NY - AUSTRALIEN - CAIRNS_0
Gratis nat

Kør-selv tur fra Sydney til Cairns

På dette kør-selv eventyr fra Sydney til Cairns, oplever du vidunderlige kyststrækninger, den pulserende storby Sydney, samt en unik natur ved Fraser Island og Great Barrier Reef.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

25 dage fra kr. 27.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Dette kør-selv eventyr starter i den pulserende storby Sydney, inden du i bil begiver dig videre op ad Australiens Østkyst. I bil har du mulighed for at nyde rejsen i eget tempo og bestemmer selv hvilke steder du vil stoppe undervejs. På turen fra Sydney til Cairns kommer du forbi enestående landskaber med frodige regnskove, hvide sandstrande og en helt igennem fantastisk natur. Du har desuden mulighed for at opleve verdens største sandø Fraser Island, samt det unikke og farvestrålende koralrev Great Barrier Reef. Der er samtidig også rig mulighed for at gå på opdagelse i de små og hyggelige kystbyer undervejs, som byder på spændende historie, fascinerende kultur og populære seværdigheder.

Brandene i Australien

Er du i tvivl om, hvordan brandene i Australien påvirker din rejse eller rejseplaner? Så læs mere på siden Brandene i Australien.

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011
Telefonen er åben hverdage kl. 9-17.

staff-dk.png

Udvalgte højdepunkter

Australien - Queensland - Fraser Island
Fraser Island

Fraser Island is the world's largest sand island, and on the east coast of the island, the sandy beach stretches for miles along the sea.

FraserIsland_ANC_CrTEQ_136440.jpg
Fraser Island - Kingfisher Bay Resort

Hav god tid til at nyde verdens største sandø, Fraser Island, på denne guidede 3-dages tur med overnatning på det 4-stjernede Kingfisher Bay Resort. Du tilbringer en hel dag i selskab med en lokal ranger, der viser dig øens største attraktioner. Men der er også god tid til at slappe af i resortets lækre omgivelser og udforske øens unikke natur på egen hånd.

sydney_harbour_bridge_sunset_0
Sydney

Rejs til skønne Sydney og oplev Utzons enestående Operahus, havnefront og livsglæde.

 

Med sin fantastiske beliggenhed omkring en stor naturlig havn, er Sydney uden tvivl blandt verdens smukkeste storbyer. Men Sydney er også en ægte australsk storby med et væld af seværdigheder, glimrende shopping og nogle af Australiens bedste restauranter.

Operahuset i Sydney

Utzons berømte Operahus ligger som et skib ned til vandet i hjertet af byen. Det kan i høj grad anbefales at købe billetter til en af de mange forestillinger. Eller tag på en guidet rundvisning gennem de forskellige sale og foyer, mens du hører anekdoter fra bygningens farverige historie. Guiden vil også fortælle om de unikke, arkitektoniske detaljer, der er med til at gøre operahuset til et af de mest markante bygningsværker i det 20. århundrede.

Udforsk Sydney med færge

Små færger sejler på kryds og tværs mellem Sydneys bydele. Dette er en fantastisk måde at komme rundt på, mens I oplever byen fra forskellige vinkler. Hop eksempelvis på færgen fra Operahuset med kurs mod det folkelige shoppingområde Darling Harbour. Eller tag båden til Manly, og nyd Sydneys berømte strandliv.

Bridge Climb i Sydney

Byens bedste udsigt fås dog fra toppen af Sydney Harbour Bridge, som I kan bestige på et såkaldt Bridge Climb. Sikkerheden er naturligvis i top, og udsigten over Operahuset, havnen og midtbyens skyskrabere er intet mindre end forrygende.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - koraller
Cairns

Cairns i det nordlige Queensland er perfekt til både afslapning og oplevelser under tropiske himmelstrøg.

 

Cairns ligger i den smukke stat Queensland, hvorfra du blandt andet har nem adgang til dybe kløfter, tæt jungle og ikke mindst det fascinerende Great Barrier Reef.

