everst - exodus 1.jpg
Spar 10%

Vandreferie: Everest Base Camp

Følg den ikoniske rute til Everest Base Camp, og bestig Kala Pattar med en dygtig guide ved din side.


KAMPAGNE

Spar 10% på din Exodus rejse. Læs mere her.


16 dage fra kr 16.700

Pris pr. person

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Anført af en dygtig guide vandrer du gennem Himalaya, som er sherpaernes land forbi marker og små landsbyer mod Everest Base Camp ved foden af det majestætiske Mont Everest. Dette er en af verdens mest kendt vandreruter. Der bliver tid til at vænne sig til højderne, inden du når højere op, hvor de rå klipper og sneen dominerer landskaberne. Du oplever klosteret Thyangboche ogoplever udsigter til Ama Dablam, Everest og andre imponerende tinder. Udover at nå Everest Base Camp får du mulighed for at bestige Kala Pattar.

Højdepunkter

  • Vandretur til Everest Base Camp
  • Udforsk Namche Bazaar og oplev sherpa-kulturen
  • Nyd spektakulære udsigter til Everest, Nuptse, Lhotse og Ama Dablam
  • Besøg klosteret ved Thyangboche
  • Bestig Kala Pattar for en fantastisk udsigt til Mount Everest venter
  • Se information om rejsen samt afrejsedatoer

Rejsen arrangeres af Exodus

Rejsen her arrangeres af det engelske rejsebureau Exodus, som specialiserer sig i aktive grupperejser og individuelle rejser til det meste af verden. Exodus har blandt andet rigtig mange spændende vandre- og cykelture, hvor du i en international gruppe eller på egen hånd oplever naturen på helt tæt hold. Der findes rejser i alle sværhedsgrader, så der er helt sikkert noget for dig. Se alle Exodus' rejser på deres hjemmeside.

Du kan bestille alle Exodus' ture ved at kontakte MyPlanet, og vælger du at bestille din rejse på Exodus's hjemmeside, er det ligeledes os, du køber rejsen igennem. Det betyder blandt andet, at du altid kan tale med en dansk rejsekonsulent om din rejse og, at du er dækket af pakkerejseloven.

En meget glad rejsende

Karsten har for nylig været på en cykelferie på Madagaskar og skriver således:

”Det var en fantastisk ferie jeg var på. Alt - og jeg mener alt - fungerede perfekt, der var styr på det hele, og intet er overladt til tilfældighederne. Vi havde en utrolig god guide. Han lave enkelte ændringer i programmet undervejs, men altid til det bedre. MyPlanet lavede et flot stykke arbejde med at bestille turen og finde den perfekte flyforbindelse, transfer og ekstra hotel overnatninger. Turen var virkelig en oplevelse og kan kun anbefales.”

Rejsen dag for dag

Følg den ikoniske rute til Everest Base Camp og bestig Kala Pattar med en dygtig guide ved din side.

Dag 1

Rejsen starter i Kathmandu, hvor du får en fuld briefing om turen.

Dag 2

Du kører til Manthali lufthavn om natten og flyver til Lukla, hvorfra rejsens første vandretur starter. Du overnatter i Phakding i 2.652 meters højde.

Distance: 8 km

Dag 3

Følg floden Dudh Kosi mod nord gennem skove og med udsigt til bjergene forude. Du ankommer til Namche bazaar, som er sherpaernes hovedby i området. Du overnatter i Namche Bazaar i 3.440 meters højde.

Distance: 15 km

Dag 4

Dagen går med akklimatisering og en vandretur til Kunde, Khumjung og Kyanjuma. Undervejs får du flere steder fantastiske udsigter til nogle af Himalayas tinder. Du overnatter i Kyanjuma i 3.600 meters højde.

Distance: 10 km

Dag 5

Du vandrer videre gennem sherpaernes land til klosteret ved Thyangboche, hvor du også kan nyde en fantastisk solnedgang med panoramaudsigt til bjergene. Du overnatter i Thyangboche i 3.870 meters højde.

Distance: 6 km

Dag 6

Fortsæt up gennem Khumby Valley og gennem Imja Valley mod Dingboche, som ligger omdringet af de majestætiske bjerge. Du overnatter i Dingboche i 4.350 meters højde.

Distance: 10 km

Dag 7

Du tilbringer dagen i Dingboche for at akklimatisere. Der vil være mulighed for at tage vandreturen til Nangkartshang Peak i 5.100 meters højde.

Distance: 8 km

Dag 8

Dagen i dag går til Chukpo Lari et smukt sted, hvor du finder mindesmærker for de bjergbestigere, der er døde i forsøget på at bestige bjerget. Du overnatter i Lobuje i 4.930 meters højde.

Distance: 8 km

Dag 9

Du får en tidlig start på dagen, for forude venter en hård vandretur til Everest Base Camp. Du overnatter i Gorak Shep i 5.184 meters højde.

Distance: 13 km

Dag 10

I dag går ruten til Kala Pattar i 5.545 meters højde. Landskaber er fantastiske, og du ser både Khumbu gletsjeren og Muont Everest. Du overnatter i Pheriche i 4.243 meters højde.

Distance: 14 km

Dag 11

Ruten tager dig over alpine enge tilbage til Kyanjuma, hvor du overnatter i 3.600 meters højde.

Distance: 13 km

Dag 12

Du fortsætter til lavere højder i Namche Bazaar og videre til Monzo, hvor du overnatter i 2.850 meters højde.

Distance: 11 km

Dag 13

I dag returnere du til Lukla, hvor du overnatter i 2.800 meters højde.

Distance: 13 km

Dag 14

I dag flyver du til Manthali lufthavn og bliver kørt det sidste stykke til Kathmandu.

Dag 15

Dagen i dag er fri til at udforske Kathmandu, og der vil være mulighed for at tage på forskellige dagsture.

Dag 16

Rejsen slutter I Kathmandu.

Vis alle dage

Pris

16 dage fra kr 16.700

Pris pr. person

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011
Telefonen er åben hverdage kl. 9-17.

staff-dk.png