NY-Australien-kangaroos_0
Gratis nat

Natur, dyreliv og vin i Australien

Kombinér fantastiske naturoplevelser med Australiens bedste vinområder. Masser af spændende udflugter inkluderet undervejs.


KAMPAGNE

Gør stop i Singapore på vejen til Australien og få en nat gratis. Læs mere her.


Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

15 dage fra kr. 27.000

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Rejsen starter i den hyggelige storby Adelaide, der er udgangspunkt for en guidet tur til det verdensberømte vinområde Barossa Valley. Fra Adelaide fortsættes i bil gennem McLaren Vale til Kangaroo Island, hvor du har rigtig god tid til at udforske den unikke natur og det rige dyreliv. Tilbage på fastlandet besøges den lille, tyske by Hahndorf i Adelaide Hills, inden turen fortsætter gennem landskaber med gamle udslukte vulkaner, mægtige huler og spredte vinområder mod Victoria.

Her besøger du The Grampians, der er et af de mest storslåede men også oversete naturområder i det sydlige Australien. Tilbage langs kysten byder Great Ocean Road på dramatiske klippeformationer, tempererede regnskove og hyggelige småbyer. Du har god tid til at nyde området med adskillige overnatninger langs kysten. Fortsæt via populære Mornington Peninsula til Melbourne, hvor du blandt andet tager på udkig efter koalaer og kænguruer sammen med en koalaforsker.

Brandene i Australien

Er du i tvivl om, hvordan brandene i Australien påvirker din rejse eller rejseplaner? Så læs mere på siden Brandene i Australien.

Kort

Rejsen dag for dag

Kombinér fantastiske naturoplevelser med Australiens bedste vinområder. Masser af spændende udflugter inkluderet undervejs.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Fra Danmark sættes kursen østpå mod Singapore.

Dag 2: Ankomst til Adelaide

Efter et flyskifte i Singapore fortsættes til Adelaide, hvor du ankommer midt på aftenen. Fra lufthavnen er der ikke langt til dit centralt beliggende hotel, hvor du kan slappe af ovenpå rejsen.

Dag 3: Dagstur til Barossa

Du får de første indtryk af Australiens smukke natur allerede i dag, når du lægger storbyen bag dig på en guidet tur til det verdensberømte vinområde Barossa Valley. Her produceres en række af Australiens bedste vine, og især rødvine på shiraz-druen og hvidvine på chardonnay og riesling herfra har gået sin sejrsgang verden over. Du får selv mulighed for at smage på herlighederne, når du besøger vinhusene TeAro Estate, prisvindende Pindarie samt Lambert Estate. Frokosten serveres på Lambert Estate og består af en lækker to-retters menu med lokale råvarer. Du kan også se frem til et besøg ved Maggie Beer’s Farm Shop, der er en lokal institution i Barossa Valley, samt udsigten fra Mengler Hill Lookout, inden turen ud på dagen går tilbage mod Adelaide.

Her er resten af dagen fri til at nyde stemningen i denne charmerende storby, der i modsætning til andre store byer i Australien ikke blev grundlagt af straffefanger men af især tyske immigranter. I dag er Adelaide en smuk by fyldt med parker, flotte anglikanske kirker og et mylder af gode spisesteder.

Dag 4: Adelaide – McLaren Vale – Kangaroo Island

Der er mulighed for flere vinoplevelser i dag, når du henter lejebilen fra morgenstunden og kører sydpå mod McLaren Vale. Området er især kendt for sine vine på shiraz, cabernet sauvignon, grenache, merlot og chardonnay. Men innovative vinhuse forsøger sig også med andre druer og blandinger. Der er mulighed for at smage på den seneste høst på områdets vingårde, inden turen fortsætter til Cape Jervis. Her ligger færgen klar til at sejle dig mod et af Australiens mest spændende naturområder; Kangaroo Island.

Kangaroo Island har været isoleret fra fastlandet længe, og det har sikret øen en ualmindelig rig og uberørt natur, der bugner af dyreliv. Med hele to nætter på Kangaroo Island og bil til rådighed, har du god tid til at udforske dette forunderlige sted i dit helt eget tempo.

Distance: ca. 190 km fra Adelaide via McLaren Vale til Kangaroo Island.