Dagsture fra Cairns

Et væld af spændende dagsture udgår fra Cairns. Kig efter saltvandskrokodiller i Daintree River, og besøg Cape Tribulation, hvor koralrevet møder regnskoven. Du kan også udforske naturskønne Mossman Gorge med en aboriginal-guide, eller hoppe på den gamle jernbane, der snor sig over jungleklædte bjerge mod Kuranda. Turen tilbage til Cairns kan foregå med den 7,5 km lange svævebane, hvor du svæver lige over regnskovens trækroner. Du kan også opleve den frodige natur i Atherton Tablelands fra en luftballon. Eller besøg de forunderlige lavatunneller i Undara. Den botaniske have i udkanten af Cairns er også et besøg værd. 

Sejlture til Great Barrier Reef fra Cairns

Cairns er det perfekte udgangspunkt for sejlture til Great Barrier Reef. Vælg mellem de smukke tropeøer, der ligger i forbindelse med revet. Eller tag på en dagstur til Outer Reef. Her er du på åbent hav. Men vandet er lavt, og snorklingen er i sand verdensklasse. Der er ingen strand i selve Cairns, men strande som Palm Cove ligger lige uden for byen.

Kort

Rejsen dag for dag

På dette kør-selv eventyr fra Sydney til Cairns, oplever du vidunderlige kyststrækninger, den pulserende storby Sydney, samt en unik natur ved Fraser Island og Great Barrier Reef.

Dag 1: Afrejse Danmark

Fra Danmark flyver du mod Sydney med en mellemlanding i Østen. Du har gode muligheder for at tage nogle ekstra dages stop i f.eks. Bangkok, Singapore eller Hong Kong.

Dag 2-3: Sydney

Du ankommer til Sydney og efter indlogering på et centralt beliggende hotel, har du mulighed for at gå på opdagelse og få de første indtryk af den fascinerende storby. Hele to dage har du til rådighed i denne fantastiske by, som byder på mange spændende oplevelser. Du kan for eksempel vælge at slappe af oven på flyrejsen ved den populære strand, Bondi Beach, hvor de lokale nyder solen og surfere boltrer sig i bølgerne. Eller hvad med en afslappet gåtur forbi Operahuset med udsigt til den kendte Sydney Harbour Bridge? Mulighederne er mange i Sydney og der vil uden tvivl findes noget for enhver smag.

Dag 4: Sydney - Hunter Valley

Det er blevet tid til at afhente din lejebil og fra Sydney går turen nordpå over Harbour Bridge og videre ad Pacific Highway mod Hunter Valley. Undervejs kommer du igennem byerne Gosford og Newcastle, hvor du i Newcastle, som er Australiens sjette største by, kan nyde en enestående gåtur langs strandpromenaden i byen. Fra Newcastle går turen videre gennem Maitland, inden du når frem til Hunter Valley. Hunter Valley er kendt for sine mange vingårde og du kan med fordel udforske Australiens glimrende udvalg af vin på en vinsmagning i området.

Distance: ca. 247 km fra Sydney til Hunter Valley

Dag 5: Hunter Valley - Port Macquarie

Du tager afsked med Hunter Valley og begiver dig igen mod Newcastle, inden du laver en kovending mod nord ad Pacific Highway. Port Macquarie ligger som en idyllisk kystby ved Hastings River og det Tasmanske hav, og du har resten af dagen til at besøge en af de mange glimrende restauranter, forkæle dig selv med en lokal spabehandling eller slappe af ved den fantastiske sandstrand, hvor du med lidt held har mulighed for at spotte delfiner svømme rundt i havet.

