Madeira - exodus.jpeg
Spar 10%

Vandreferie: Opdag Madeira til fods

Udforsk de grønne landskaber og dramatiske kyster på Portugals største ø Madeira i en gruppe anført af en dygtig guide.


KAMPAGNE

Spar 10% på din Exodus rejse. Læs mere her.


8 dage fra kr 6.600

Pris pr. person

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

På denne guidede grupperejse får du mulighed for at vandre gennem Madeiras vilde og varierede landskaber. Ruterne byder på alt fra buldrende vandfald, grønklædte bjerge, små stier langs rå kyster og mere udfordrende ruter over takkede bjerge på øens vulkanske indre. Der bliver også tid til at slappe af ved havet i den lille by Machico og udforske den historiske by Funchal; en gammel handelsstation hvorfra man eksporterede sukker og vin.

Højdepunkter

Rejsen arrangeres af Exodus

Rejsen her arrangeres af det engelske rejsebureau Exodus, som specialiserer sig i aktive grupperejser og individuelle rejser til det meste af verden. Exodus har blandt andet rigtig mange spændende vandre- og cykelture, hvor du i en international gruppe eller på egen hånd oplever naturen på helt tæt hold. Der findes rejser i alle sværhedsgrader, så der er helt sikkert noget for dig. Se alle Exodus' rejser på deres hjemmeside.

Du kan bestille alle Exodus' ture ved at kontakte MyPlanet, og vælger du at bestille din rejse på Exodus's hjemmeside, er det ligeledes os, du køber rejsen igennem. Det betyder blandt andet, at du altid kan tale med en dansk rejsekonsulent om din rejse og, at du er dækket af pakkerejseloven.

Rejsen dag for dag

Udforsk de grønne landskaber og dramatiske kyster på Portugals største ø Madeira i en gruppe anført af en dygtig guide.

Dag 1

Rejsen starter i byen Machico, hvor du møder din guide og resten af gruppen.

Dag 2

I dag venter en udfordrende men fantastisk smuk vandretur i naturreservatet Ponta de Sao Lourenco, hvor rå vulkanske kystlandskaber venter.

Distance: 8 km

Dag 3

Ruten i dag går ad små stier langs nordkysten, hvorfra du får en række spektakulære udsigter. Målet for dagens vandretur er Porto da Cruz, hvorfra du køres til Santana.

Distance: 12 km

Dag 4

Du bliver kørt til Queimadas og vandrer ad Levada do Caldeirao Verde til den afsideliggende landsby Ilha. Du køres tilbage til Santana.

Distance: 12 km

Dag 5

Du får en tidlig start på dagen og kan se frem til at se solopgang ved Achada do Teixeira. Herefter venter turens mest krævende vandretur til toppen af Pico Ruivo. Turen slutter i Encumeada.

Distance: 16 km

Dag 6

Endnu en vandretur i højderne venter i dag gennem kastanje- og eukalyptusskove til Corticeiras. Herfra tager du en bus til Funchal.

Distance: 12 km

Dag 7

I dag er dagen fri til at besøge Marcado dos Lavradores, Sé Cathedral eller Wine Lodge, hvor du kan få en vinsmagning.

Dag 8

Rejsen slutter i dag i Funchal.

Vis alle dage

Pris

8 dage fra kr 6.600

Pris pr. person

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011
Telefonen er åben hverdage kl. 9-17.

staff-dk.png