Dag 5: Kangaroo Island

Hvordan du vælger at bruge dagen er helt op til dig. Besøg eksempelvis klippeformationen Admiral Arch, hvor du også kan være heldig at se newzealandske pelssæler slikke sol på klipperne. Flere fantastiske formationer venter ved Remarkable Rocks, hvor naturen har formet klipperne til surrealistiske skulpturer. Du kan også kigge efter koalaer, kænguruer og et væld af andre dyr i Hanson Bay Wildlife Sanctuary, nyde stranden ved Pennington Bay eller bestige sandklitterne i øens lille ørken, der er kendt som Little Sahara. På Emu Ridge Eucalyptus Distillery kan du se, hvordan man udvinder og bruger eucalyptus-saft, og hos Clifford’s Honey Farm kan lære alt om øens helt særlige bier. Mulighederne er mange, og dagen er helt din egen. Natten tilbringes på Kangaroo Island.

Dag 6: Kangaroo Island – Hahndorf

Du forlader øen denne morgen. Men på vej til færgen er det værd at gøre stop ved Vivonne Bay, der er blandt de flotteste strande i Australien. Herfra er der ikke langt til Seal Bay Conservation Park, hvor de sjældne australske søløver som regel holder til.

Tilbage på fastlandet fortsætter turen forbi vinmarker mod Adelaide Hills og den hyggelige lille by Hahndorf. Dette er en af Australiens ældste og bedst bevarede tyske landsby, der fortæller historien om de mange tyske indvandrere, der koloniserede denne del af Australien. Hahndorf er et populært udflugtsmål for de lokale i Adelaide, der kommer for at nyde de historiske bygninger, hyggelige caféer og små butikker. Du har god tid til at nyde stemningen, for natten tilbringes i byen.

Distance: ca. 320 km fra Kangaroo Island til Hahndorf.

Dag 7: Hahndorf – Halls Gap

Fortsæt østpå gennem landskaber med rullende bakker til Murray Bridge. Det er værd at gøre et kort stop i byen, der ligger smukt ud til Murray River. Gamle hjuldampere og private husbåde ses af og til på floden, der snor sig 2.500 km fra De Australske Alper gennem det sydlige Australien, inden den løber ud i Lake Alexandrina ved havet.

Gradvist bliver landskaberne mere og mere øde jo længere østpå, du kommer. Dette er et område præget af gamle vulkanske landskaber og store hulesystemer. Men også af frugtbar jord, og vinområder som Limestone Coast og især Coonawarra, der er kendt for at fremtrylle nogle af landets bedste rødvine på cabernet sauvignon. Fortsæt ind i Victoria til Halls Gap, der ligger i hjertet af The Grampians. Med sine fantastiske skovklædte bjerge, storslåede udsigter, brusende vandfald og rige dyreliv er The Grampians et af de mest spektakulære naturområder i Victoria. Alligevel finder forbavsende få rejsende vej hertil. På vej mod hotellet er det værd at tage en lille omvej forbi McKenzie Falls. Herefter er resten af dagen fri til at udforske området, hvor du kan være heldig at opleve blandt andet emuer, kænguruer og kookaburras.

Distance: ca. 475 km fra Hahndorf til Halls Gap.

Dag 8: Halls Gap – Port Fairy – Port Campbell

Det er værd at stå tidligt op for at opleve morgengryet i The Grampians, inden turen fortsætter mod den charmerende fiskerlandsby Port Fairy ved kysten. Foruden at være en af landets vigtigste fiskerihavne, byder byen også på spændende butikker, gallerier og hyggelige caféer.

Fra Port Fairy kører du nu ind på Great Ocean Road, hvor havet har gnavet sig ind i klipperne og skabt en af de mest dramatiske kyststrækninger i verden. Der er mange gode stop på vejen. Eksempelvis ved London Bridge, inden du triller ind i Port Campbell, hvor du indlogeres for natten. Port Campbell er en hyggelig lille kystby omgivet af smuk natur og med hyggelige små spisesteder.

Distance: ca. 285 km fra Halls Gap via Port Fairy til Port Campbell.

Dag 9: Port Campbell – Great Ocean Road – Torquay

Flere storslåede scenerier venter i dag, når du fortsætter østpå ad Great Ocean Road. De Tolv Apostle er den mest berømte klippeformation på ruten. Men der er mange flere gode stop at gøre, og du har god tid til at nyde turen. Så sørg for at holde ind ofte, og måske gå en tur langs nogle af de fine strande. Det er også værd at udforske Great Otway National Park, der prydes af Australiens ældste fyrtårn. Blanket Bay er også et stop værd. Det samme er nationalparkens frodige tempererede regnskove med rislende vandløb og store bregner. Dyreinteresserede bør desuden gøre stop ved Conservation Ecology Centre, hvor der mulighed for at lære mere om Australiens unikke dyreliv. Dagens mål er den lille by Torquay, hvor dagen kan fuldendes med en middag med udsigt på en af restauranterne langs kysten.