Distance: ca. 339 km fra Hunter Valley til Port Macquarie

Dag 6: Port Macquarie - Byron Bay

Turen går i dag nordpå mod Byron Bay, hvor du undervejs passerer solkystens hovedstad, Coffs Harbour, samt kystbyen Woolgoolga. Byron Bay er kendt for sine vidunderlige sandstrande, hvor du med fordel kan surfe, svømme eller nyde en afslappet gåtur i de fantastiske omgivelser. I nærheden af Byron Bay ligger Cape Byron, som er det østligste punkt på Australiens kyst, hvor du desuden kan opleve Australiens mest kraftfulde fyrtårn

Distance: ca. 396 km fra Port Macquarie til Byron Bay

Dag 7: Byron Bay - Gold Coast

En kortere køretur venter, når du i dag bevæger dig videre op ad Pacific Highway mod den charmerende by Gold Coast. Du har god tid til at holde stop ved en af de mange kystbyer undervejs, som f.eks. Hastings Point eller Kingscliff, hvor du kan nyde et lækkert måltid i ro og mag, inden du passerer grænsen til Queensland og ankommer til Gold Coast.

Dag 8: Gold Coast

Hele dagen er fri til at udforske Gold Coast og de fantastiske omgivelser. Du kan med fordel lufte kreditkortet på Cavill Avenue, inden du besøger det verdenskendte Surfers Paradise, hvor du kan slappe af i solen eller nyde en svømmetur i det azurblå hav. Du vil bestemt ikke komme til at kede dig og med de mange barer og restauranter i gaderne, er der gode muligheder for at afslutte dagen med et lækkert måltid mad.

Dag 9: Gold Coast - Brisbane

Du begiver dig i dag ud på Pacific Motorway på vejen mod Queenslands hovedstad Brisbane. Du kan med fordel køre tidligt om morgenen, så du har god tid til at besøge Queensland Museum, de mange spændende butikker i Queen Street Mall eller slentre en tur langs South Banks og udforske de mange hyggelige markeder.

Distance: ca. 81 km fra Gold Coast til Brisbane

Dag 10: Brisbane - Noosa

Dit eventyr fortsætter i dag til Noosa på Sunshine Coast. Undervejs kan du lægge vejen forbi Australia Zoo, hvor du kan opleve en bid af Australiens vilde dyreliv, inden turen går videre til den rolige kystby Noosa, hvor du har resten af dagen til at udforske området.

Distance: ca. 141 km fra Brisbane til Noosa

Dag 11: Noosa - Fraser Island

I dag venter der unikke naturoplevelser, når du kører mod River Heads hvor en katamaran vil transportere dig videre mod verdens største sandø, Fraser Island. Selvom sejlturen ikke er lang, vil det stadig føles som at komme til en helt anden verden. En stor del af øen er dækket af store bregner og tæt skov, der samtidig er hjem for en stor bestand af dingoer samt andre spændende dyr og fugle. Du har resten af dagen til at gå på opdagelse i området.

Distance: ca. 258 km fra Noosa til Fraser Island

Dag 12: Fraser Island

En hel dag har du til rådighed på Fraser Island. Besøg en af øens største seværdigheder, 75 Mile Beach, der er så lang og bred, at et fly kan lande på den. Du har samtidig mulighed for at tage med på hvalsafari eller udforske den vidunderlige natur på en vandretur i området.

Dag 13: Fraser Island - Agnes Waters

Næste morgen vil katamaranen transportere dig tilbage til River Heads, hvor du fortsætter ad Bruce Highway mod Agnes Water. Kør nordpå ad Childers Road til den historiske by, Bundaberg, som er hjemstaden for Bundaberg rom. Frodige grønne sukkerrør baner vejen til dagens destination, nemlig den maleriske by Agnes Waters, der byder på kilometer lange sandstrande og 267 solskinsdage om året.

Distance: ca. 448 km fra Fraser Island til Agnes Waters

Dag 14: Agnes Waters - Capricorn Caves

I dag kører du ind i landet, hvor du besøger Henderson Park Farm og ser, hvordan en rigtig australsk gård fungerer. Du kommer også til Boyne Island og nogle af ​​de andre små byer langs ruten, hvor du kan spise frokost. Det endelige mål i dag er de smukke kalkstenshuler Capricorn Caves, som du kan udforske til fods.

