Australien - Queensland - great barrier reef - freedom krydstogt

Aktiv ferie i Queensland

Denne rejse langs østkysten fra Cairns til Brisbane i den australske stat Queensland byder på alt fra surfing og riverrafting til tropiske strande og snorkling ved Great Barrier Reef. Det er den perfekte rejse for hele familien.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

22 dage fra kr. 25.500

Pris pr. person

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Få steder i verden er så velegnet til en aktiv ferie for hele familien som Queensland i Australien. Både voksne, teenagere og børn vil nyde de fantastiske omgivelser, og der er aktiviteter for enhver smag og alle aldre i regnskoven, ved stranden og på Great Barrier Reef.

Tropiske Cairns
Rejsen begynder i tropiske Cairns, som er det perfekte udgangspunkt for udforskning af Great Barrier Reef. Du får også mulighed for at prøver kræfter med River Rafting i Tully Gorge National Park, som ligger nogle timers kørsel syd for Cairns.

I autocamper langs Australiens østkyst
I Cairns afhenter du din autocamper og kører sydpå langs Australiens smukke østkyst. I autocamperen har du friheden til selv at bestemme ruten og tempoet, så det bliver en rejse på dine præmisser.

Ruten, som vi foreslår her, tager dig hele vejen fra Cairns til Brisbane, og undervejs venter masser af oplevelser. Blandt andet en tur i vandflyver over revet, muligheden for at snorkle blandt korallerne og ikke mindst surfundervisning i Surfers Paradise, som med garanti vil være et hit blandt familiens teenagere. Du kan også kigge efter krokodiller i regnskoven ved Daintree, sejle ud blandt smukke tropeøer i Whitsunday-øgruppen og udforske verdens største sandø, Fraser Island.

Brandene i Australien

Er du i tvivl om, hvordan brandene i Australien påvirker din rejse eller rejseplaner? Så læs mere på siden Brandene i Australien.

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011
Telefonen er åben hverdage kl. 9-17.

staff-dk.png

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Australien - Queensland - Cape Tribulation - strand 1.jpg
Cape Trib, Mossman og Daintree

Du bliver hentet i bus fra morgenstunden i Cairns og kører nordpå langs kysten mod Mossman Gorge Centre. Her bliver du budt velkommen af det lokale Kuku Yalanji-folk, der fortæller om deres urgamle kultur, inden du fortsætter ind i en af verdens ældste regnskove. Sammen med en lokalkendt guide udforsker du en smuk jungleflod, der flankeres af store kampesten og tæt vegetation. Mange fugle og andre dyr holder til langs floden, men det er i lige så høj grad landskaberne, der imponerer.

Fra Mossman Gorge fortsætter du til Cape Tribulation, der er et af de eneste steder i verden, hvor regnskov møder koralrev. Der er tid til en gåtur på stranden og til at nyde udsigten over Great Barrier Reef fra udsigtspunktet, Kulki, inden frokosten serveres i regnskovens omgivelser. Herefter fortsætter turen til Alexandra Lookout, hvor du belønnes med en fantastisk udsigt over Daintree River, Snapper Island og havet i det fjerne. Daintree River er dog først og fremmest berømt for sit dyreliv, som du oplever på en smuk sejltur ad floden. Hvilke dyr, du oplever, er naturligvis et spørgsmål om held. Men der er gode chancer for at se de store saltvandskrokodiller, der lurer i vandskorpen. Tilbage på landjorden går turen tilbage mod Cairns, hvor du ankommer først på aftenen.

Australien - Queensland - Brisbane - Skyline
Brisbane

Brisbane er det perfekte udgangspunkt for udforskning af områdets natur både til lands og til vands.

 

Brisbane er en af Australiens mest oversete storbyer. Byen ligger smukt ned til Brisbane-floden, og mellem de moderne skyskrabe gemmer sig en fin gågade, glimrende museer samt et væld af restauranter og caféer, der nyder godt af det subtropiske klima. 

Slap af ved South Bank

Når de lokale i Brisbane skal slappe af, tager de til South Bank. Det store rekreative parkområde bugner af spisesteder og små butikker, og fra den kunstige strand kan du bade i en stor lagune med udsigt mod midtbyens skyskrabere. 

