Papua New Guina - Coral Expedition - Dag 4 - Maclaren Harbour_1.jpeg

Ekspeditionskrydstogt ved Papua New Guinea

Udforsk ukendte tropeøer og fjerne stammesamfund om bord på et lille, komfortabelt ekspeditionsskib.

13 dage fra kr. 58.900

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Få stednavne emmer af eventyr i samme grad som Papua New Guinea, hvis natur byder på alt fra tætte regnskove og høje bjerge til uberørte koralrev og et forunderligt dyreliv. Øens mange kulturer er mindst lige så mangfoldige. Mere end 1.000 forskellige folkeslag er registreret, hvoraf mange stadig lever en traditionel tilværelse i junglen eller på afsidesliggende småøer.

På denne rejse fra Cairns i Australien oplever du farvandet øst for Papua New Guinea om bord på et lille, eksklusivt krydstogtsskib, der kan lægge til ved de småøer og koralrev, store krydstogtskibe ikke kan. Undervejs besøger du små stammesamfund, ser aktive vulkaner, snorkler ved uberørte koralrev og sejler op ad Sepik-floden, der snor sig gennem Papua New Guineas dybe jungle.1

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011
Telefonen er åben hverdage kl. 9-17.

staff-dk.png

Dag-til-dag

Udforsk ukendte tropeøer og fjerne stammesamfund om bord på et lille, komfortabelt ekspeditionsskib.

Dag 1: Afrejse fra Cairns

Fra Cairns sættes kursen nordpå mod eventyret i Papua New Guinea. I løbet af eftermiddagen har du god tid til at lære skibet og de øvrige passagerer at kende. Coral Discoverer er et elegant og lille krydstogtsskib, der er særligt udrustet til denne type ekspeditioner. Hver af de blot 36 kahytter er komfortabelt indrettet, og fællesfaciliteterne tæller blandt andet trådløst internet, bar og et lækkert soldæk med spabad. Stemningen om bord er afslappet, og inden længe, er du på fornavn med både besætningen og de øvrige gæster.

Dag 2: Gennem Great Barrier Reef

Dagen igennem fortsætter skibet nordpå gennem Great Barrier Reef. Det er en flot sejltur, og der er rig mulighed for at nyde udsigten fra soldækket med en kølig drink i hånden. Måltiderne om bord er altid hyggelige. Alle spiser sammen, og menuen er sammensat af friske ingredienser fra de områder, du sejler igennem. Sodavand, te og kaffe er med i prisen. Det samme er øl samt husets vin til måltiderne, og øvrige drikkevarer kan købes til fornuftige priser. Efter middagen kunne aftenen afsluttes med en cocktail i baren. Nogle aftener byder skibets ekspeditionsledere på små foredrag, der forbereder dig på de eventyr, du har i vente.

Dag 3: Historiske Alotau

Det nordligste Australien har nu sluppet sit tag, og skibet er sejlet ind i Papua New Guineas farvand. Dagens mål er den lille søvnige provinshovedstad Alotau, hvor du bydes velkommen med traditionel dans, hvorefter det er tid at se byen på en guidet tur. Alotau er bedst kendt for sin rolle under Anden Verdenskrig, hvor det berømt slag i Milne Bay ud for byen blev et vendepunkt i krigen i Stillehavet. Tilbage på skibet byder kaptajnen på cocktails, mens du fortsætter mod nye, fjerne øer.

Dag 4: Vulkanske kilder og landsbyer på Fergusson Island og Dobu

Dagens første mål er den flotte ø Fergusson Island med aktive vulkaner og jungleklædte bjergskråninger. Her besøges den varme kilde Dei Dei, hvis vulkanske landskaber spiller en rolle i den lokale mytologi.

Herefter fortsættes mod øen Dobu, hvis indbyggere tidligere var del af den såkaldte Kula-ring. Kula-ringen handlede i alt sin enkelhed om at forære smykker lavet af skaller til samfund på andre øer. Der var dog meget mere end smykker på spil, og bag Kula-ringen lå et komplekst udvekslingssystem med en dyb kulturel og social betydning. På Dobu bydes du velkommen af de lokale skolebørn, der giver en opvisning af de lokale danse. Det bliver også mulighed for at snorkle i øens kilder, inden turen går tilbage til skibet.

