev den smukke Algonquin Provincial Park i kano og til fods.
 

4 timer fra kr. 420

Canada - rafting3.jpg

Vild white water rafting i Banff

Vild white water rafting ad Kicking Horse River. Adrenalinsus og skøn natur for alle pengene.
 

1 dag fra kr. 875

Canada - Ontario - Toronto - skyline - skumring_0

Cykeltur på Torontos øer

Oplev Torontos øer på cykel i skumringen, og nyd samtidig lysene fra byens smukke skyline.
 

3 timer fra kr. 555

Canada - Churchill - Lazy Bear Lodge - Isbjørn

Isbjørne-safari i Churchill

Kig efter isbjørne, hvidhvaler og nordlys fra den charmerende Lazy Bear Lodge i Churchill.
 

7 dage fra kr. 29.000

canada - british columbia - butchart gardens 2.jpg

Victoria og Butchart Gardens

Udforsk den charmerende by Victoria, og nyd blomsterpragten i smukke Butchart Gardens.
 

5 timer fra kr. 625

Victoria, Canada

Byrundtur i Victoria

Oplev Victorias rige historie og smukke omgivelser på denne guidede byrundtur i bus.
 

3 timer fra kr. 250

Canada - vancouver island - spækhugger.jpg

Hvalsafari ved Ucluelet

Oplev både gråhvaler, pukkelhvaler og spækhuggere på denne hvalsafari ud for Vancouver Islands vestkyst.

3 timer fra kr. 615

Canada - Quebec - Ottawa - War Museum

Ottawa Museum of History og War Museum

Besøg de spændende museer Ottawa Canadian History Museum og  War Museum.
 

1 dag fra kr. 130

Canada - Saskatchewan - La Reata Lodge - Cowboys_1

Udlev cowboy-drømmen på La Reata

3 dages ægte cowboy-eventyr på Canadas åbne prærie.
 

3 dage fra kr. 1.600

Knight Inlet Lodge - Canada (4).jpg

Bjørne-tur fra Telegraph Cove

Tag med på en sejltur til Knight Inlet, hvor du kan opleve bjørnene komme ned til bredden for at søge føde.
 

1 dag fra kr. 2.120

Canada - British Columbia - Whistler - Gondola2.jpg

Svævebane-eventyr i Whistler

Oplev bjerglandskaberne omkring Whistler i fugleperspektiv på det ultimative svævebane-eventyr.

2 timer fra kr. 330

Canada - Alberta - Mount Assiniboine - bjerge

Helikoptertur over Mount Assiniboine

Det bliver en halv time spækket med fantastiske udsigter, når du i helikopter flyver over Mount Assiniboine.

30 minutter fra kr. 1.820

Canada - British Columbia - dyr - plettet sæl 3_0

Snorkel og kajak fra Vancouver

Snorkel blandt sæler, besøg fuglekolonier og sejl i kajak gennem de smukke landskaber i Howe Fjord nær Vancouver.

5 timer fra kr. 685

Canada - dyr - oern_0.jpg

Gå på opdagelse i Jaspers vildmark

Spejd efter ørne, elge, kronhjorte og bjørne, mens du begiver dig ind i hjertet af Jasper National Park.

4 timer fra kr. 395

Canada - Banff (12).jpg

Guidet vandretur i Banff

En klassisk vandretur gennem Rocky Mountains, som byder på gletsjere, takkede bjergtinder og brusende floder.

1 dag fra kr. 540

Oplev Victoria på cykel

Oplev Victoria på cykel

Oplev Victoria på cykel, og nyd byens seværdigheder og særlige stemning på en anderledes måde.

3 timer fra kr. 360

Canada - Montreal - Bonsecours Market - 1_1

Guidet gåtur i Old Montreal

Tag med på en guidet gåtur gennem denne spændende bydel Old Montreal.

2 timer fra kr. 165

Canada - British Columbia - Vancouver (5)

Dinner cruise ved solnedgang

Nyd stemningen og den smukke udsigt ind over Vancouver på dette dinner cruise ved solnedgang.

3 timer fra kr. 555

Canada - vancouver island - søløve.jpg

Sejltur blandt Canadas vilde dyr

Kom tæt på Canadas vilde dyr i deres naturlige omgivelser, mens du sejler igennem smukke Discovery Passage

3 timer fra kr. 815

Middagscruise i Toronto

Middagscruise i Toronto

Nyd en lækker middag, mens du sejler langs Torontos fascinerende havnefront.