Kom tæt på koalaer

I udkanten af Brisbane ligger Lone Pine Koala Sanctuary i smukke omgivelser ned til Brisbane-floden. Reservatet er det ældste af sin art i verden, og her er rig mulighed for at komme tæt på de nuttede koalaer, der desværre er mere truede, end mange tror. Reservatet er også hjem for andre ikoniske dyr såsom kænguruer, næbdyr, dingoer og tasmanske djævle. 

Fraser Island og Lamington National Park

Du skal ikke langt uden for Brisbane, før Australiens vilde natur tager over. Besøg for eksempel verdens største sandø, Fraser Island, eller udforsk Lamington National Park, hvor lave bjerge dækket af subtropisk regnskov danner livsbetingelser for et rigt dyreliv. 

Sunshine Coast

Cirka en times kørsel nord for Brisbane ligger Sunshine Coast. Et solrigt område bestående af flere charmerende badebyer med fine strande, hyggelige strandpromenader og et væld af aktiviteter. Vil du skifte storbyen ud med sol strand i et par dage, er Sunshine Coast et rigtig godt bud.  

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - koraller
Cairns

Cairns i det nordlige Queensland er perfekt til både afslapning og oplevelser under tropiske himmelstrøg.

 

Cairns ligger i den smukke stat Queensland, hvorfra du blandt andet har nem adgang til dybe kløfter, tæt jungle og ikke mindst det fascinerende Great Barrier Reef.

Dagsture fra Cairns

Et væld af spændende dagsture udgår fra Cairns. Kig efter saltvandskrokodiller i Daintree River, og besøg Cape Tribulation, hvor koralrevet møder regnskoven. Du kan også udforske naturskønne Mossman Gorge med en aboriginal-guide, eller hoppe på den gamle jernbane, der snor sig over jungleklædte bjerge mod Kuranda. Turen tilbage til Cairns kan foregå med den 7,5 km lange svævebane, hvor du svæver lige over regnskovens trækroner. Du kan også opleve den frodige natur i Atherton Tablelands fra en luftballon. Eller besøg de forunderlige lavatunneller i Undara. Den botaniske have i udkanten af Cairns er også et besøg værd. 

Sejlture til Great Barrier Reef fra Cairns

Cairns er det perfekte udgangspunkt for sejlture til Great Barrier Reef. Vælg mellem de smukke tropeøer, der ligger i forbindelse med revet. Eller tag på en dagstur til Outer Reef. Her er du på åbent hav. Men vandet er lavt, og snorklingen er i sand verdensklasse. Der er ingen strand i selve Cairns, men strande som Palm Cove ligger lige uden for byen.

Kort

Rejsen dag for dag

Denne rejse langs østkysten fra Cairns til Brisbane i den australske stat Queensland byder på alt fra surfing og riverrafting til tropiske strande og snorkling ved Great Barrier Reef. Det er den perfekte rejse for hele familien.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Afrejse fra Danmark. I flyver via Østen, hvor det også er muligt at gøre ophold nogle dage, inden rejsen går videre til Australien.

Dag 2: Mellemlanding i Østen

Der er mellemlanding i Østen og mulighed for at strække benene inden flyveturen videre mod Australien.

Dag 3: Ankomst til Cairns

Cairns er hovedbyen i det nordlige tropiske Queensland og her er nok at tage sig til - for alle i familien. Dagen i dag er fri, så I kan finde jer til rette i det australske. Find f.eks. badetøjet frem og besøg den kunstigt anlagte lagune, der ligger midt i Cairns - et skønt sted at helbrede jetlagget!

Dag 4: River rafting

Dagens adrenalin-kick får I på denne raftingtur på Tully River, der ligger i Tully Gorge National Park, et par timers kørsel syd for Cairns. Her venter fem timers udfordringer på den brusende flod sammen med erfarne guider. Turen inkluderer BBQ-frokost og transport fra/til hotellet i Cairns. En dag med fuld fart på!