Dag 5: Stammefolk på Trobiand-øerne I

Ikke meget har ændret sig på Trobiand-øerne i generationer, og øerne er stadig hjemsted for eksotiske, traditionelle folkeslag. Dette oplever du ved selvsyn, når skibet ligger til ved en afsidesliggende landsby på øen Kuiawa. Her bydes du velkommen på behørig vis med sang og dans af de lokale iført deres farverige traditionelle dragter. Dernæst er det tid at kigge sig rundt i landsbyen og få et indtryk af livet helt ude på kanten af verden. Fra Kuiawa fortsætter du til Kitava, hvor du også får en varm modtagelse af landsbyboere.

Dag 6: MacLaren Harbour og de dramatiske Tufi-fjordene

Lokale i traditionelle kanoer sejler skibet i møde ved ankomsten til MacLaren Harbour, og snart går turen over det turkisblå hav mod deres landsby i regnskoven. Folkeslaget her på øen er kendetegnet ved deres tunge smykker og overdådige hovedbeklædninger pyntet med farverige fjer fra junglen. Med held oplever du dette under besøget i landsbyen, hvor du også får en introduktion til den lokale kultur samt mulighed for at tage nogle meget eksotiske billeder.

Tilbage på skibet fortsættes mod en af Papua New Guineas bedst bevarede hemmeligheder: Tufi- fjordene. Her danner 25 vandfyldte kløfter dramatiske vandveje indrammet af grønklædte bjergsider. Fra soldækket har du en fantastisk udsigt over landskaberne. Men du kommer også i land og udforsker naturen på helt tæt hold. Dagen slutter med snorkling ved øens koralrev, inden skibet kaster anker for natten.

Dag 7: Historie og landsbyliv ved Buna og Sanananda

Flere dramatiske historier venter på øen Buna. Her fandt en række voldsomme slag sted mod slutningen af Anden Verdenskrig, hvilket mindes ved et monument i junglen. Du hører mere om krigen på Sanananda, hvor du besøger det lokale krigsmuseum. Men det er naturligvis ikke krig det hele, og der bliver også tid til at hilse på de lokale i landsbyen Girewo, hvor livet går sin vante stille og rolige gang.

Dag 8: Snorkling ved Fly-øerne og natur ved Lababia

Du kan roligt finde maske og snorkel frem denne morgen. For skibet ligger ud for Fly-øerne, der byder på nogle af de bedste koralrev i hele Papua New Guinea. Der er også mulighed for at dykke med skibets egen dykkerinstruktør, hvis du har lyst til at prøve det (ikke inklusiv). Foretrækker du at blive oven vande, kan du tage en tur over koralerne i landgangsfartøjet med glasbund. Eller hop i en kajak og paddel en tur langs kysten på egen hånd.

Senere besøger du det fredede naturområde Kamiali nær landsbyen Lababia. Her beskyttes både regnskov og tropiske kyster, samt koralrev ud for kysten. Det er blandt andet til glæde for de store læderskildpadder, der ligger æg på strandene. Men området er også hjem for adskillige dyre- og plantearter, der ikke findes andre steder end her.

Dag 9: Kunsthåndværk ved Dregerhafen og Tuam

Der er gode muligheder for at købe kunsthåndværk i dag. Dregerhafen er især kendt for sine skåle og pagajer skåret i træ. Mens halskæder og andre typer dekorationer lavet af hundetænder, muslingeskaller, balsa-træ og bark fra sago-palmer er populære på Taum. Kulturen på Taum er en spændende blanding af kulturerne på fastlandet og dem, man finder på Bismarck-øerne. Det oplever du ved selvsyn, når du besøger landsbyen.

Dag 10: Marked i Madang

Efter de sidste dages landsbybesøg, virker Madang som en storby med sine omkring 30.000 indbyggere. Byen blev grundlagt af tyske handelsfolk i 1884, der ønskede at etablere en handelsstation i disse farvande. De måtte dog hurtig opgive på grund af malaria og flyttede handlen videre til Rabaul. Alligevel fortsatte Madang med at vokse, og under Anden Verdenskrig blev der kæmpet hårde kampe om den. I dag har freden for længst sænket sig over byen, der ligger på en lille halvø omgivet af palme- og kardemommeplantager. Sammen med ekspeditionslederen udforsker du Madang og besøger blandt andet markedet, hvor det ofte er muligt at finde kunsthåndværk fra landsbyerne længere ind i landet.

Dag 11: Stammefolk langs Sepik-floden og vulkanske Manam Island

Store oplevelser venter i dag, når skibet sejler op ad den legendariske Sepik-flod, der snor sig dybt ind i junglen. Blandt opdagelsesrejsende har Sepik-floden altid været synonym med eventyr. Langs bredderne ligger uberørte regnskove kun afbrudt af små agerbrug og traditionelle landsbyer, hvis indbyggere værner om deres animistiske traditioner. Skibet ligger til i landsbyen Bien, hvis indbyggere er kendte for deres træskærer-arbejde. Du oplever også landsbyen og hører om livet i junglen, inden turen går tilbage mod havet og Manam Island, hvis kegleformede vulkan du tydeligt kan se fra skibet.