4 timer fra kr. 645

Canada - British Columbia - Whistler Ziptrek - Ecotours.jpg

Zip-line bjørnetur ved Whistler

Oplev bjørne oppefra, når du bevæger dig via zip-line kabler og hængebroer over skoven ved Whistler og Blackcomb Mountain.

1 dag fra kr. 705

Granville Island Market - Canada.jpg

Dagstur til Granville Island Market

Besøg Granville Island Market i Vancouver, der byder på hyggelige butiksgader samt et væld af lækkerier.

1 dag fra kr. 450

St Lawrence Market - Toronto.jpg

Markedstur i Toronto

Besøg det populære St. Lawrence Market, som byder på hyggelige små boder med et hav af lækkerier.

1 dag fra kr. 470

Australien - victoria - Yarra Valley - vindruer 2

Vin- og cidertur ved Montreal

Smag på de lækre vine og cider, som produceres lige uden for Montreal.

5 timer fra kr. 640

Horseshoe Falls, Niagara Falls, Canada

Bagom Niagara Falls

Kom bag om Niagara vandfaldene på denne imponerende tur til det største af faldene, Horseshoe Falls.

1 time fra kr. 140

Canada - British Columbia - Vancouver Island -April Point - Hval

Hvalsafari og Victoria

Kombiner hvalsafari ud for Vancouver med stemningsfulde Victoria på Vancouver Island.

1 dag fra kr. 1.805

canada - alberta - jasper - maligne lake - spirit island 3500x2333px

Spirit Island Cruise

Nyd en sejltur på en af Rocky Mountains’ smukkeste søer, Maligne Lake, og gør stop ved Spirit Island.

2 timer fra kr. 440

Canada - rafting 4.jpg

Rafting i Jasper National Park

Sejl i pelshandlernes fodspor på denne familievenlige raftingtur ad Athebasca-floden i Jasper National Park.

2 timer fra kr. 400

Canada - Newfoundland - Cape Spear

Guidet tur i St. John’s på Newfoundland

På denne tre timers rundtur kommer du til Canadas østligste punkt ved St. John’s i Newfoundland.

3 timer fra kr. 405

Canada - British Columbia - Vancouver - Gastown madtur

Gastronomi i Vancouvers Gastown

Glæd dig til en tre timer lang tur gennem historiske Gastown i Vancouver med masser af gastronomi undervejs.

3 timer fra kr. 860

Canada - British Columbia - Vancouver Island -April Point - Hval

Hvalsafari ved Victoria

Oplev spækhuggere, gråhvaler, sæler og meget mere på denne hvalsafari på sundet ved Victoria.
3 timer fra kr. 570

3 timer fra kr. 570

Canada - Ontario - Niagara Falls - Regnjakker

Sejltur ved Niagara Falls

Kom helt tæt på Niagara Falls’ enorme vandmasser om bord på Hornblower Niagara Cruises katamaran.

15 minutter fra kr. 185

Canada - Alberta - Jasper - athabasca - Ice Explorer

Gletsjertur og skywalk på Athabasca Glacier

Oplev Athabasca Glacier på en tur med Ice Explorer-køretøj og fra Glacier Skywalk.

75 minutter fra kr. 610

Canada - Jasper - Heste

Ridetur ved Banff

Denne ridetur ved Banff lader dig opleve de canadiske bjerge fra hesteryg. 

2 timer fra kr. 615

Canada - Quebec - Quebec City.jpg

Quebec City rundtur

Denne tur giver en god introduktion til det historiske, men samtidig moderne Quebec.

2 timer fra kr. 265

Canada - Ontario - Niagara - Helikopter_1

Helikoptertur over Niagara Falls

Flyv i helikopter over Niagara Falls vandfaldene, og nyd en sjov oplevelse med en fantastisk udsigt.

9 minutter fra kr. 745

Rocky Mountains med helikopter

Rocky Mountains med helikopter

Oplev Rocky Mountains storslåede bjerglandskaber omkring Banff fra en helikopter.

12 minutter fra kr. 830

Canada - Alberta - Calgary - Stampede

Calgary Stampede – rodeo og cowboykultur

I løbet af 2 dage oplever du det, der er kendt som ”The Greatest Outdoor Show on Earth” nemlig Calgary Stampede.
 

2 dage fra kr. 2.000

Canada - british columbia - hval - zodiac.jpg

Hvalsafari ved Vancouver

Spændende hvalsafari ud for Vancouvers kyst, hvor du oplever sæler, marsvin, søløver og spækhuggere.

4 timer fra kr. 815

Canada - Ontario - Toronto - Cykel - Guide

Cykeltur i Toronto med guide

Udforsk Toronto på cykel og oplev byens mange seværdigheder på en anderledes måde. 