Dag 5: Great Barrier Reef

Dagen tilbringes på Great Barrier Reef. Vi foreslår en tur lidt ud over det sædvanlige, hvor I besøger ikke mindre end tre forskellige steder på revet. Katamaranen, I skal sejle med, er blandt de hurtigste, der sejler fra Cairns til Great Barrier Reef og det betyder, I får hele fem timer på revet - og alligevel når tilbage til Cairns, inden det bliver mørkt. Fokus er på snorkling, så I vil få mest ud af turen, hvis I ikke har noget imod at blive våde. Og vandet er dejlig varmt! Har nogen af jer mod på mere aktion, er der et prøvedyk inkluderet i prisen.

Dag 6: Dagstur til regnskoven

Nationalparken nord for Cairns hører til et af Australiens mest uberørte regnskovsområder. På dagens guidede heldagstur kommer du bl.a. på en sejltur på Daintree River, kommer på regnskovsvandring og ser den vidunderlige Cape Tribulation Beach.

Dag 7-8: Cairns - Airlie Beach

I dag henter I camperen i Cairns. De næste dage er I på egen hånd og kan gøre, hvad I vil. Alt udstyr og forsikringer er inkluderet i prisen - det eneste I skal tænke på, er at få køleskabet fyldt op. I har to dage til at komme til Airlie Beach, hvor den næste spændende tur venter. Det er tid nok til, at I kan lave afstikkere undervejs.

Dag 9: Whitsundays

I dag har vi reserveret en tur, som I bare MÅ prøve: en tur med vandflyver til den mest kendte strand i Australien; Whitehaven Beach i øgruppen Whitsundays. Øgruppen består af 74 øer, hvoraf hovedparten af øerne er ubeboede og fredede. På denne to-timers tur flyver I først en sightseeingtur over øgruppen og får et fantastisk kig over koralrevet. Her fra luften får I faktisk det bedste indtryk af, hvor imponerende korallerne er. I lander blødt på vandet ved Whitehaven Beach og har her 1½ time til rådighed til at bade, slentre en tur langs stranden eller nyde de medbragte forfriskninger, inden turen igen går retur til Airlie Beach. Vel tilbage på landjorden, har I nu en uge på egen hånd til at finde til Burleigh, syd for Brisbane.

Vidste du...
at der er ca. 1200 km fra Airlie Beach til Burleigh. På 7 dage har du altså masser af tid til at lave stops undervejs.

Dag 10–16: Airlie Beach – Surfers Paradise

Undervejs sydpå passerer I Hervey Bay, hvilken er adgangsbyen til verdens største sandø, Fraser Island. Øen er 123 km lang og 15 km bred og har ingen egentlige veje, kun hjulspor gennem sandet. Vil man besøge øen på egen hånd, kræver det derfor, at man kører i en firehjulstrækker. Vi vil anbefale jer at tage på en heldagstur til Fraser Island.

Dag 17: Surf-undervisning i Surfers Paradise

Velankommet til Surfers Paradise venter en rigtig "Aussie-lektion": to timers surfundervisning. Man kan kun lære at surfe ved at øve sig, så efter en kort instruktion er det med at komme i vandet - og øve sig i at komme op at stå! Under hele træningen er jeres træner i vandet sammen med jer, så det både er sikkert, lærerigt - og sjovt!

Lige syd for Surfers Paradise ligger Currumbin Wildlife Sanctuary, hvor I både kan fordre kænguruer og klappe koalaer - en sjov oplevelse for hele familien.

Dag 18-20: Sufers Paradise – Brisbane

De næste dage er til rådighed til at udforske kysten syd for Brisbane - måske skal de nyfundne surfevner afprøves? Det er også i dette område, I finder de kendte temaparker som f.eks. Dreamworld, Movie World, Wet'n Wild og Sea World.

Vil I hellere lidt mere ud i naturen, kan I også lægge vejen forbi Lamington National Park, der ligger på grænsen til delstaten New South Wales. Her findes subtropisk regnskov med hundredvis af vandfald, gigantiske træer og et væld af vandrestier. Der findes mere end 200 fuglearter i området.

Camperen afleveres i Brisbane, hvor I har en enkelt overnatning inden hjemrejsen.

