Italien - amalfi 6.jpg
Spar 10%

Vandreferie: Oplev Amalfikysten på egen hånd

Du kan se frem til en spektakulær vandreferie ved en af Italiens smukkeste kyststrækninger.


KAMPAGNE

Spar 10% på din Exodus rejse. Læs mere her.


8 dage fra kr 7.600

Pris pr. person

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Bjergene rejser sig op af Middelhavet, og små charmerende byer putter sig i de små bugter. På denne vandretur på egen hånd har du base i den lille by Bomerano ved Amalfikysten. Herfra finder du et væld af gode vandreruter. Du følger gamle stier gennem bjerglandsbyer med hvidmalede huse og små kirker til frodige citronlunde og smukke dybe kløfter. Undervejs på vandreturene er der god tid til at smage på områdets gode vine og nyde den lækre lokale mad. Du kan også se frem til at vandre ad ruten ”Path of the Gods” samt besøge det arkæologiske site Pompeii.

Højdepunkter

Rejsen arrangeres af Exodus

Rejsen her arrangeres af det engelske rejsebureau Exodus, som specialiserer sig i aktive grupperejser og individuelle rejser til det meste af verden. Exodus har blandt andet rigtig mange spændende vandre- og cykelture, hvor du i en international gruppe eller på egen hånd oplever naturen på helt tæt hold. Der findes rejser i alle sværhedsgrader, så der er helt sikkert noget for dig. Se alle Exodus' rejser på deres hjemmeside.

Du kan bestille alle Exodus' ture ved at kontakte MyPlanet, og vælger du at bestille din rejse på Exodus's hjemmeside, er det ligeledes os, du køber rejsen igennem. Det betyder blandt andet, at du altid kan tale med en dansk rejsekonsulent om din rejse og, at du er dækket af pakkerejseloven.

En meget glad rejsende

Karsten har for nylig været på en cykelferie på Madagaskar og skriver således:

”Det var en fantastisk ferie jeg var på. Alt - og jeg mener alt - fungerede perfekt, der var styr på det hele, og intet er overladt til tilfældighederne. Vi havde en utrolig god guide. Han lave enkelte ændringer i programmet undervejs, men altid til det bedre. MyPlanet lavede et flot stykke arbejde med at bestille turen og finde den perfekte flyforbindelse, transfer og ekstra hotel overnatninger. Turen var virkelig en oplevelse og kan kun anbefales.”

Rejsen dag for dag

Du kan se frem til en spektakulær vandreferie på en af Italiens smukkeste kyststrækninger.

Dag 1

Rejsen starter i den lille by Bomerano, hvor du finder dig til rettet og nyder de hyggelige omgivelser.

Dag 2

I dag vandrer du ned til byen Amalfi ved kysten. Det er en fantastisk smuk tur, hvor der venter de første skønne udsigter over Middelhavet. Du tager bussen retur til Bomerano.

Distance: 10 km

Dag 3

I dag går turen op til Monte Tre Calli ad stier og små veje. Udsigten fra toppen er fantastisk, og på en klar dag kan du se helt til øen Capri.

Distance: 10 km

Dag 4

Dagen i dag er til fri disposition. Du kan vælge at tage et tur til Pompeii og vulkanen Vesuvs, tage på en sejltur til øen Capri eller slappe af ved poolen.

Dag 5

I dag går du ad ruten Path of the Gods, som er blandt verdens bedste dagsvandreture. Dit mål er den charmerende og farverige by Positano, som ligger på en bjergside ved kysten.

Distance: 10 km

Dag 6

I dag kan du vælge at tage på en lidt mere udfordrende vandretur til Valle delle Ferriere National Park, som er et sandt paradis med vandfald, mosklædte kløfter og frodig vegetation. Eller du kan nyde en afslappende dag på hotellet.

Distance: 10 km

Dag 7

I dag tager du bussen ned til Amalfi, hvor vandreturen begynder. Målet er den smukke gamle by Ravello, hvor du blandt andet kan opleve haverne ved Villa Cimbrone.

Distance: 8 km

Dag 8

I dag slutter din vandreferie i Bomerano, og turen går hjem til Danmark igen.

Vis alle dage

Pris

8 dage fra kr 7.600

Pris pr. person

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011
Telefonen er åben hverdage kl. 9-17.

staff-dk.png