kroatien 1.jpg
Spar 10%

Cykelferie: På cykel gennem Dalmatien i Kroatien

Der venter en oplevelsesrig cykeltur langs Dalmatiens spektakulære kyster og på smukke øer.


KAMPAGNE

Spar 10% på din Exodus rejse. Læs mere her.


8 dage fra kr 9.600

Pris pr. person

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Du skal opleve et af Kroatiens smukkeste områder, hvor historiske byer, kulturelle seværdigheder og smukke strande venter på at blive udforsket på cykel. Du følger nogle af de bedste cykelruter i området, og en stor del af rejsen cykler du på øerne Hvar og Korcula, som du når med færge. Landskaberne skifter mellem små fine bugter, små kystbyer og middelalderbyer. Du oplever også den smukke UNESCO by Dubrovnik, hvor du har to dage til at opleve den helt specielle atmosfære i den velbevarede gamle by.

Højdepunkter

Rejsen arrangeres af Exodus

Rejsen her arrangeres af det engelske rejsebureau Exodus, som specialiserer sig i aktive grupperejser og individuelle rejser til det meste af verden. Exodus har blandt andet rigtig mange spændende vandre- og cykelture, hvor du i en international gruppe eller på egen hånd oplever naturen på helt tæt hold. Der findes rejser i alle sværhedsgrader, så der er helt sikkert noget for dig. Se alle Exodus' rejser på deres hjemmeside.

Du kan bestille alle Exodus' ture ved at kontakte MyPlanet, og vælger du at bestille din rejse på Exodus's hjemmeside, er det ligeledes os, du køber rejsen igennem. Det betyder blandt andet, at du altid kan tale med en dansk rejsekonsulent om din rejse og, at du er dækket af pakkerejseloven.

En meget glad rejsende

Karsten har for nylig været på en cykelferie på Madagaskar og skriver således:

”Det var en fantastisk ferie jeg var på. Alt - og jeg mener alt - fungerede perfekt, der var styr på det hele, og intet er overladt til tilfældighederne. Vi havde en utrolig god guide. Han lave enkelte ændringer i programmet undervejs, men altid til det bedre. MyPlanet lavede et flot stykke arbejde med at bestille turen og finde den perfekte flyforbindelse, transfer og ekstra hotel overnatninger. Turen var virkelig en oplevelse og kan kun anbefales.”

Rejsen dag for dag

Der venter en oplevelsesrig cykeltur langs Dalmatiens spektakulære kyster og på smukke øer.

Dag 1

Rejsen starter i Split, hvorfra du tager færgen til øen Hvar sammen med din guide og gruppen.

Dag 2

I dag udforsker du Hvar på cykel og oplever blandt andet de smukke strande, landsbyer og en spektakulær udsigt til øen Brac.

Distance: 47 km

Dag 3

I dag cykler du østpå til Sucuraj, hvorfra du tager færgen til fastlandet. Herfra tager en anden færge dig til øen Korcula.

Distance: 44 km

Dag 4

I dag har du hele dagen til fri disposition i byen Lumbarda på Korcula. Men der er også mulighed for at udforske øen Mjet på en dagstur.

Dag 5

Dagen i dag byder på en cykeltur gennem Korculas skove til byen Brna.

Distance: 45 km

Dag 6

Du forlader Korcula og sejler til Peljesac Peninsula, hvor du kører gennem små landsbyer og forbi vingårde. Du bliver kørt det sidste stykke til Dubrovnik.

Distance: 18 km

Dag 7

Du har hele dagen i dag til at udforske dan smukke gamle by Dubrovnik.

Dag 8

I dag slutter rejsen i Dubrovnink.

Vis alle dage

Pris

8 dage fra kr 9.600

Pris pr. person

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011
Telefonen er åben hverdage kl. 9-17.

staff-dk.png