Dag 21: Afrejse fra Brisbane

Der er afrejse fra Brisbane mod Danmark.

Dag 22: Ankomst til Danmark

Der er ankomst til Danmark med kufferten fuld af oplevelser og minder Down Under.

Vis alle dage

Priseksempel

22 dage fra kr. 25.500

Pris pr. person

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
HotAirBalloonCairns-Cairns-DSC_9492-2-634

I luftballon ved Cairns

Få en helt unik oplevelse af det tropiske landskab på en tur i luftballon ved Cairns i det tidlige morgengry.

30 minutter fra kr 1.680

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - koraller

Heldagstur til Michaelmas Cay

Oplev sandøen Michaelmas Cay ved Great Barrier Reef om bord på en luksuskatamaran.

1 dag fra kr. 1.190

Real Aussie Adventure - Australia - Myella Farm Stay (6).jpeg

3-dages ophold på Myella Farm

Kom helt tæt på naturen og en ægte kvægfarm på dette ophold på den charmerende Myella Farm.

3 dage fra kr. 1.495

NY - AUSTRALIEN - CAIRNS - PRODIVE 2

Dykning ved Great Barrier Reef

3 dage med dykning ved Great Barrier Reef med overnatning på en båd.

3 dage fra kr. 4.100

Australien - Northern territory - Bamurru Plains - krokodille.jpg

Australia Zoo

Kom tæt på Australiens ikoniske dyreliv i TV-værten Steve Irwins Australia Zoo.
 

1 dag fra kr. 870

FraserIsland_ANC_CrTEQ_136440.jpg

Fraser Island - Kingfisher Bay Resort

Få Fraser Island ind under huden på denne guidede tur med overnatning på det 4-stjernede Kingfisher Bay Resort.

3 dage fra kr. 2.485

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven beach 4 (Custom)

Med katamaran til Whitehaven Beach

Tag på en skøn dagssejlads fra Airlie til Whitehaven Beach, der er en af verdens bedste strande.

1 dag fra kr. 1.030

Australien - Queensland - Kewarra Beach Resort & Spa - pool

5 dages rev og regnskov

Frodige regnskove, hvide sandstrande og det fantastiske koralrev, Great Barrier Reef, er højdepunkterne på denne tur.

5 dage fra kr. 7.500

Cruise Whitsundays Great Barrier Reef - snorkelling area

En dag på Great Barrier Reef

Nyd en dag på Reefworld ved Great Barrier Reef. Snorkel, oplev revet fra observationsrummet og hør præsentationer af rev-eksperter.

1 dag fra kr. 1.380

Australien - Queensland - Cape Tribulation - strand 1.jpg

Cape Trib, Mossman og Daintree

Oplev naturskønne Cape Tribulation og Mossman Gorge, mød lokale aboriginals, og se krokodiller ved Daintree River.

1 dag fra kr. 1.230

Australien - Queensland - Cairns - Centrum_0

Guidet byrundtur i Cairns

Tag på en guidet byrundtur i spændende Cairns med en dygtig guide.

4 timer fra kr. 540

Australien - Queensland - Fraser Island - Warrior on Fraser_0

Dagstur til Fraser Island fra Noosa

Oplev verdens største sandø på denne dagstur fra Noosa.

1 dag fra kr. 1.140

Australien - Queensland - great barrier reef - Silversonic Nemo (6).jpeg

Heldagstur til Great Barrier Reef

Oplev snorkling i verdensklasse på denne heldagstur til Great Barrier Reef med luksus-katamaran.

1 dag fra kr. 1.250

Australien - Northern territory - Bamurru Plains - krokodille.jpg

Besøg hos krokodillerne

Besøg Cairns' store krokodillereservat, og kom tæt på krokodiller samt spektakulære krybdyr og fuglearter.
 

1 dag fra kr. 820

Great_Sandy_National_Park_jpg_0

Great Sandy National Park

På denne halvdagstur i firehjulstrækker oplever du en af Australiens længste og mest enestående sandstrande.