Dag 12: Garove Island

Vulkaner findes overalt i disse farvande. Også på Garove Island der faktisk er toppen af en udslukt vulkan, hvis ene side er kollapset. Det gør det muligt at sejle ind i det vandfyldte krater, der omgives af klippevægge næsten hele vejen rundt. Ikke mange rejsende finder vej hertil. Så du bliver budt oprigtigt velkommen, når du senere lægger til ved en af områdets traditionelle landsbyer. Her går livet sin stille gang, og selvom penge naturligvis eksisterer, lever de fleste indbyggere en selvforsynende tilværelse. Tilbage på skibet er der mulighed for en dukkert, inden kursen sættes mod Rabaul.

Dag 13: Rabaul og afrejse

Indsejlingen til Rabaul er en oplevelse i sig selv. Bugten ud for byen er i virkeligheden et gigantisk oversvømmet vulkankrater, og rundt langs kraterkanten ligger adskillige mindre aktive vulkaner, der af og til sender røg og aske højt op i luften. Helt galt gik det i 1994, da Mount Tavurvur gik i udbrud og dækkede Rabaul i vulkansk aske. Den gamle by stod ikke til at rede, og man lod den derfor ligge under asken og byggede en ny i stedet. Vel fremme ved Rabaul lægger krydstogtet til for sidste gang, og det er tid at tage afsked med besætningen og de øvrige passagerer, inden turen går tilbage til Cairns med fly.

Vis alle dage

Pris

13 dage fra kr. 58.900

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
HotAirBalloonCairns-Cairns-DSC_9492-2-634

I luftballon ved Cairns

Få en helt unik oplevelse af det tropiske landskab på en tur i luftballon ved Cairns i det tidlige morgengry.

30 minutter fra kr 1.680

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - koraller

Heldagstur til Michaelmas Cay

Oplev sandøen Michaelmas Cay ved Great Barrier Reef om bord på en luksuskatamaran.

1 dag fra kr. 1.190

Real Aussie Adventure - Australia - Myella Farm Stay (6).jpeg

3-dages ophold på Myella Farm

Kom helt tæt på naturen og en ægte kvægfarm på dette ophold på den charmerende Myella Farm.

3 dage fra kr. 1.495

NY - AUSTRALIEN - CAIRNS - PRODIVE 2

Dykning ved Great Barrier Reef

3 dage med dykning ved Great Barrier Reef med overnatning på en båd.

3 dage fra kr. 4.100

Australien - Northern territory - Bamurru Plains - krokodille.jpg

Australia Zoo

Kom tæt på Australiens ikoniske dyreliv i TV-værten Steve Irwins Australia Zoo.
 

1 dag fra kr. 870

FraserIsland_ANC_CrTEQ_136440.jpg

Fraser Island - Kingfisher Bay Resort

Få Fraser Island ind under huden på denne guidede tur med overnatning på det 4-stjernede Kingfisher Bay Resort.

3 dage fra kr. 2.485

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven beach 4 (Custom)

Med katamaran til Whitehaven Beach

Tag på en skøn dagssejlads fra Airlie til Whitehaven Beach, der er en af verdens bedste strande.

1 dag fra kr. 1.030

Australien - Queensland - Kewarra Beach Resort & Spa - pool

5 dages rev og regnskov

Frodige regnskove, hvide sandstrande og det fantastiske koralrev, Great Barrier Reef, er højdepunkterne på denne tur.

5 dage fra kr. 7.500

Cruise Whitsundays Great Barrier Reef - snorkelling area

En dag på Great Barrier Reef

Nyd en dag på Reefworld ved Great Barrier Reef. Snorkel, oplev revet fra observationsrummet og hør præsentationer af rev-eksperter.

1 dag fra kr. 1.380

Australien - Queensland - Cape Tribulation - strand 1.jpg

Cape Trib, Mossman og Daintree

Oplev naturskønne Cape Tribulation og Mossman Gorge, mød lokale aboriginals, og se krokodiller ved Daintree River.

1 dag fra kr. 1.230

Australien - Queensland - Cairns - Centrum_0

Guidet byrundtur i Cairns

Tag på en guidet byrundtur i spændende Cairns med en dygtig guide.