4 timer fra kr. 500

canada - brown bear - bredformat 3000x1200px

Bjørnesafari i Whistler

Oplev det rige dyreliv i Whistler og Blackcomb bjergene.

3 timer fra kr. 1.170

Canada - Britih Columbia - Vancouver - Big bus

Vancouver hop-on hop off bus og Vancouver Lookout

Udforsk byens mange ansigter, bydele og attraktioner med et hop-on hop-off buspas og billet til Vancouver Lookout

1 dag fra kr. 335

Canada - Dyr - Pukkelhval (2).jpg

Hvalsafari ved Prince Rupert

Tag på en spændende hvalsafari, og kom helt tæt på de enorme hvaler ved Prince Rupert.

4 tim fra kr. 860

Canada - Alberta - Banff - Svaevebane 3.jpg

Svævebane-eventyr ved Banff

Oplev de storslåede bjerglandskaber omkring Banff med svævebane til toppen af Sulphur Mountain.

1 timer fra kr. 335

Canada - British Columbia - Knight Inlet Lodge - Grizzlybjørne (Custom)

Bjørnesafari ved Prince Rupert

Tag på en spændende bjørnesafari i båd, hvor du kommer helt tæt på Canadas grizzlybjørne.

1 dag fra kr. 1.705

Canada - British Columbia - Vancouver - Solopgang.jpg

Victoria med vandflyver fra Vancouver

Tag med vandflyver fra Vancouver til Victoria, hvor du får en hel dag til at opleve byens seværdigheder.

1 dag fra kr. 1.550

Canada - British Columbia - dyr - spækhugger 4

Hvalsafari ved St. Anthony

Tag med på uforglemmelig sejltur ved Newfoundlands nordkyst, og oplev hvaler, delfiner og andet dyreliv.

3 timer fra kr. 475

Canada - Ontario - Niagara (5)_0

Tur til Niagara Falls fra Toronto

Oplev det imponerende Niagara Falls, og besøg den hyggelige by, Niagara-on-the-Lake.

1 dag fra kr. 790

Canada - British Columbia - Vancouver Island - Bjorn (2)

Bjørnesafari ved Tofino og Ucluelet

Kom helt tæt på de charmerende sortbjørne på en spændende bjørnesafari med båd.
 

2 timer fra kr. 615

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval_0.jpg

Hvalsafari ved Tofino

Oplev både gråhvaler, pukkelhvaler og spækhuggere på denne hvalsafari ud for Vancouver Islands vestkyst.

2 timer fra kr. 615

Canada - British Columbia - Whistler - ATV (2)

Firehjulet motorcykel ved Whistler

Oplev Coast Mountains storslåede landskaber på dette guidede firehjulede motorcykel-eventyr fra Whistler.

2 timer fra kr. 940

Canada - Alberta - Banff - Sulphur Mountains - gondol

Udforsk Banff fra Calgary

Lær om geologien, urbefolkningens historie og områdets dyreliv, mens du udforsker Banff National Park.

5 timer fra kr. 1.250

Canada - British Columbia - Rocky Mountaineer 3

Oplev Canada med Rocky Mountaineer

Tag på en unik togrejse igennem Canadas bjergrige vestlige provinser med Rocky Mountaineer.

2 dage fra kr. 7.600

Canada - British Columbia - Okanagan Valley_1.jpg

Dagstur til Okanagans vinområder

Besøg Okanagans fantastiske vinområder, hvor du kommer på guidede rundture på forskellige vingårde og får lov at smage på den seneste høst.

...

1 dag fra kr. 1.030

Canada - Ontario - Niagara-on-the-lake - vin

Vintur fra Toronto

Nyd en guidet vintur fra Toronto med gode vine og dejlig mad undervejs. 

1 dag fra kr. 980

Canada - british columbia - butchart gardens.jpg

Dagstur til Victoria, Vancouver Island

Tag på dagstur til Victoria på Vancouver Island, og oplev en af Canadas mest stemningsfulde byer.

1 dag fra kr. 805

Canada - vandfly.jpg

Med vandfly langs Vestkysten

Tag med, når lokale og dagens post flyver i vandfly mellem de små byer langs Canadas vestkyst.

3 timer fra kr. 1.295

Canada - rafting 4.jpg

White water rafting i Banff

Tag på white water raftingtur ad Bow River gennem Horseshoe Canyon i Banff.