Distance: ca. 254 km fra Agnes Waters til Capricorn Caves

Dag 15: Capricorn Caves- Airlie Beach

Du fortsætter i dag ad Bruce Highway langs kysten, på vejen mod Airlie Beach. Igen fyldes landskaberne med frodige sukkerør, alt imens du passerer landbrugsbyen Mackay og dernæst ankommer til Airlie Beach, der også er kendt som porten til Whitsundays.

Distance: ca. 469 km fra Capricorn Caves til Airlie Beach

Dag 16: Airlie Beach

Hele dagen er til fri disposition i Airlie Beach, hvor du har mulighed for at gå på opdagelse i området og opleve alt hvad enestående Whitsundays har at byde på. Du kunne eventuelt tage på sejltur, og bruge dagen på en af de mange smukke øer i området. Der findes mange forskellige ruter og kombinationer af sejlture, så der findes noget for enhver smag.

Dag 17: Airlie Beach - Townsville T

Turen fortsætter nordpå gennem byen Bowen, samt de to byer Home Hill og Ayr syd for Townsville. Den moderne og tropiske by Townsville, bliver blandt de lokale, betragtet som den nordlige del af Queenslands hovedstad. Det anbefales at besøge Great Barrier Reef Wonderland, hvor du har mulighed for blandt andet at opleve verdens største koral-akvarium. Du kan bruge aftenen på en gåtur med de lokale langs havnefronten Esplanade, som også er kendt som ”The Strand”.

Distance: ca. 273 km fra Airlie Beach til Townsville

Dag 18: Townsville - Mission Beach

Fortsæt rejsen ad Queenslands betagende kyststrækning, først gennem byen Ingham, som også er kendt som ”Little Italy” og dernæst gennem byen Cardwell inden du når frem til Mission Beach. Fremme ved Mission Beach bliver du mødt af fantastiske landskaber, hvor frodige regnskove møder de vidunderlige, hvide sandstrande.

Distance: ca. 235 km fra Townsville til Mission Beach

Dag 19: Mission Beach

Du har hele dagen til rådighed i Mission Beach, hvor du blandt andet har mulighed for at udforske de forskellige markeder i byen, som finder sted den første- og tredje søndag i hver måned. Du kunne også lægge vejen forbi Paronella Park, et fantastisk spansk slot fra 1913, som har beliggenhed ved siden af et brusende, smukt vandfald.

Dag 20: Mission Beach - Cape Tribulation

Du forlader i dag Mission Beach for at tage til regnskoven og Cape Tribulation, hvor du skal overnatte.

Distance: ca. 316 km fra Mission Beach til Cape Tribulation

Dag 21: Cape Tribulation - Port Douglas

I dag sætter du retning mod Port Douglas. På vejen stopper du ved Mossman Gorge Centre og der venter også en vandretur i regnskoven ved Cape Tribulation, inden turen fortsætter til Port Douglas.

Distance: ca. 90 km fra Cape Tribulation til Port Douglas

Dag 22: Port Douglas

Du har hele dagen til at udforske enten regnskoven eller Great Barrier Reef, som ligger lige ud for kysten. Spørg din rejsekonsulent for forslag til udflugter.

Dag 23: Port Douglas - Cairns

Du begiver dig i dag tilbage mod Cairns ad den naturskønne kyst, hvor du kan forkæle dig selv med en shoppetur, en vandretur rundt om Lagunen eller tage på udflugt til den lille by Kuranda, hvor du kan opleve de lokale daglige markeder. Brug resten af dagen på at nyde området og se tilbage på en rejse fyldt med uforglemmelige oplevelser. Du har en enkelt overnatning i Cairns inden rejsen går mod Danmark.

Distance: ca. 70 km fra Port Douglas til Cairns

Dag 24: Afrejse Australien

Det er blevet tid til at tage afsked med Australien og du begiver dig mod lufthavnen hvor din hjemrejse mod Danmark begynder.

Dag 25: Ankomst Danmark

Du ankommer til Danmark.

