Donau - Esztergom.jpeg
Spar 10%

Cykelferie: Oplev Donau på egen hånd

Nyd afslappende cykelture langs Donaus bredder fra Østrig til Ungarn.


KAMPAGNE

Spar 10% på din Exodus rejse. Læs mere her.


8 dage fra kr 9.200

Pris pr. person

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Denne klassiske cykelrute forbinder de to historiske byer Wien og Budapest, og undervejs bor du på gode hoteller. Du starter i Wien, som byder på berømte seværdigheder og kultur i særklasse. Turen fortsætter langs med floden Donau, hvor du kommer gennem skove og alléer af valnøddetræer, forbi marker og over bløde grønne bakker. Du overnatter blandt andet i den hyggelige by Bratislava og i charmerende Gyor undervejs. Rutens sidste stop er Budapest, hvor der bliver tid til at nyde byens spændende arkitektur og skønne atmosfære.

Højdepunkter

Rejsen arrangeres af Exodus

Rejsen her arrangeres af det engelske rejsebureau Exodus, som specialiserer sig i aktive grupperejser og individuelle rejser til det meste af verden. Exodus har blandt andet rigtig mange spændende vandre- og cykelture, hvor du i en international gruppe eller på egen hånd oplever naturen på helt tæt hold. Der findes rejser i alle sværhedsgrader, så der er helt sikkert noget for dig. Se alle Exodus' rejser på deres hjemmeside.

Du kan bestille alle Exodus' ture ved at kontakte MyPlanet, og vælger du at bestille din rejse på Exodus's hjemmeside, er det ligeledes os, du køber rejsen igennem. Det betyder blandt andet, at du altid kan tale med en dansk rejsekonsulent om din rejse og, at du er dækket af pakkerejseloven.

En meget glad rejsende

Karsten har for nylig været på en cykelferie på Madagaskar og skriver således:

”Det var en fantastisk ferie jeg var på. Alt - og jeg mener alt - fungerede perfekt, der var styr på det hele, og intet er overladt til tilfældighederne. Vi havde en utrolig god guide. Han lave enkelte ændringer i programmet undervejs, men altid til det bedre. MyPlanet lavede et flot stykke arbejde med at bestille turen og finde den perfekte flyforbindelse, transfer og ekstra hotel overnatninger. Turen var virkelig en oplevelse og kan kun anbefales.”

Rejsen dag for dag

Nyd afslappende cykelture langs Donaus bredder fra Østrig til Ungarn.

Dag 1

Rejsen starter i Wien, hvor du har dagen til at udforske denne smukke g charmerende storby og lade op til den første cykeltur dagen efter.

Dag 2

I dag får du udleveret din cykel og sætter kurs mod det arkæolosigke site Petronell-Carnuntum. Du fortsætter langs Donau til Slovakiets hovedstad Bratislava.

Distance: 68 km

Dag 3

Du krydser en ungarske grænse og cykler gennem små landsbyer, forbi stråtægte gårde til charmerende Mosonmagyarovar.

Distance: 44 km

Dag 4

Dagens rute er relative flad og tager dig blandt andet til Hedervar Castle på vejen til byen Gyor, som er målet for i dag.

Distance: 41 km

Dag 5

Følg ruten gennem de bløde bakker mod Bony og videre langs Donaus bred til Komarom, hvor du kan besøge et spa, hvis du har lyst.

Distance: 55 km

Dag 6

Du cykler gennem den grønne Donau dal, hvor der ligger små byer og vingårde. Et af dagens højdepunkter er dog Esztergom, som er hjem for landets største kirke. Dagen slutter med en tur i flodbåd til Visegrád.

Distance: 57 km

Dag 7

I dag kommer du til Donau Bend, som er blandt de smukkeste steder på ruten. Du kan vælge at cykle det sidste stykke til Budapest, eller du kan tage en flodbåd til bymidten.

Distance: 56 km

Dag 8

Rejsen slutter i Budapest, hvor du kan vælge at tilbring et par ekstra dage.

Vis alle dage

Pris

8 dage fra kr 9.200

Pris pr. person

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011
Telefonen er åben hverdage kl. 9-17.

staff-dk.png