1 dag fra kr. 465

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
Canada - Ontario - Niagara (5)_0

Toronto, Niagara Falls og Montreal

 • Storbypuls i spændende Toronto
 • Tæt på mægtige Niagara Falls 
 • Fransk kultur i Québec-provinsen
   

15 dage fra kr. 17.200

Alaska - Katami National park - bjørn

Det vestlige Canadas ikoner

 • Rejs i både bil og motorhome
 • Vancouver og Vancouver Island 
 • Imponerende Rocky Mountains
   

22 dage fra kr. 16.100

canada -alerbta - jasper - rocky mountains - maligne lake - spirit island

Den store Canada rejse

 • Niagara og fransk kultur i øst
 • Rocky Mountains i vest
 • Luksus-togrejse gennem bjergene

20 dage fra kr. 37.200

USA - Alaska - Bjoern - Grizzly.jpg

Yukon og Alaska i bil

 • Oplev uberørte vildmarker
 • Besøg charmerende små byer
 • Nyd friheden i egen bil

15 dage fra kr. 26.700

Rocky Mountains

Mountain Express Canada

 • Store oplevelser på kort tid
 • Der venter storslået natur
 • Med på ruten er også Vancouver

9 dage fra kr. 13.300

rsz_celebrity-solstice-alaska_shipexterior_tracyarmfjo-recut2

Krydstogt i Alaska fra Vancouver

 • Forkælelse på skibet Celebrity Solstice
 • Den smukke vildmark i Alaska
 • Oplevelser i Vancouver og Seattle

13 dage fra kr. 16.600

Canada - Newfoundland - St. Johns -119372104.jpeg

Kør-selv tur i Newfoundland

 • St. John’s’ farverige stejle gader
 • Sejltur mellem hvaler og isbjerge
 • Charmerende fiskerlandsbyer

15 dage fra kr. 18.300

Canada - Qubec - Montreal (4)_0.jpg

Mad og vin i Canada

 • Smag på det mangfoldige køkken
 • Landets bedste madmarkeder
 • Smag på vin hos producenterne

16 dage fra kr. 22.900

Canada - Novo Scotia - Peggys Cove

Kør-selv i Nova Scotia

 • Historie, kultur og natur 
 • Overskuelige afstande og god tid
 • Smukke nationalparker

15 dage fra kr. 16.200

cruise canada banff national park 2500x1250px

Det vestlige Canada i motorhome

 • Nyd friheden i en autocamper
 • Kom helt tæt på det rige dyreliv
 • Udforsk bjerge, søer og skove
   

20 dage fra kr. 10.100

Canada - Natur (1).jpg

Western Wonders Canada

 • Storslået kør-selv rejse
 • Indtag den imponerende natur 
 • Nyd Calgary og Vancouver
   

16 dage fra kr. 20.800

Canada - Ontario - Toronto - Sightseeing

Halifax til Toronto med tog

 • Storbyer og smuk natur
 • Uforglemmelig togrejse
 • Kultur og historie

10 dage fra kr. 15.700

canada - alberta - banff - lake minnewanka 3500x2000px

Det vestlige Canada i bil

 • Ruten er lagt og hotellerne bestilt
 • Nationalparkerne Banff og Jasper
 • Oplev Canadas rige dyreliv

22 dage fra kr. 25.500

USA - californien - highway 1 - biler_0

USA & Canada på én billet

 • Du rejser til USA og Canada
 • Få flere stop på samme flybillet
 • Fly, 3-4 overnatninger og billeje
   

14 dage fra kr. 9.275

Alaska - Katami National park - bjørn 6

Blandt bjørne og hvaler

 • Oplev Vancouver Islands dyreliv
 • Nyd Victorias storbycharme 
 • Spændende ture undervejs
   

12 dage fra kr. 26.100

USA - wyoming - Yellowstone - buffalo.jpeg

Nordvestlige USA og Canada i bil

 • Road trip i USA og Canada 
 • Imponerende nationalparker
 • Nyd stemningen i storbyerne
   

16 dage fra kr. 14.800

RS3870_Park Car - Mt. Robson_0

I tog tværs over Canada

 • Unik togrejse fra øst til vest
 • Spektakulær natur i topklasse 
 • Smukke Vancouver
   

16 dage fra kr. 37.600

Rocky Mountains 4.jpg

Canada på luksusklasse

 • Luksustoget Rocky Mountaineer
 • Albertas nationalparker i bil
 • Udforsk vildmarken
   

13 dage fra kr. 37.600

Canada - Ontario - Toronto - Sightseeing

Storbyferie i Toronto

 • God tid til at udforske storbyen
 • Du bor centralt
 • Dagstur til Niagara Falls

6 dage fra kr. 5.900

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011
Telefonen er åben hverdage kl. 9-17.

staff-dk.png