Vis alle dage

Priseksempel

25 dage fra kr. 27.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
HotAirBalloonCairns-Cairns-DSC_9492-2-634

I luftballon ved Cairns

Få en helt unik oplevelse af det tropiske landskab på en tur i luftballon ved Cairns i det tidlige morgengry.

30 minutter fra kr 1.680

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - koraller

Heldagstur til Michaelmas Cay

Oplev sandøen Michaelmas Cay ved Great Barrier Reef om bord på en luksuskatamaran.

1 dag fra kr. 1.190

Real Aussie Adventure - Australia - Myella Farm Stay (6).jpeg

3-dages ophold på Myella Farm

Kom helt tæt på naturen og en ægte kvægfarm på dette ophold på den charmerende Myella Farm.

3 dage fra kr. 1.495

NY - AUSTRALIEN - CAIRNS - PRODIVE 2

Dykning ved Great Barrier Reef

3 dage med dykning ved Great Barrier Reef med overnatning på en båd.

3 dage fra kr. 4.100

Australien - Northern territory - Bamurru Plains - krokodille.jpg

Australia Zoo

Kom tæt på Australiens ikoniske dyreliv i TV-værten Steve Irwins Australia Zoo.
 

1 dag fra kr. 870

FraserIsland_ANC_CrTEQ_136440.jpg

Fraser Island - Kingfisher Bay Resort

Få Fraser Island ind under huden på denne guidede tur med overnatning på det 4-stjernede Kingfisher Bay Resort.

3 dage fra kr. 2.485

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven beach 4 (Custom)

Med katamaran til Whitehaven Beach

Tag på en skøn dagssejlads fra Airlie til Whitehaven Beach, der er en af verdens bedste strande.

1 dag fra kr. 1.030

Australien - Queensland - Kewarra Beach Resort & Spa - pool

5 dages rev og regnskov

Frodige regnskove, hvide sandstrande og det fantastiske koralrev, Great Barrier Reef, er højdepunkterne på denne tur.

5 dage fra kr. 7.500

Cruise Whitsundays Great Barrier Reef - snorkelling area

En dag på Great Barrier Reef

Nyd en dag på Reefworld ved Great Barrier Reef. Snorkel, oplev revet fra observationsrummet og hør præsentationer af rev-eksperter.

1 dag fra kr. 1.380

Australien - Queensland - Cape Tribulation - strand 1.jpg

Cape Trib, Mossman og Daintree

Oplev naturskønne Cape Tribulation og Mossman Gorge, mød lokale aboriginals, og se krokodiller ved Daintree River.

1 dag fra kr. 1.230

Australien - Queensland - Cairns - Centrum_0

Guidet byrundtur i Cairns

Tag på en guidet byrundtur i spændende Cairns med en dygtig guide.

4 timer fra kr. 540

Australien - Queensland - Fraser Island - Warrior on Fraser_0

Dagstur til Fraser Island fra Noosa

Oplev verdens største sandø på denne dagstur fra Noosa.

1 dag fra kr. 1.140

Australien - Queensland - great barrier reef - Silversonic Nemo (6).jpeg

Heldagstur til Great Barrier Reef

Oplev snorkling i verdensklasse på denne heldagstur til Great Barrier Reef med luksus-katamaran.

1 dag fra kr. 1.250

Australien - Northern territory - Bamurru Plains - krokodille.jpg

Besøg hos krokodillerne

Besøg Cairns' store krokodillereservat, og kom tæt på krokodiller samt spektakulære krybdyr og fuglearter.
 

1 dag fra kr. 820

Great_Sandy_National_Park_jpg_0

Great Sandy National Park

På denne halvdagstur i firehjulstrækker oplever du en af Australiens længste og mest enestående sandstrande.

5 timer fra kr. 970

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven beach 6.jpg

Vandfly til Whitehaven Beach

Se Great Barrier Reef fra luften og land på vandet ved en af verdens smukkeste strande.

1 dag fra kr. 1.640

Sailaway-VI-Low-Isles-ariel-with-glassy-1920x1263.jpg

Dagstur til Low Isles

Nyd en dag ved Great Barrier Reefs smukke, beskyttede rev Coral Cay.