4 timer fra kr. 540

Australien - Queensland - Fraser Island - Warrior on Fraser_0

Dagstur til Fraser Island fra Noosa

Oplev verdens største sandø på denne dagstur fra Noosa.

1 dag fra kr. 1.140

Australien - Queensland - great barrier reef - Silversonic Nemo (6).jpeg

Heldagstur til Great Barrier Reef

Oplev snorkling i verdensklasse på denne heldagstur til Great Barrier Reef med luksus-katamaran.

1 dag fra kr. 1.250

Australien - Northern territory - Bamurru Plains - krokodille.jpg

Besøg hos krokodillerne

Besøg Cairns' store krokodillereservat, og kom tæt på krokodiller samt spektakulære krybdyr og fuglearter.
 

1 dag fra kr. 820

Great_Sandy_National_Park_jpg_0

Great Sandy National Park

På denne halvdagstur i firehjulstrækker oplever du en af Australiens længste og mest enestående sandstrande.

5 timer fra kr. 970

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven beach 6.jpg

Vandfly til Whitehaven Beach

Se Great Barrier Reef fra luften og land på vandet ved en af verdens smukkeste strande.

1 dag fra kr. 1.640

Sailaway-VI-Low-Isles-ariel-with-glassy-1920x1263.jpg

Dagstur til Low Isles

Nyd en dag ved Great Barrier Reefs smukke, beskyttede rev Coral Cay.

1 dag fra kr. 1.120

Australien - Queensland - Great Barrier Reef -Frankland Island - havskildpadde

Dagstur til Frankland Island

Oplev tropiske Frankland Island, som byder på enestående Great Barrier Reef og et fascinerende dyreliv undervands.

1 dag fra kr. 1.110

Australien - Queensland - Lamington National Park - vandretur_3

Two Wonders in One

Upplev både regnskogen i Lamington samt världens största sandö Fraser Island.
5 dagar från 11.990 kr

5 dage fra kr. 11.990

Australien - Queensland - Noosa Everglades (Custom).jpg

Sejltur i Noosa Everglades

Oplev et af Australiens mindre kendte naturområder med båd og kano.

1 dag fra kr. 680

Australien - Queensland - Flames of the Forest - bord

Flames of the Forest

Oplev en fascinerende middag dybt inde i regnskoven, som byder på en syv-retters menu med Australske specialiteter.

5 timer fra kr. 1.250

Australien - Queensland - Brisbane.jpg

Brisbane sightseeing og sejltur

Udforsk Brisbane på en guidet udflugt gennem den charmerende by, og tag på et minikrydstogt på Brisbane River.

1 dag fra kr. 815

Australien - Queensland - Brisbane - Flod - Solnedgang.jpg

Guidad cykeltur i Brisbane

Att uppleva Brisbane från cykelsadeln är verkligen att rekommendera.
Dagstur från 720 kr

1 dag fra kr. 720

Australien - Queensland - Fraser Island - Dingo (2).jpg

Dagstur til Fraser Island i Hummer

Fra Hervey Bay går turen til verdens største sandø Fraser Island, som du skal opleve i en Hummer.

1 dag fra kr. 1.600

Australine - Queensland - Cairns - Kuranda Toget

Heldagstur til Kuranda

Lær om aboriginal-kultur og kør med historisk bjergtog og svævebane til Kuranda i regnskoven.

1 dag fra kr. 1.250

Australien - Queensland - Cape Tribulation - fra luften 2

Cape Tribulation og Daintree

Udforsk naturskønne Cape Tribulation, Mossman Gorge og Daintree River.

1 dag fra kr. 1.220

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Lizard-Island - strand 5_0.jpg

5 dages krydstogt ved revet

Snorkling i verdensklasse på Great Barrier Reef, fantastiske Lizard Island og Georgetown.

5 dage fra kr. 11.800

Australien - Queensland - great barrier reef - sandø - freedom krydstogt_0

Heldagstur til Upolu Cay og Reef

Stå til søs på en fantastisk heldagsudflugt til den smukke koralø Upolu Cay og Great Barrier Reef.

1 dag fra kr. 995

Australien - Cruise Whitsundays Great Barrier Reef - lunch on the top deck

Sov i swag på Great Barrier Reef

Oplev Great Barrier Reef fra Reefworld; en flydende platform, som ligger lige ved revet og tilbyder alverdens aktiviteter og faciliteter.

2 dage fra kr. 2.970

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - koraller

4 dages krydstogt ved revet

Oplev fantastiske tropeøer og snorkling i verdensklasse ved Great Barrier Reef fra Cairns.