Distance: ca. 200 km fra Port Campbell til Torquay.

Dag 10: Torquay – Mornington Peninsula

Med sit innovative, lokale køkken samt hyggelige udendørs spisesteder er Mornington Peninsula et populært udflugtsmål for Melbournes indbyggere. Fra hotellet kører du til Queenscliffe, hvor en kort færgetur fører dig til Sorrento. Hold øje med delfinflokke og sæler fra båden. Ved ankomsten til Sorrento har du et væld af muligheder. Besøg de lokale vingårde, smag på lokale gourmetprodukter, bad i varme kilder, eller udforsk naturen på hesteryg. En spil golf er en anden mulighed, og lyder dette en smule for aktivt, indbyder halvøens strande til afslapning i vandkanten. Mornington har noget for alle, og du har god tid til at nyde dette skønne sted.

Distance: ca. 100 km fra Torquay til Mornington Peninsula.

Dag 11: Mornington Peninsula – Melbourne

Melbourne er kun en kort køretur væk, så du kan bruge dagen på Mornington Peninsula, hvis du ønsker det. Eller kør tidligt til Melbourne og nyd dagen der. Melbourne er med rette en af Australiens mest populære storbyer. Også blandt australiere, der kommer for at nyde byens caféer, rige kulturliv og populære sportshold. Melbourne byder naturligvis også på shopping og spændende museer samt masser af storbystemning. Ved ankomsten til Melbourne afleveres bilen, hvorefter du indlogeres på dit hotel for de kommende tre nætter.

Dag 12: Kig efter koalaer med en koalaforsker

En spændende og ganske usædvanlig dagstur venter i dag, når du tidligt om morgenen bliver hentet på hotellet. Snart har du lagt storbyen bag dig og er i stedet omgivet af stenede, skovklædte landskaber, der er ideelt habitat for blandt andet kookaburras, små kænguruer og vilde koalaer. Koalaerne kan være vanskelige at spotte mellem eukalyptusbladene, men du får hjælp af en lokal koala-forsker. Guiden deler også hellere end gerne ud af sin store viden om koalaerne, og om det arbejde der bliver gjort for at redde deres truede leveområder. Du får selv mulighed for at hjælpe med at indsamle data, og en del af turens pris går til Koala Clancy Foundation, der arbejder for at sikre koalaernes levesteder. Efter en picnic-frokost, går eftermiddagen med at kigge efter kænguruer og fugle i de nærliggende åbne græssletter og skove, hvor også emuer og papegøjer holder til. Din guide er ekspert i dyrelivet, hvilket ikke blot højner chancen for at se det rige dyreliv. Du lærer også en masse om dyrene undervejs og hører om forskernes spændende arbejde i felten.

Dag 13: Melbourne på egen hånd

Dagen er fri til at nyde alle Melbournes herligheder.

Dag 14: Afrejse fra Melbourne

Nyd den sidste morgen i Melbourne, inden det er tid at køre mod lufthavnen, hvor hjemrejsen begynder.

Dag 15: Ankomst til Danmark

Efter et flyskifte i Singapore ankommer du til Danmark. Eller forlæng rejsen med oplevelser i Australien eller et par dages stop i Singapore, der byder på gastronomi, masser af seværdigheder og shopping i verdensklasse.

Vis alle dage

Priseksempel

15 dage fra kr. 27.000

Pris pr. person ved 2 voksne

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
lady elliot island beach

Tropeøer, regnskov og Great Barrier Reef i Queensland

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Lady Elliot Island og Hamilton Island
 • Fraser Island og Cape Tribulation

23 dage fra kr. 35.900

Uluru-Sunrise.jpeg

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra kr. 29.900

20171121-DJI_0740

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra kr 46.300

Solstice_Sidney_.jpg

Krydstogt i Stillehavet og Sydney

 • Sydneys seværdigheder
 • Smukke Blue Mountains
 • Stillehavet på krydstogt

18 dage fra kr. 25.200

Australien - South Australia - Gawler Ranges - Kangaluna.jpeg

Det kendte og mindre kendte

 • Oplev smukke Sydney
 • Gawler Ranges i firehjulstrækker
 • Vin, natur og dyreliv ved Perth