1 dag fra kr. 1.120

Australien - Queensland - Great Barrier Reef -Frankland Island - havskildpadde

Dagstur til Frankland Island

Oplev tropiske Frankland Island, som byder på enestående Great Barrier Reef og et fascinerende dyreliv undervands.

1 dag fra kr. 1.110

Australien - Queensland - Lamington National Park - vandretur_3

Two Wonders in One

Upplev både regnskogen i Lamington samt världens största sandö Fraser Island.
5 dagar från 11.990 kr

5 dage fra kr. 11.990

Australien - Queensland - Noosa Everglades (Custom).jpg

Sejltur i Noosa Everglades

Oplev et af Australiens mindre kendte naturområder med båd og kano.

1 dag fra kr. 680

Papua New Guina - Coral Expedition - Dag 4 - Maclaren Harbour_1.jpeg

Ekspeditionskrydstogt ved Papua New Guinea

Udforsk ukendte tropeøer og fjerne stammesamfund om bord på et lille, komfortabelt ekspeditionsskib.

13 dage fra kr. 58.900

Australien - Queensland - Flames of the Forest - bord

Flames of the Forest

Oplev en fascinerende middag dybt inde i regnskoven, som byder på en syv-retters menu med Australske specialiteter.

5 timer fra kr. 1.250

Australien - Queensland - Brisbane.jpg

Brisbane sightseeing og sejltur

Udforsk Brisbane på en guidet udflugt gennem den charmerende by, og tag på et minikrydstogt på Brisbane River.

1 dag fra kr. 815

Australien - Queensland - Brisbane - Flod - Solnedgang.jpg

Guidad cykeltur i Brisbane

Att uppleva Brisbane från cykelsadeln är verkligen att rekommendera.
Dagstur från 720 kr

1 dag fra kr. 720

Australien - Queensland - Fraser Island - Dingo (2).jpg

Dagstur til Fraser Island i Hummer

Fra Hervey Bay går turen til verdens største sandø Fraser Island, som du skal opleve i en Hummer.

1 dag fra kr. 1.600

Australine - Queensland - Cairns - Kuranda Toget

Heldagstur til Kuranda

Lær om aboriginal-kultur og kør med historisk bjergtog og svævebane til Kuranda i regnskoven.

1 dag fra kr. 1.250

Australien - Queensland - Cape Tribulation - fra luften 2

Cape Tribulation og Daintree

Udforsk naturskønne Cape Tribulation, Mossman Gorge og Daintree River.

1 dag fra kr. 1.220

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Lizard-Island - strand 5_0.jpg

5 dages krydstogt ved revet

Snorkling i verdensklasse på Great Barrier Reef, fantastiske Lizard Island og Georgetown.

5 dage fra kr. 11.800

Australien - Queensland - great barrier reef - sandø - freedom krydstogt_0

Heldagstur til Upolu Cay og Reef

Stå til søs på en fantastisk heldagsudflugt til den smukke koralø Upolu Cay og Great Barrier Reef.

1 dag fra kr. 995

Australien - Cruise Whitsundays Great Barrier Reef - lunch on the top deck

Sov i swag på Great Barrier Reef

Oplev Great Barrier Reef fra Reefworld; en flydende platform, som ligger lige ved revet og tilbyder alverdens aktiviteter og faciliteter.

2 dage fra kr. 2.970

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - koraller

4 dages krydstogt ved revet

Oplev fantastiske tropeøer og snorkling i verdensklasse ved Great Barrier Reef fra Cairns.

4 dage fra kr. 8.990

Canada-Dyr-Pukkelhval (2) (2).jpg

Hvalsafari fra Brisbane

Kom helt tæt på pukkelhvaler og havets øvrige kæmper på denne hvalsafari fra Brisbane.

1 dag fra kr. 740

Australien - Queensland - Fraser Island

2-dages tur til Fraser Island

Fraser Island er verdens største sandø og en af Australiens mest unikke naturoplevelser.