5 timer fra kr. 970

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven beach 6.jpg

Vandfly til Whitehaven Beach

Se Great Barrier Reef fra luften og land på vandet ved en af verdens smukkeste strande.

1 dag fra kr. 1.640

Sailaway-VI-Low-Isles-ariel-with-glassy-1920x1263.jpg

Dagstur til Low Isles

Nyd en dag ved Great Barrier Reefs smukke, beskyttede rev Coral Cay.

1 dag fra kr. 1.120

Australien - Queensland - Great Barrier Reef -Frankland Island - havskildpadde

Dagstur til Frankland Island

Oplev tropiske Frankland Island, som byder på enestående Great Barrier Reef og et fascinerende dyreliv undervands.

1 dag fra kr. 1.110

Australien - Queensland - Lamington National Park - vandretur_3

Two Wonders in One

Upplev både regnskogen i Lamington samt världens största sandö Fraser Island.
5 dagar från 11.990 kr

5 dage fra kr. 11.990

Australien - Queensland - Noosa Everglades (Custom).jpg

Sejltur i Noosa Everglades

Oplev et af Australiens mindre kendte naturområder med båd og kano.

1 dag fra kr. 680

Papua New Guina - Coral Expedition - Dag 4 - Maclaren Harbour_1.jpeg

Ekspeditionskrydstogt ved Papua New Guinea

Udforsk ukendte tropeøer og fjerne stammesamfund om bord på et lille, komfortabelt ekspeditionsskib.

13 dage fra kr. 58.900

Australien - Queensland - Flames of the Forest - bord

Flames of the Forest

Oplev en fascinerende middag dybt inde i regnskoven, som byder på en syv-retters menu med Australske specialiteter.

5 timer fra kr. 1.250

Australien - Queensland - Brisbane.jpg

Brisbane sightseeing og sejltur

Udforsk Brisbane på en guidet udflugt gennem den charmerende by, og tag på et minikrydstogt på Brisbane River.

1 dag fra kr. 815

Australien - Queensland - Brisbane - Flod - Solnedgang.jpg

Guidad cykeltur i Brisbane

Att uppleva Brisbane från cykelsadeln är verkligen att rekommendera.
Dagstur från 720 kr

1 dag fra kr. 720

Australien - Queensland - Fraser Island - Dingo (2).jpg

Dagstur til Fraser Island i Hummer

Fra Hervey Bay går turen til verdens største sandø Fraser Island, som du skal opleve i en Hummer.

1 dag fra kr. 1.600

Australine - Queensland - Cairns - Kuranda Toget

Heldagstur til Kuranda

Lær om aboriginal-kultur og kør med historisk bjergtog og svævebane til Kuranda i regnskoven.

1 dag fra kr. 1.250

Australien - Queensland - Cape Tribulation - fra luften 2

Cape Tribulation og Daintree

Udforsk naturskønne Cape Tribulation, Mossman Gorge og Daintree River.

1 dag fra kr. 1.220

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Lizard-Island - strand 5_0.jpg

5 dages krydstogt ved revet

Snorkling i verdensklasse på Great Barrier Reef, fantastiske Lizard Island og Georgetown.

5 dage fra kr. 11.800

Australien - Queensland - great barrier reef - sandø - freedom krydstogt_0

Heldagstur til Upolu Cay og Reef

Stå til søs på en fantastisk heldagsudflugt til den smukke koralø Upolu Cay og Great Barrier Reef.

1 dag fra kr. 995

Australien - Cruise Whitsundays Great Barrier Reef - lunch on the top deck

Sov i swag på Great Barrier Reef

Oplev Great Barrier Reef fra Reefworld; en flydende platform, som ligger lige ved revet og tilbyder alverdens aktiviteter og faciliteter.

2 dage fra kr. 2.970

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - koraller

4 dages krydstogt ved revet

Oplev fantastiske tropeøer og snorkling i verdensklasse ved Great Barrier Reef fra Cairns.

4 dage fra kr. 8.990

Canada-Dyr-Pukkelhval (2) (2).jpg

Hvalsafari fra Brisbane

Kom helt tæt på pukkelhvaler og havets øvrige kæmper på denne hvalsafari fra Brisbane.

