Vietnam - exodus.jpg
Spar 10%

Cykelferie: Oplev Vietnam på cykel

Tag med på denne fantastiske cykelferie gennem Vietnam fra syd til nord.


KAMPAGNE

Spar 10% på din Exodus rejse. Læs mere her.


14 dage fra kr 12.800

Pris pr. person

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Rejsen starter i Ho Chi Minh City i det sydlige Vietnam og tager dig hele vejen til den livlige hovedstad Hanoi i nord. Du cykler ad gode veje gennem farverige fiskerlandsbyer, grønne risterrasser og bjerge dækket af tæt jungle. Lange kyststrækninger med smukke sandstrande indbyder til en dukkert og afslapning i skyggen. Du oplever også den gamle havneby Hoi An, hvor du kan udforske templer og gamle træhuse. Turen fortsætter over Hai Van passet ad  snoede veje, som byder på fantastiske udsigter over den tågeindhyllede skov under dig.

Rejsens højdepunkter

Rejsen arrangeres af Exodus

Rejsen her arrangeres af det engelske rejsebureau Exodus, som specialiserer sig i aktive grupperejser og individuelle rejser til det meste af verden. Exodus har blandt andet rigtig mange spændende vandre- og cykelture, hvor du i en international gruppe eller på egen hånd oplever naturen på helt tæt hold. Der findes rejser i alle sværhedsgrader, så der er helt sikkert noget for dig. Se alle Exodus' rejser på deres hjemmeside.

Du kan bestille alle Exodus' ture ved at kontakte MyPlanet, og vælger du at bestille din rejse på Exodus's hjemmeside, er det ligeledes os, du køber rejsen igennem. Det betyder blandt andet, at du altid kan tale med en dansk rejsekonsulent om din rejse og, at du er dækket af pakkerejseloven.

En meget glad rejsende

Karsten har for nylig været på en cykelferie på Madagaskar og skriver således:

”Det var en fantastisk ferie jeg var på. Alt - og jeg mener alt - fungerede perfekt, der var styr på det hele, og intet er overladt til tilfældighederne. Vi havde en utrolig god guide. Han lave enkelte ændringer i programmet undervejs, men altid til det bedre. MyPlanet lavede et flot stykke arbejde med at bestille turen og finde den perfekte flyforbindelse, transfer og ekstra hotel overnatninger. Turen var virkelig en oplevelse og kan kun anbefales.”

Rejsen dag for dag

Tag med på denne fantastiske cykelferie gennem Vietnam fra syd til nord.

Dag 1

Turen starter i Ho Chi Minh City, som du kan udforske på egen hånd. Om aftenen mødes du med din guide og gruppen.

Dag 2

Du bliver kørt ud af byen og cykler til Cu Chi Tunnels, som du kan opleve på nært hold.

Distance: 30 km

Dag 3

Du køres ud af byen og cykler mod kysten gennem plantager og små fiskerlandsbyer. Du kører det sidste stykke til Mui Ne, hvor du kan nyde solnedgangen i horisonten.

Distance: 50 km

Dag 4

I dag cykler du mod bjergbyen Dalat langs kysten og kaffe- og theplantager. Bussen tager dig et sidste stejle stykke til byen.

Distance: 60 km

Dag 5

Du cykler gennem Bidoup National Park, som består af nåleskov og små samfund. Du slutter dagen på Whale Island, hvor du skal tilbringe to nætter.

Distance: 100 km

Dag 6

Ny den fridag på Whale Island med snorkling, vandreture eller besøg i en lille fiskerlandsby.

Dag 7

Du kommer tilbage til fastlandet og bliver kørt til den smukke Dai Lanh Beach. Herfra cykler du videre langs kysten til Quy Nhon.

Distance: 90 km

Dag 8

Du cykler videre nordpå langs kysten, over Nhon Hoi Bridge, gennem landsbyer samt langs sandklitter og strande. Du bliver kørt det sidste stykke til Hoi An.

Distance: 50 km

Dag 9

I dag venter en guidet rundtur i Hoi An, og om eftermiddagen har du tid på egen hånd.

Dag 10

I dag fortsætter cykelturen nordpå mod Hue. Ruten tager dig over Hai Van passet, som byder på fantastiske udsigter.

Distance: 80 km

Dag 11

Udforsk Hue og området omkring byen på cykel og på en sejltur ad Perfume River. Hen på eftermiddagen står du på Reunification Express toget, som tager dig de 700 km til Hanoi.

Distance: 25 km

Dag 12

Du ankommer i Hanoi og kører videre til Halong Bay, hvor der venter to dages sejltur blandt de smukke kalkstenformationer.

Dag 13

Sejlturen i Halong Bay afsluttes, og du kører til Hanoi, hvor du tilbringer resten af dagen.

Dag 14

Rejsen slutter i Hanoi.

Vis alle dage

Pris

14 dage fra kr 12.800

Pris pr. person

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011
Telefonen er åben hverdage kl. 9-17.

staff-dk.png