22 dage fra kr. 39.900

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx

New Zealand og Australien på én rejse

 • Kør-selv i New Zealand
 • Storby, strand og natur
 • Pulserende Sydney

28 dage fra kr. 30.600

NY - AUSTRALIEN - CAIRNS_0
Gratis nat

Kør-selv tur fra Sydney til Cairns

 • Frihed i egen bil
 • Storby, strand og natur
 • Great Barrier Reef

25 dage fra kr. 27.900

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Luksus Down Under

 • Oplev Australiens højdepunkter
 • Luksus krydstogt og guidede ture
 • Bo på lækre lodges undervejs

26 dage fra kr. 64.900

Afrika_Leopard_4

Sydafrika og Australien

 • Safari i Sydafrika
 • Rundrejse i Australien
 • Rigt dyreliv

21 dage fra kr. 31.900

Bali - Jimbaran - Intercontinental - Restaurant.jpg

Australien, Singapore og Bali

 • Kør-selv i Australien
 • Storbyferie i Singapore
 • Badeferie på Bali

18 dage fra kr. 19.900

New Zealand - North Island - Bay of Plenty - Udsigt_1

Krydstogt ved New Zealand og Sydney

 • Krydstogt ved New Zealand
 • Oplev fjorde og gletsjere
 • Besøg Operahuset i Sydney

20 dage fra kr. 24.900

Australien - Kimberley - Gibb River Road - Pentecost River Crossing - 67456060 (Custom)

Kimberley i firehjulstrækker

 • Ultimativt 4WD Outback-eventyr
 • Overnat på ægte kvægfarme
 • Vandfald og rigt dyreliv i Kakadu

13 dage fra kr. 24.900

Great Ocean Road_Twelve Apostles_918192-305

South Australia i autocamper

 • Nyd friheden i autocamper
 • Natur, vin og dyreliv
 • 2-dagestur til Kangaroo Island

17 dage fra kr. 16.900

Australien - Togrejser - Indian Pacific.jpg

Australien fra kyst til kyst

 • Tværs over Australien
 • Masser af dyreliv
 • Gennem outbacken med tog

15 dage fra kr. 32.900

camper
Gratis nat

Australien i camper

 • Oplev Australien i autocamper
 • Stort udvalg af autocampere
 • Find en rute der passer til dig

17 dage fra kr. 8.900

Australien - Queensland - Cape Tribulation - strand 1.jpg

Australien med guide

 • Australiens store seværdigheder
 • Rejs i en international gruppe
 • Engelsktalende rejseleder

16 dage fra kr. 45.900

Australien - Tasmanien - Hogarth Falls

Kør-selv og vandring på Tasmanien

 • Fantastisk natur på Tasmanien
 • Mad og vin i verdensklasse
 • Storbyferie i Sydney
   

16 dage fra kr. 27.900

Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock - mennesker_0

Den store Australien rejse

 • Den ultimative rejse til Australien
 • Rev, outback, storby og dyreliv
 • Masser af guidede ture undervejs

36 dage fra kr. 63.900

Australien - South Australia - Kangaroo Island - Dyr - Søløve (6)

South Australia i bil

 • Vild natur i Flinders Ranges
 • Vinsmagning i Barossa Valley
 • Kangaroo Island i egen bil

15 dage fra kr. 18.900

Australien - Queensland - Daintree National Park - Skov - Boardwalk_0

Queenslands højdepunkter i bil

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven Beach
 • Snorkling på Great Barrier Reef
   

15 dage fra kr. 22.500

Australien - New South Wales - Sydney - Skyline3

Australien, Fiji og Hongkong

 • Kør-selv fra Sydney til Melbourne
 • Tropisk badeferie på Fiji
 • Shopping i eksotiske Hongkong
   

21 dage fra kr. 26.900

Australien - Queensland - great barrier reef - freedom krydstogt

Aktiv ferie i Queensland

 • En rejse for hele familien
 • Surfing, rafting og vandflyver
 • Nyd tropiske strande og koraller

22 dage fra kr. 25.500

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Low Isles

Sommerferie i Australien

 • Safari i Kakadu
 • Snorkling ved Great Barrier Reef
 • Perfekt klima i sommerferien

17 dage fra kr. 20.500

Catseye_Beach_on_Hamilton_Island_0

Storby, paradisø og regnskov

 • Storbyliv i Sydney
 • Ø-liv og Whitehaven Beach
 • Strand og regnskov ved Cairns
   

16 dage fra kr. 32.500

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.
1.png

Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.

2.png

Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.

3.png

Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.

4.png

Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.

5.png

Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.