4 dage fra kr. 8.990

Canada-Dyr-Pukkelhval (2) (2).jpg

Hvalsafari fra Brisbane

Kom helt tæt på pukkelhvaler og havets øvrige kæmper på denne hvalsafari fra Brisbane.

1 dag fra kr. 740

Australien - Queensland - Fraser Island

2-dages tur til Fraser Island

Fraser Island er verdens største sandø og en af Australiens mest unikke naturoplevelser.

2 dage fra kr. 2.200

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven beach lagoon 2 (Custom)_0

Whitsundays med luksusyacht

Udforsk Whitsundays paradisiske tropeøer på en luksusyacht med plads til blot seks gæster.

3 dage fra kr. 7.290

australien - Aboriginal Kunst - Boomeranger

Mød den oprindelige befolkning

Få et enestående indblik i aboriginernes kultur, og oplev den fantastiske regnskov ved Mossman Gorge.

1 dag fra kr. 1.340

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - fisk 5_0

Lær at dykke ved Great Barrier Reef

Der findes næppe et sjovere sted at tage dykkercertifikat end ved Great Barrier Reef
5 dage fra kr. 5.490

5 dage fra kr. 5.490

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven Beach 2.jpg

Dagstur til Whitehaven Beach

Tag på denne fantastiske dagstur til Whitehaven Beach fra Hamilton Island.

1 dag fra kr. 1.140

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
lady elliot island beach

Tropeøer, regnskov og Great Barrier Reef i Queensland

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Lady Elliot Island og Hamilton Island
 • Fraser Island og Cape Tribulation

23 dage fra kr. 35.900

Uluru-Sunrise.jpeg

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra kr. 29.900

20171121-DJI_0740

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra kr 46.300

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx

New Zealand og Australien på én rejse

 • Kør-selv i New Zealand
 • Storby, strand og natur
 • Pulserende Sydney

28 dage fra kr. 30.600

NY - AUSTRALIEN - CAIRNS_0
Gratis nat

Kør-selv tur fra Sydney til Cairns

 • Frihed i egen bil
 • Storby, strand og natur
 • Great Barrier Reef

25 dage fra kr. 27.900

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Luksus Down Under

 • Oplev Australiens højdepunkter
 • Luksus krydstogt og guidede ture
 • Bo på lækre lodges undervejs

26 dage fra kr. 64.900

Afrika_Leopard_4

Sydafrika og Australien

 • Safari i Sydafrika
 • Rundrejse i Australien
 • Rigt dyreliv

21 dage fra kr. 31.900

Bali - Jimbaran - Intercontinental - Restaurant.jpg

Australien, Singapore og Bali

 • Kør-selv i Australien
 • Storbyferie i Singapore
 • Badeferie på Bali

18 dage fra kr. 19.900

koala-magasin-cover

Kænguruer og koalaer

 • Besøg det sydøstlige Australien
 • Oplev naturen på guidede ture
 • Sydney, Brisbane og Melbourne

25 dage fra kr. 37.900

camper
Gratis nat

Australien i camper

 • Oplev Australien i autocamper
 • Stort udvalg af autocampere
 • Find en rute der passer til dig

17 dage fra kr. 8.900

Australien - Queensland - Cape Tribulation - strand 1.jpg

Australien med guide

 • Australiens store seværdigheder
 • Rejs i en international gruppe
 • Engelsktalende rejseleder

16 dage fra kr. 45.900

Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock - mennesker_0

Den store Australien rejse

 • Den ultimative rejse til Australien
 • Rev, outback, storby og dyreliv
 • Masser af guidede ture undervejs

36 dage fra kr. 63.900

Australien - Queensland - Daintree National Park - Skov - Boardwalk_0

Queenslands højdepunkter i bil

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven Beach
 • Snorkling på Great Barrier Reef
   

15 dage fra kr. 22.500

Australien - Queensland - great barrier reef - freedom krydstogt

Aktiv ferie i Queensland

 • En rejse for hele familien
 • Surfing, rafting og vandflyver
 • Nyd tropiske strande og koraller

22 dage fra kr. 25.500

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Low Isles

Sommerferie i Australien

 • Safari i Kakadu
 • Snorkling ved Great Barrier Reef
 • Perfekt klima i sommerferien

17 dage fra kr. 20.500

Catseye_Beach_on_Hamilton_Island_0

Storby, paradisø og regnskov

 • Storbyliv i Sydney
 • Ø-liv og Whitehaven Beach
 • Strand og regnskov ved Cairns
   

16 dage fra kr. 32.500

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011
Telefonen er åben hverdage kl. 9-17.

staff-dk.png