2 dage fra kr. 2.200

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven beach lagoon 2 (Custom)_0

Whitsundays med luksusyacht

Udforsk Whitsundays paradisiske tropeøer på en luksusyacht med plads til blot seks gæster.

3 dage fra kr. 7.290

australien - Aboriginal Kunst - Boomeranger

Mød den oprindelige befolkning

Få et enestående indblik i aboriginernes kultur, og oplev den fantastiske regnskov ved Mossman Gorge.

1 dag fra kr. 1.340

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - fisk 5_0

Lær at dykke ved Great Barrier Reef

Der findes næppe et sjovere sted at tage dykkercertifikat end ved Great Barrier Reef
5 dage fra kr. 5.490

5 dage fra kr. 5.490

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven Beach 2.jpg

Dagstur til Whitehaven Beach

Tag på denne fantastiske dagstur til Whitehaven Beach fra Hamilton Island.

1 dag fra kr. 1.140

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
lady elliot island beach

Tropeøer, regnskov og Great Barrier Reef i Queensland

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Lady Elliot Island og Hamilton Island
 • Fraser Island og Cape Tribulation

23 dage fra kr. 35.900

Uluru-Sunrise.jpeg

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra kr. 29.900

20171121-DJI_0740

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra kr 46.300

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx

New Zealand og Australien på én rejse

 • Kør-selv i New Zealand
 • Storby, strand og natur
 • Pulserende Sydney

28 dage fra kr. 30.600

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Luksus Down Under

 • Oplev Australiens højdepunkter
 • Luksus krydstogt og guidede ture
 • Bo på lækre lodges undervejs

26 dage fra kr. 64.900

Afrika_Leopard_4

Sydafrika og Australien

 • Safari i Sydafrika
 • Rundrejse i Australien
 • Rigt dyreliv

21 dage fra kr. 31.900

Bali - Jimbaran - Intercontinental - Restaurant.jpg

Australien, Singapore og Bali

 • Kør-selv i Australien
 • Storbyferie i Singapore
 • Badeferie på Bali

18 dage fra kr. 19.900

koala-magasin-cover

Kænguruer og koalaer

 • Besøg det sydøstlige Australien
 • Oplev naturen på guidede ture
 • Sydney, Brisbane og Melbourne

25 dage fra kr. 37.900

camper
Gratis nat

Australien i camper

 • Oplev Australien i autocamper
 • Stort udvalg af autocampere
 • Find en rute der passer til dig

17 dage fra kr. 8.900

Australien - Queensland - Cape Tribulation - strand 1.jpg

Australien med guide

 • Australiens store seværdigheder
 • Rejs i en international gruppe
 • Engelsktalende rejseleder

16 dage fra kr. 45.900

Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock - mennesker_0

Den store Australien rejse

 • Den ultimative rejse til Australien
 • Rev, outback, storby og dyreliv
 • Masser af guidede ture undervejs

36 dage fra kr. 63.900

Australien - Queensland - Daintree National Park - Skov - Boardwalk_0

Queenslands højdepunkter i bil

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven Beach
 • Snorkling på Great Barrier Reef
   

15 dage fra kr. 22.500

Australien - Queensland - great barrier reef - freedom krydstogt

Aktiv ferie i Queensland

 • En rejse for hele familien
 • Surfing, rafting og vandflyver
 • Nyd tropiske strande og koraller

22 dage fra kr. 25.500

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Low Isles

Sommerferie i Australien

 • Safari i Kakadu
 • Snorkling ved Great Barrier Reef
 • Perfekt klima i sommerferien

17 dage fra kr. 20.500

Catseye_Beach_on_Hamilton_Island_0

Storby, paradisø og regnskov

 • Storbyliv i Sydney
 • Ø-liv og Whitehaven Beach
 • Strand og regnskov ved Cairns
   

16 dage fra kr. 32.500

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011
Telefonen er åben hverdage kl. 9-17.

staff-dk.png