1 dag fra kr. 740

Australien - Queensland - Fraser Island

2-dages tur til Fraser Island

Fraser Island er verdens største sandø og en af Australiens mest unikke naturoplevelser.

2 dage fra kr. 2.200

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven beach lagoon 2 (Custom)_0

Whitsundays med luksusyacht

Udforsk Whitsundays paradisiske tropeøer på en luksusyacht med plads til blot seks gæster.

3 dage fra kr. 7.290

australien - Aboriginal Kunst - Boomeranger

Mød den oprindelige befolkning

Få et enestående indblik i aboriginernes kultur, og oplev den fantastiske regnskov ved Mossman Gorge.

1 dag fra kr. 1.340

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - fisk 5_0

Lær at dykke ved Great Barrier Reef

Der findes næppe et sjovere sted at tage dykkercertifikat end ved Great Barrier Reef
5 dage fra kr. 5.490

5 dage fra kr. 5.490

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven Beach 2.jpg

Dagstur til Whitehaven Beach

Tag på denne fantastiske dagstur til Whitehaven Beach fra Hamilton Island.

1 dag fra kr. 1.140

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
lady elliot island beach

Tropeøer, regnskov og Great Barrier Reef i Queensland

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Lady Elliot Island og Hamilton Island
 • Fraser Island og Cape Tribulation

23 dage fra kr. 35.900

Uluru-Sunrise.jpeg

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra kr. 29.900

20171121-DJI_0740

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra kr 46.300

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx

New Zealand og Australien på én rejse

 • Kør-selv i New Zealand
 • Storby, strand og natur
 • Pulserende Sydney

28 dage fra kr. 30.600

NY - AUSTRALIEN - CAIRNS_0
Gratis nat

Kør-selv tur fra Sydney til Cairns

 • Frihed i egen bil
 • Storby, strand og natur
 • Great Barrier Reef

25 dage fra kr. 27.900

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Luksus Down Under

 • Oplev Australiens højdepunkter
 • Luksus krydstogt og guidede ture
 • Bo på lækre lodges undervejs

26 dage fra kr. 64.900

Afrika_Leopard_4

Sydafrika og Australien

 • Safari i Sydafrika
 • Rundrejse i Australien
 • Rigt dyreliv

21 dage fra kr. 31.900

Bali - Jimbaran - Intercontinental - Restaurant.jpg

Australien, Singapore og Bali

 • Kør-selv i Australien
 • Storbyferie i Singapore
 • Badeferie på Bali

18 dage fra kr. 19.900

koala-magasin-cover

Kænguruer og koalaer

 • Besøg det sydøstlige Australien
 • Oplev naturen på guidede ture
 • Sydney, Brisbane og Melbourne

25 dage fra kr. 37.900

camper
Gratis nat

Australien i camper

 • Oplev Australien i autocamper
 • Stort udvalg af autocampere
 • Find en rute der passer til dig

17 dage fra kr. 8.900

Australien - Queensland - Cape Tribulation - strand 1.jpg

Australien med guide

 • Australiens store seværdigheder
 • Rejs i en international gruppe
 • Engelsktalende rejseleder

16 dage fra kr. 45.900

Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock - mennesker_0

Den store Australien rejse

 • Den ultimative rejse til Australien
 • Rev, outback, storby og dyreliv
 • Masser af guidede ture undervejs

36 dage fra kr. 63.900

Australien - Queensland - Daintree National Park - Skov - Boardwalk_0

Queenslands højdepunkter i bil

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven Beach
 • Snorkling på Great Barrier Reef
   

15 dage fra kr. 22.500

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Low Isles

Sommerferie i Australien

 • Safari i Kakadu
 • Snorkling ved Great Barrier Reef
 • Perfekt klima i sommerferien

17 dage fra kr. 20.500

Catseye_Beach_on_Hamilton_Island_0

Storby, paradisø og regnskov

 • Storbyliv i Sydney
 • Ø-liv og Whitehaven Beach
 • Strand og regnskov ved Cairns
   

16 dage fra kr. 32.500

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011
Telefonen er åben hverdage kl. 9-17.

staff-dk.png